fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

New Year’s Eve Look

New Year's Eve Look

Mijn make-up looks vliegen je om de oren! Maar met kerst en nieuwjaar vind ik het gewoon echt super leuk om toffe make-up looks te maken en natuurlijk wil ik ze dan graag met je delen. Met kerst kwamen er twee online, namelijk de Low Budget Kerst Look en de High End Kerst Look. De kerst is inmiddels voorbij en Nieuwjaarsavond staat voor de deur. Benieuwd wat mijn ‘New Year’s Eve Look’ wordt? Kijk gezellig met me mee!

New Year's Eve Look

Ooglook

Deze look begon ik met de ‘brightening’ oogschaduw basis van Catrice. Deze oogschaduwbasis laat kleuren beter tot zijn recht komen en dat komt in deze look goed van pas. Vervolgens heb ik ‘Blackout’ aangebracht op mijn bewegend ooglid en deze uitgeblend in de arcadeboog. Als transitiekleur heb ik ‘Frappé’ aangebracht om het wat zachter te vervagen. Over ‘Blackout’ heb ik ‘Moonshadow’ aanbracht en vervolgens ‘Mermaid’ om de kleur intenser te maken. Op de onderste wimperrand bracht ik een combinatie aan tussen ‘Blackout’ en ‘Mermaid’. ‘Shimma Shimma’ is de highlighter die ik heb aangebracht in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. 

New Year's Eve Look

Na de ooglook bracht ik de basis aan. Omdat de ooglook heftig is en glitter bevat koos ik ervoor eerst de ooglook te maken om daarna eventueel fallout te kunnen bedekken. Ik bracht eerst een basis aan die ervoor zorgt dat mijn look mooi mat blijft. Daarna een foundation en een lichte concealer voor een frisse blik. Deze basis poeder ik af met een transparante, matte poeder van Catrice. Mijn wenkbrauwen vul ik in met het wenkbrauwkitje van Catrice en deze zet ik op zijn plaats met de wenkbrauwgel van Hema. 

 

Basis

New Year's Eve Look

Bronzer/Blush/Highlighter

Mijn gezicht vormgeven doe ik met de contouring kit van Sans Soucis. Met de donkerste kleur zet ik een sterke contour en met de bronze kleur vervaag ik deze en maak ik het iets warmer. Met de lichtste kleur maar ik de contour scherper. Ik breng ‘Flowerchild’ van Becca aan als blush en Soft ’n Gentle van MAC als highlighter. 

New Year's Eve Look

Lippen

Voor mijn lippen wilde ik een ombre-effect creëren. Ik begon met het omlijnen van mijn lippen met de lipliner. Vervolgens heb ik de Liquid Lipstick van Anastastia Beverly Hills hier overheen aangebracht. Om de look compleet te ‘setten’ en ervoor te zorgen dat hij de hele avond goed blijft zitten spray ik een Fixing Spray over mijn gezicht. 

New Year's Eve Look

New Year's Eve Look

New Year's Eve Look

New Year’s Eve Look

Zo! Mijn ‘New Year’s Eve Look’ voor Oud&Nieuw 2016/2017! Echt een look die ik zelf heel erg vind passen bij dit feest. Lekker heftig en mega feestelijk. Ik heb gekozen voor een zwart met blauwe ooglook en een mooie paarse/mauvekleurige lippen. Mijn gezicht heb ik een sterke contour gegeven met natuurlijk lekker veel glow!! I’m ready to party! Kom maar op met die champagne en oliebollen! 

Dit was mijn New Year’s Eve Look. Heb jij al enig idee wat je gaat dragen met Oud&Nieuw? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

14 Reacties

 1. 2 januari 2017 / 19:56

  Hele mooie look zo donker!! Staat je goed!

 2. 30 december 2016 / 06:17

  Wat een prachtige look heb je gemaakt! Ik vind de combinatie van de oogschaduw met de kleur van je lippen heel gaaf.

 3. 29 december 2016 / 22:25

  Wat een prachtige look! Ik vind de lipkleur echt zo mooi!

 4. 29 december 2016 / 21:52

  Wat een mooie look! Dusty Rose van ABH is zo mooi! <3

 5. 29 december 2016 / 16:23

  Prachtig zeg! Staat je heel goed!

 6. 29 december 2016 / 14:17

  Oeh, die lipstick is érg mooi!

 7. 29 december 2016 / 13:38

  Wauw, heel erg mooi! Ik vind je ombre lip heel goed gelukt!

 8. 29 december 2016 / 12:26

  Wat een prachtige look, staat je goed!
  Liefs,
  Yara

 9. 29 december 2016 / 12:11

  Wauw je ogen knallen gewoon heel mooi!

 10. 29 december 2016 / 11:10

  Wauw, prachtige look. Vooral je lippen vind ik heel erg mooi gedaan.

 11. 29 december 2016 / 10:05

  Wat een prachtige ooglook! Ik vind de lipkleur heel erg mooi. <3
  Liefs,
  Evelien

 12. 29 december 2016 / 09:59

  Wauw, wat een onwijs mooie en feestelijke look Lindsey <3

 13. 29 december 2016 / 08:36

  Hele mooie look!

 14. 29 december 2016 / 07:10

  Wat een prachtige look heb je weer gemaakt 🙂 X