fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Makeup Revolution Ultra Contour Palette

Makeup Revolution Ultra Contour Palette

I love to contour! Jep, dat is echt zo! Ik doe het niet iedere dag hoor maar tijdens een avondje vind ik dit altijd wel heel erg leuk om te doen. Vandaag review ik het Makeup Revolution Ultra Contour Palette. Benieuwd of dit palette werkt voor de perfecte contour? Lees met me mee!

Makeup Revolution Ultra Contour Palette

Makeup Revolution Ultra Contour Palette

Makeup Revolution Ultra Contour Palette

Ik heb best wat producten van Makeup Revolution maar ik kwam erachter dat ik eigenlijk nog nooit eerder een review over een product van dit merk heb geschreven. Een goede aftrap dus om bij deze het Makeup Revolution Ultra Contour Palette te reviewen. Dit is namelijk één van de meest populaire palettes van het merk. Eens kijken of ik het daar helemaal mee eens ben.

Makeup Revolution Ultra Contour Palette
Makeup Revolution Ultra Contour Palette
Dit Makeup Revolution Ultra Contour Palette zit in een zwarte kartonnen verpakking. Op de bovenkant staat groot het merk en de productnaam. Op de achterkant staan de poeders die in het palette te vinden zijn weergegeven. Het palette zelf lijkt heel erg op de kartonnen verpakking en aan de binnenkant vind je een hele grote spiegel. Een prima, stevige verpakking. Niets op aan te merken.

Makeup Revolution Ultra Contour Palette
In het palette zitten, zoals de naam al zegt, allerlei kleuren die je kunt gebruiken voor de perfecte contour. Je vindt in het palette bronzers in warme en koele tinten en highlighters, zowel matte als glanzende. Wat een fantastisch veelzijdig palette. Dat sprak me eigenlijk direct aan en ik kon niet wachten om aan de slag te gaan met dit palette.

Makeup Revolution Ultra Contour Palette

Swatches

De poeders hebben verder geen namen, dus ik zal ze nummeren van 1 tot 8. Ik begin met ‘1’, links op de bovenste rij die verder loopt tot 2, 3, 4. Op de tweede rij begin ik links met 5 en deze loopt uiteraard verder tot 6, 7 en 8. Hieronder bespreek ik deze poeders één voor één.

 1. Een matte roze poeder
 2. Een matte gele poeder
 3. Een warme, perzikkleurige/gouden highlighter met een prachtige glans
 4. Een heavy, koele wit/zilveren highlighter
 5. Een warme, donkere bronzer
 6. Een iets lichtere, koelere bronzer
 7. Een iets lichtere, warme bronzer
 8. Een warme, subtiele highlighter

Uiteraard vind ik het heerlijk om te experimenteren met deze kleuren. Het palette is echt heel erg veelzijdig en geschikt voor een huid met een koele als een huid met een warme ondertoon. Ik heb zelf een warme ondertoon waardoor mijn kleuren vooral de highlighters 3 en 8 en de bronzer 7 zijn. Zowel de matte roze als de matte gele poeders kunnen prima bij mijn huid en gebruik ik vooral om mijn concealer onder mijn ogen te ‘setten’ en om de contour bij mijn jukbeenderen wat strakker te maken.

Makeup Revolution Ultra Contour Palette
Op deze foto heb ik een contour aangebracht met ‘bronzer 7’ en de highlighter is nummer 3.

Makeup Revolution Ultra Contour Palette

Makeup Revolution Ultra Contour Palette

Conclusie

Wat een super goed palette is dit van Makeup Revolution. Echt gewoon het perfecte palette voor het contouren van je gezicht. Er zitten in totaal 8 kleuren in maar deze 8 zijn niet allemaal geschikt voor mij. Ik zal dan ook niet iedere poeder in dit palette gaan gebruiken en hierbij heb ik het voornamelijk over de donkerste bronzer.

Het Makeup Revolution Ultra Contour Palette kost € 9,95 en is o.a. te koop bij Boozyshop

Gebruik jij weleens een masker tijdens me time? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

7 Reacties

 1. 22 mei 2017 / 20:39

  Mooi palette!!

 2. 22 mei 2017 / 12:58

  Ik heb al zoooveel goeds gelezen over dit palette; alleen jammer dat niet iedere kleur helemaal goed bij iedereens huid past, eigenlijk zouden ze varianten op huidtype moeten maken!

 3. 22 mei 2017 / 11:21

  Ha contouren doe ik wel altijd als ik make-up draag! Voelt zo leeg als ik het niet doe. Dit palette ziet er erg mooi uit zeg!

 4. 22 mei 2017 / 08:24

  Een leuk palette! Ik zou denk ik ook niet alle kleuren gebruiken maar voor deze prijs hoeft dat inderdaad ook niet. En om je vraag te beantwoorden, tijdens een me time avondje gebruik ik ook vrijwel altijd een masker 🙂

 5. 22 mei 2017 / 07:38

  Leuk palette, alleen het nadeel vind ik altijd dat je inderdaad niet alle kleuren kan gebruiken. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten..