fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Andrélon Kokos Boost

Andrélon Kokos Boost

Vorige week kwam er op mijn blog een Q&A online. Eén van de vragen die ik kreeg was: ‘Wat is jouw guilty pleasure?’ Mijn antwoord hierop was: Kokos!! Ik ben namelijk echt dol op alles waar kokos in zit. Vandaag review ik de Andrélon Kokos Boost lijn. Ga ik deze net zo fantastisch vinden als dat ik kokos vind?


Andrélon Kokos Boost

Andrélon Kokos Boost

Andrélon heeft al heel wat lijnen op de markt gebracht. Voor ieder type haar hebben zij wel iets in het assortiment zitten. De Andrélon Kokos Boost lijn is hun nieuwste lijn en is speciaal ontwikkeld voor fijn haar. In deze lijn zitten de volgende producten:

 • Kokos Boost Shampoo
 • Kokos Boost Conditioner
 • Kokos Boost Verzorgende Spray

In dit artikel review ik alle drie de producten. 

Andrélon Kokos Boost

Andrélon zegt: Deze lijn, met kokosolie, is speciaal ontwikkeld om een luchtige volume boost en glans te geven aan fijn haar. Kokosolie staat bekend om haar voedende werking en heeft de eigenschap te kunnen doordringen tot in de haarvezel, waardoor het je haar niet verzwaart. Dit terwijl andere oliën juist op je haar blijven liggen en hierdoor verzwarend kunnen werken.

Andrélon Kokos Boost

Andrélon Kokos Boost

Andrélon Kokos Boost

Andrélon Kokos Boost – Shampoo

Sommige shampoo’s laten mijn haar mega droog aanvoelen na het wassen. Echt alsof het touw is en ik heb daar een mega hekel aan. Ik ben dan ook altijd op zoek naar shampoo’s die dit niet doen. Gelukkig doet deze Kokos Boost shampoo dit niet. Hij schuimt lekker en laat mijn haar heel erg schoon aanvoelen.

Andrélon Kokos Boost

Andrélon Kokos Boost

Andrélon Kokos Boost

Andrélon Kokos Boost – Conditioner

De conditioner heeft een crème-achtige substantie en ik gebruik zelf altijd wel een flinke dot conditioner. Hij verdeelt makkelijk over het haar en ik heb hem ongeveer 1 minuut laten intrekken. Als je daarna de conditioner uit je haar spoelt dan voelt je haar echt mega zacht aan. Heerlijk!!

Andrélon Kokos Boost

Andrélon Kokos Boost

Andrélon Kokos Boost – Volume Spray

Deze volumespray gebruik je op handdoek droog haar. Nadat ik mijn haar heb gewassen met de shampoo en de conditioner droog ik mijn haar af. Als het nog ‘vochtig’ is spray ik deze Volume Spray in mijn haar en vervolgens föhn ik mijn haar helemaal droog. Of deze spray een wereld van verschil maakt? Nee. Maar ik heb wel degelijk het idee dat hij iets doet voor mijn haar!

Andrélon Kokos Boost

Ik reviewde eerder een lijn van Andrélon, namelijk de Andrélon Oil&Care Marokkaanse Arganolie. Over deze lijn was ik ook echt enorm te spreken en sinds die review gebruikte ik altijd deze producten. Deze Andrélon Kokos Boost lijn heeft dat veranderd. Vanaf nu ga ik absoluut de Kokos Boost lijn gebruiken omdat ik alles aan deze lijn heerlijk vind. De geur is top en hij werkt gewoon heel fijn. Bij de Marokkaans Arganolie lijn heb ik het idee dat deze mijn haar iets eerder vet maakt dan de Kokos Boost lijn en dat vind ik een groot voordeel van de Kokos Boost. Daarnaast voelt mijn haar schoon, verzorgd en luchtig. Andrélon mag van mij alleen nog wel een masker toevoegen aan deze lijn.

 • Andrélon Kokos Boost Shampoo bevat 300ml. en kost €4,39
 • Andrélon Kokos Boost Conditioner bevat 300ml. en kost €4,59
 • Andrélon Kokos Boost Verzorgende Spray bevat 125ml. en kost €4,99
  • Deze producten zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Wat is op dit moment jouw favoriete shampoo? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

21 Reacties

 1. 22 mei 2016 / 14:30

  Dit lijkt mijn z’n fijne lijn! buiten dat ik verliefd ben op de geur kokos moet ik t echt gaan proberen!!

