fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

FOTD Pink Cut Crease

FOTD Pink Cut Crease
Het is zo’n twee maanden geleden dat ik mijn laatste FOTD uploadde op mijn blog. Tijd voor een nieuwe, dacht ik zo. Tijdens het kijken van heel wat make-up tutorials werd ik obsessed door de ‘cut crease’. Nog nooit eerder maakte ik er een dus ik besloot mezelf eraan te wagen. FOTD Pink Cut Crease, gelukt of gefaald?

FOTD Pink Cut Crease

Ooglook

Tijd om te beginnen met de ooglook! Omdat ik nogal een heftige ooglook verwachtte besloot ik om hiermee te beginnen. Mocht er dan fall-out ontstaan dan kon ik dat in ieder geval nog mooi wegwerken. Uiteraard startte ik de ooglook met een oogschaduwbasis en deze ‘set’ ik met de lichtste kleur uit het MUA palette. Uit hetzelfde palette gebruik ik de lichtroze en de paarse kleur voor de crease. Vervolgens gebruik ik concealer voor de cut crease. Over de concealer breng ik de roze shimmer kleur aan uit het palette van Too Faced. De look maak ik af met een eyeliner en een mascara. 

Basis

De ooglook leverde inderdaad wat fall-out op dus blij dat ik besloot mijn basis aan te brengen na de ooglook. Ik begon uiteraard met een primer en bracht daarna foundation en concealer aan. Dit alles poeder ik natuurlijk af. Mijn wenkbrauwen doe ik met mijn welbekende ‘holygrail’ producten. 

Bronzer/Blush/Highlighter

Dit is misschien wel mijn favoriete deel van een make-up look. Ik start altijd met de bronzer en vooral deze van Bourjois is echt prachtig. Vervolgens de highlighter en van deze twee maak ik één geheel door middel van een prachtige blush! 

Lippen

Omdat mijn ooglook en mijn contour/blush/highlighter al redelijk heftig zijn besloot ik mijn lippen heel neutraal te houden. Ik koos voor deze mooie mauve/roze gloss van Colourpop. Een mooie kleur die naar mijn mening de look super complimenteert. 

FOTD Pink Cut Crease

Yeeeha! Mijn eerste Cut Crease is een feit. Uiteraard is er nog veel ruimte voor verbetering maar ik moet zeggen dat ik toch blij ben met het eindresultaat.

Dit was mijn FOTD Pink Cut Crease. Heb jij weleens een Cut Crease gemaakt? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 14 september 2017 / 12:48

    Mooi gelukt! Ik vind je bronzer en highlighter ook prachtig.