fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Mijn Kerstcadeautjes 2016

Mijn Kerstcadeautjes 2016

Ik heb het al een paar keer gezegd, maar goed. Cadeaus krijgen tijdens kerst is niet het belangrijkste. Natuurlijk is het leuk om cadeaus te krijgen, maar stiekem vind ik cadeaus geven met kerst nog veel leuker. Sinterklaas vieren wij thuis niet maar kerst zeker wel. We trekken altijd lootjes en kopen dan voor degene op het lootje cadeautjes en we schrijven een gedicht. Daarnaast kopen mijn ouders ook altijd nog wat cadeaus voor ons. Dat was ook dit jaar weer het geval en in dit artikel laat ik je Mijn Kerstcadeautjes 2016 zien. Benieuwd naar Mijn Kerstcadeautjes 2016? Lees gezellig mee!

Mijn Kerstcadeautjes 2016

Mijn Kerstcadeautjes 2016

Ik schreef voor kerst de Christmas Wishlist 2016. Hierin viel het vele van jullie al op dat ik dit keer geen beautyproducten op mijn lijstje had staan maar voornamelijk interieuritems. Dat komt natuurlijk omdat mijn vriend en ik een huis hebben gekocht en we gaan samenwonen. Daar komen heel wat spullen bij kijken en dus is de kerst een perfecte gelegenheid om wat items voor het interieur te vragen. Zelf ben ik dol op kaarsjes en ik vind houders die het licht reflecteren op bijvoorbeeld de muur echt heel erg tof. Deze waxinelichthouder is daar echt perfect voor. Hij is zwart met koper aan de binnenkant en ik denk dat deze echt perfect gaat staan in ons interieur.

Mijn Kerstcadeautjes 2016
Altijd leuk, een setje krasloten. Natuurlijk hoop je altijd op een leuke prijs en ik begon dan ook meteen met het openkrassen van de vakjes. Helaas had ik beide krasloten helemaal niets. Niemand trouwens, op mijn vader na, die had een gratis lot, hihi!

Mijn Kerstcadeautjes 2016
Ik ben dol op The Body Shop en deze ‘Spiced Apple’ cadeauset viel dan ook absoluut in de smaak. In de set zitten vier verschillende producten, namelijk een shower gel, body butter, lip balm en een body lotion. De geur is heerlijk en ik ben erg echt heel erg blij mee.

Mijn Kerstcadeautjes 2016
Ik ben een echte theeleut dus een theepot komt natuurlijk altijd goed van pas. Deze is van Price & Kensington en is mat zwart. Hij is geschikt voor 6 koppen en hij heeft een beetje een ‘oldschool’ look. Ik vind hem in ieder geval echt super leuk!! Oh en natuurlijk kon de thee niet ontbreken dus ik kreeg een leuk busje met groene thee!

Mijn Kerstcadeautjes 2016
Hoe schattig is dit kop en schoteltje? Deze zijn van het merk Cosy & Trendy en ik was er eigenlijk meteen weg van. In totaal heb ik nu 6 setjes! Ideaal in combinatie met mijn nieuwe theepot inclusief groene thee, haha!

Mijn Kerstcadeautjes 2016
Mijn vriend won met een loterij op zijn werk een Sonos Play:3 box. Super leuk natuurlijk! Na ons wat in te lezen in Sonos bleek dat je allerlei boxen aan elkaar kunt koppelen en ook aan een televisie zodat je een compleet soundsystem creëert. Tsja.. en nu we toch al één box hadden, haha! Vandaar dat we voor kerst lieten weten dat we toch wel graag een Sonos Play:1 box zouden willen. Daar hebben we er nu in totaal twee van en in combinatie met de Sonos Play:3 box moet dat geluid in huis helemaal goed komen!

Dit waren al Mijn Kerstcadeautjes 2016. Ik ben er echt ontzettend blij mee! Alles kunnen we super goed gebruiken in ons huisje dus dat is helemaal top. Thanks Santa X! 

 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

7 Reacties

 1. 3 januari 2017 / 10:41

  Leuke cadeautjes heb je gekregen!

 2. 29 december 2016 / 14:18

  Wat een leuke spulletjes! Krasloten zijn altijd leuk, al win je inderdaad 9/10 keer helemaal niks.

 3. 28 december 2016 / 20:07

  Wat een leuke spulletjes heb je gekregen! Ik ben fan van het theepotje hihi!

 4. 28 december 2016 / 11:51

  Wat een super leuke cadeaus! Je bent super verwend.

 5. 28 december 2016 / 09:51

  Wat een leuke cadeau’s zeg! En Sonos is inderdaad ge-wel-dig. Wij hebben het thuis ook. <3

 6. 28 december 2016 / 07:54

  Hele leuke en diverse cadeaus! Goed verwend 🙂

 7. 28 december 2016 / 07:03

  Wat een leuke cadeaus heb je gehad! Ik vind vooral dat theepotje echt heel erg leuk!