 2. 20 mei 2016 / 17:51

  Oh jeetje, mijn favoriete shampoo..?! Ik gebruik allerlei soorten en merken door elkaar. Maar, iedere keer kom ik toch weer uit bij Andrélon. Ik vind het een heel fijn en betaalbaar merk. Nog maar niet gesproken te hebben over de heerlijke geuren. Ik ben geen fan van de geur kokos, maar je maakt me er wel nieuwsgierig naar. Binnenkort eens eventjes aan de flessen snuffelen, haha! Fijn dat je haren niet als touw aanvoelen na het haren wassen.

 3. 20 mei 2016 / 16:17

  Vind kokos ook zoo heerlijk ! Alleen vond eerlijk gezegd deze lijn zelf wel een beetje tegenvallen. De geur was wel een beetje nep ;( Maar wel heel fijn artikel en mooie foto’s! xxx

 4. 20 mei 2016 / 14:23

  Klinkt goed allemaal! Ik wil deze lijn echt nog eens gaan ruiken. Ik ben benieuwd naar het effect van de volumespray, degene die ik nu gebruik doet niet zoveel voor mijn haar.

 5. 19 mei 2016 / 23:14

  De vorige dhampoo die ik probeerde met kokos maakte mn haar zo ongelooflijk vet.. dat ik t niet meer zo goed aandurf!

 6. 19 mei 2016 / 22:00

  Deze lijn kende ik nog niet van Andrelon maar alleen al de geur lijkt mij erg lekker, deze lijn ga ik dus ook maar eens proberen.

 7. 19 mei 2016 / 21:00

  Ik vind koko’s zo’n heerlijke zomerse geur! Hmmm.. Fijn dat je tevreden bent met deze producten.

 8. 19 mei 2016 / 19:06

  Deze wil ik nog steeds eens proberen! Lees alleen maar positieve reviews namelijk. De geur lijkt me heerlijk 🙂

 9. sabrina
  19 mei 2016 / 17:28

  <3 kokos! Is zo heerlijk zomers. Mijn favoriet is er een vd DM.

 10. 19 mei 2016 / 14:59

  Lijken mij erg fijne producten ik hou wel van deze geur! mijn moeder vind het wel weer echt verschrikkelijk haha.

 11. 19 mei 2016 / 14:04

  Ik hou meer van de fruitige luchtjes als het om shampoo gaat, kokos vind ik wel weer lekker in combi met chocolade (bounty, hmmm…)

 12. 19 mei 2016 / 13:53

  Hmm klinkt goed! Ik vind kokos ook heerlijk en heb ook heel lang een andere soort kokos shamppo gebruikt. De geur die achterbleef en de zachtheid was echt wauw. Deze ga ik ook eens proberen!

 13. 19 mei 2016 / 13:16

  De spray ruikt zo lekker en is ontzettend fijn! Zou graag de shampoo willen proberen maar ben allergisch voor shampoo’s van Andrelon!

 14. 19 mei 2016 / 11:54

  Ben echt helemaal weg van deze kokosshampo. Ruikt ontzetten lekker en geeft echt meer volume. Heerlijk!

 15. 19 mei 2016 / 10:32

  Ah! Spijtig dat Andrélon niet verkrijgbaar is in België. Als ik nog ooit eens een keertje in Maastricht ben ga ik zeker wel eens kijken!

 16. 19 mei 2016 / 09:38

  Ik ben zo benieuwd! Ik heb hem nog niet in de winkel zien staan, anders had ik zeker even geroken. Maar nu ga ik hem echt even opzoeken. Ik ben namelijk ook wel weg van de Marokkaans Arganolie lijn, dus zou deze misschien nog meer in de smaak vallen 😀

 17. 19 mei 2016 / 09:08

  Ik vind Kokos vies qua eten maar de geur vind ik fantastisch. Deze producten lijken mij echt geweldig!

 18. 19 mei 2016 / 08:57

  Die spray is wel oké maar de rest klinkt super goed! Fijn spul en natuurlijk de heerlijke geur van kokos 😀

 19. 19 mei 2016 / 07:08

  Haha, dat was mijn vraag, of niet? Ik hou ook super veel van kokos, vooral in conditioner. Hmmm wat vind ik dat lekker zeg! Dit lijken me de perfecte producten voor een kokosliefhebber!
  Liefs,
  Elles

 20. 19 mei 2016 / 06:26

  Ik vind kokos in hartje zomer heel lekker. Toch moet het voor mij net niet té veel worden, dan vind ik het niet lekker meer. Ik ben wel erg benieuwd naar deze lijn :-).