fbpx
111   126
47   184
44   97
12   191
65   389

High End Kerst Look

High End Kerst Look

Afgelopen dinsdag zag je op mijn blog een Low Budget Kerst Look. Natuurlijk kon ik het niet alleen bij een low budget look houden en moest er ook een High End Kerst Look zijn. Ben jij benieuwd naar mijn High End Kerst Look? Lees dan zeker mee!

High End Kerst Look

Ooglook

Omdat ik koos voor een vrij heftige, glitterige ooglook besloot ik eerst de ooglook te doen voor de basis. Als allereerst bracht ik ‘Ivy’ aan op het gehele ooglid zodat het blenden van de look soepeler zou gaan. Vervolgens bracht ik ‘Combust’ aan als transitiekleur en ‘Whiskey’ in de arcadeboog. De NYX Jumbo Pencil in Milk bracht ik aan op het bewegend ooglid als ‘cut crease’. Deze harde lijn heb ik versterkt met ‘Wanted’. Vervolgens heb ik, over de jumbo pencil, ‘Sugar Coated’ aangebracht en daarover ‘Glitterly’ om de look extra feestelijk te maken. De look heb ik afgemaakt met een flinke wing en natuurlijk een paar lagen mascara! 

High End Kerst Look

Basis

Eigenlijk had ik de Too Faced Shadow Insurance natuurlijk bij de ooglook moeten zetten. Maar omdat het toch een ‘basis’ product is, heb ik hem toch in deze categorie gezet. Vanzelfsprekend heb ik deze gebruikt voordat ik begon met de ooglook. Na de ooglook is het tijd voor foundation. Mijn foundation is van Paula’s Choice en de concealer breng ik vervolgens aan onder mijn ogen, op mijn neusbrug en voorhoofd. Puur voor het frisse en highlightende effect. Mijn wenkbrauwen vul ik in met de Dip Pomade van Christian Faye. 

High End Kerst Look

Bronzer/Blush/Highlighter

Ready voor een prachtige contour! Met de NARS Laguna bronzer shape ik mijn gezicht en hiermee focus ik vooral op de jukbeenderen en de neus.  Vervolgens highlight ik het puntje van mijn jukbeenderen, neus, kin en cupidoboog met de Mary Lou Manizer. Als laatste breng ik op de appeltjes van mijn wangen de blush van MAC aan om mijn gezicht net wat meer kleur te geven. 

High End Kerst Look

Lippen

Dit keer geen rode lippen maar prachtige, donkere paarse lippen. Een kleur die, naar mijn mening, perfect past bij de warme, zilveren cutcrease op de oogleden.  Om de lippen heel licht ombre te maken breng ik eerst een lipliner aan en vervolgens breng ik de lipstick aan van Urban Decay. 

High End Kerst LookHigh End Kerst Look

High End Kerst Look

Dit was mijn High End Kerst Look. Een look die misschien minder ’typisch kerst’ is. Bij kerstlooks denk je toch snel aan rood en goud en in deze look voeren de kleuren zilver en paars de boventoon. Wat mij betreft kan iedere makeup look met kerst en mag je lekker uitpakken. Ik ben dan ook absoluut lekker los gegaan met glitter en highlighter, love it! 

Dit was mijn High End kerst look. Heb jij al enig idee wat je gaat dragen deze kerst? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

18 Reacties

 1. 2 januari 2017 / 19:58

  Staat je mooi! Die lipkleur is prachtig!

 2. 28 december 2016 / 11:38

  Wauw! Dit soort lipkleuren staan jou zoooo goed! Hele gave look.

 3. 23 december 2016 / 07:48

  Ow, nu ik iets verder klik zie ik je review over het Nikkie palette. Ow god, en nu wil ik m dus ook hebben…

 4. 23 december 2016 / 07:43

  Heel mooi! Ben benieuwd waar je dat pallet van Nikki hebt gekocht. En bevalt die goed?

 5. 22 december 2016 / 23:33

  Wat een mooie look heb je gemaakt! Past goed bij de feestdagen. Ik vind de Urban Decay lippenstift erg mooi staan.

 6. 22 december 2016 / 19:51

  Wat een prachtige look! Al staat alles jou volgens mij goed 😉

 7. 22 december 2016 / 18:22

  Mooie producten en prachtige look!

 8. 22 december 2016 / 16:15

  Aaahh, al die producten! Zo mooi! Fijne feestdagen alvast! X

 9. 22 december 2016 / 10:51

  Mooie look heb je er mee gemaakt! Ik vind die lipstick kleur echt heel mooi!

 10. 22 december 2016 / 10:30

  Wat is rban Decay Matte Revolution Lipstick After Dark een prachtige kleur zeg, en het staat je erg mooi!

 11. 22 december 2016 / 09:38

  Wauw, wat heb je weer een onwijs mooie en op en top feestelijke look gemaakt!

 12. 22 december 2016 / 09:13

  Hele mooie look en hele mooie producten, gelukkig ook zoveel dierproefvrij 🙂

 13. 22 december 2016 / 08:46

  Super mooie look! Ik vond je make-up bij het event van Etos ook zo mooi. Leuk gedaan Linds!

 14. 22 december 2016 / 07:50

  Wat een mooie look! Volgens mij kan jij elke lipkleur hebben!

 15. 22 december 2016 / 06:50

  Oh wauw dit staat je echt prachtig! Heel erg mooi<3

 16. 22 december 2016 / 06:23

  Super mooie look en wat staan die donkerpaarse lippen je mooi!