fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

L’Oréal Miss Baby Roll Mega Volume Mascara

L'Oréal Miss Baby Roll Mega Volume Mascara
L’Oréal belooft ‘perfecte krul’. Je bent dit misschien gewend van een shampoo van Andrélon, maar we hebben het in dit artikel niet over een shampoo maar over een mascara! Om precies te zijn de L’Oréal Miss Baby Roll Mega Volume Mascara. Een mascara die je wimpers een perfecte krul geven. En natuurlijk mogen we de mega volume niet vergeten!


L’Oréal Miss Baby Roll Mega Volume Mascara

Hoe cute en girly is de verpakking van deze mascara’s? Erg leuk gedaan als je het mij vraagt! Lekker speels met verschillende lettertypes en dat snoepige roze en groen maakt het voor mij helemaal af. De zwarte mascara heeft duidelijk de zwarte huls en de blauwe mascara (Dûh!) de blauwe huls. Verder zaten er in het pakketje allemaal ‘props’ om de productfoto wat op te spicen. Super leuk, al was er bij mij helaas een buisje met glitters gebarsten in de verzending waardoor letterlijk alles onder de kleine mini glitters zat. Ja, echt alles. Dat was wel eventjes iets minder leuk!

L’Oréal over deze Miss Baby Roll Mega Volume Mascara
Get flirty, get curly! Geef je wimpers mega volume met deze L’Oréal Paris Miss Baby Roll Mascara. Het speciale rollerborsteltje bereikt alle wimpers, krult ze en geeft volume vanaf de aanzet. De mascara zorgt voor langdurig gekrulde wimpers met extreem volume, voor de ultieme flirty look.


De borstel bestaat uit haartjes van siliconen. Deze ‘puntjes’ zijn in een spiraalvorm op de borstel geplaatst en juist deze vorm moet zorgen voor de volume en de krul. Een aparte vorm, ik heb het nog niet eerder gezien bij een mascara! De haartjes staan vrij ver uit elkaar, zijn kort en de borstel is overal even dik. Dit moet ervoor zorgen dat de wimpers mooi worden gesepareerd er dat er geen klontjes ontstaan. So far so good!Zoals de verpakking al doet verklappen, de L’Oréal Miss Baby Roll Mega Volume Mascara komt in twee kleuren. In black en in teal. Hierboven zie je van beide mascara’s de borstel extra goed.

Swatches

Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara en op de twee middelste foto’s draag ik één laagje van de zwarte mascara op mijn bovenste wimpers. Ik draag twee laagjes van de zwarte mascara op mijn bovenste wimpers en één laagje ’teal’ mascara op mijn onderste wimpers op de twee onderste foto’s!


Hierbij de fullface look.

Conclusie

Oeh! Ik dacht echt dat ik deze borstel 3x niks zou vinden maar het tegendeel is echt bewezen. De vorm raakt echt mijn wimpers van begin tot eind, geeft geen klontjes en zorgt niet voor een spinnenpoot effect. De formule van de mascara is ook heel erg fijn. Dat zorgt er eigenlijk voor dat ik weinig op deze mascara heb aan te merken. Sterker nog, stiekem vind ik hem echt top! Uiteraard is de ‘black’ variant het meest gangbaar maar de ’teal’ kleur op mijn onderste wimpers vind ik nog best leuk staan. Daarnaast zou je ook een schuin afgesneden kwastje langs de borstel kunnen halen er er een toffe eyeliner mee kunnen zetten!

De L’Oréal Miss Baby Roll Mega Volume Mascara kost € 11,99 en is te koop bij de drogisterijen. Let op, de turkoois variant is een Limited Edition! 

Heb jij een turkoois kleurige mascara in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

14 Reacties

 1. 23 juli 2017 / 19:44

  Dat blauwe kleurtje is echt heel tof!!!
  Leuk bedacht om je onderste wimpers er mee te kleuren.

 2. 23 juli 2017 / 14:06

  Ziet er goed uit. Ik vind het ook wel eens leuk om gekleurde mascara op mijn onderwimpers te gebruiken en dan op mijn bovenwimpers gewone zwarte mascara.

 3. 21 juli 2017 / 15:24

  Wat een mooie mascara’s. Wel heel erg leuk dat hij ook echt lekker blauw is. Dat vind ik er overigens heel erg leuk uitzien bij jou!

 4. 21 juli 2017 / 13:31

  Hij ziet er bij jou weer erg goed uit! Geloof dat deze of helemaal top is, of helemaal niks.

 5. 21 juli 2017 / 11:26

  Ik vind het resultaat erg mooi!

 6. 21 juli 2017 / 10:48

  Ik vind dit echt een fantastische mascara. Echt mijn favoriet momenteel!

 7. 21 juli 2017 / 10:45

  Super leuke foto’s! Het effect van de masacara’s is echt mooi!

 8. 21 juli 2017 / 10:20

  Dat is best wel een gave look zo, met die onderste wimpers blauw gemaakt. Super tof 🙂

 9. 21 juli 2017 / 09:44

  Wat een toffe foto’s! Ik vind die blauwe best wel mooi joh!

 10. 21 juli 2017 / 09:32

  Ben wel benieuwd hiernaar, gezien het resultaat bij jou 🙂 Apart borsteltje zeg, niet eerder gezien zoiets!

 11. 21 juli 2017 / 07:19

  Ik vind de zwarte het meest praktisch, het effect vind ik meer dan prima. Jouw wimpers hebben dan ook nooit zo veel nodig. Ik denk dat dit borsteltje stiekem heel fijn is!

 12. 21 juli 2017 / 07:01

  Prachtig hoeveel volume deze mascara geeft 😉

  Xoxo