fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

My Travel Wishlist

My Travel Wishlist
Om heel eerlijk te zijn kan deze lijst voor mij echt oneindig zijn. Ik ben dol op reizen en zou het liefst de hele wereld zien. Om dit artikel niet net zo oneindig te maken heb ik mijzelf uitgedaagd om het te beperken tot 5 bestemmingen. Lees nu verder voor My Travel Wishlist met 5 bestemmingen die op mijn lijstje staan!

Nieuw-Zeeland/Australië

Sinds vorig jaar, tijdens onze roadtrip door West-Amerika is het reisvirus toch wel ingeslagen bij mijn vriend en mij. Dit jaar gaan we naar Thailand en stiekem zijn we alweer aan het dromen over volgend jaar. Een bestemming die heel hoog op ons lijstje staat is Nieuw-Zeeland en Australië. Uiteraard twee verschillende landen maar wel een reis die mega goed te combineren is. Omdat op beide bestemmingen heel veel te doen en te zien is moet dit wel een lange reis gaan worden!

IJsland

Ik weet niet precies hoe dit komt, maar ik wil echt super graag een keertje naar IJsland. Ik ben me er al over aan het inlezen geweest en ik heb begrepen dat dit ook best goed te doen is als stedentrip van bijvoorbeeld 5 dagen. Ik zou dan wel een auto willen huren en zelf het hele eiland rond willen rijden. Het lijkt me in ieder geval een prachtig land en een bestemming die ik heel graag wil bezoeken

Japan

Wat lijkt me Japan fantastisch zeg! Een hele aparte cultuur en dus echt een plek waar je een mega cultuurshock krijgt. Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar dit land met de prachtige omgeving en het heerlijke eten. De stad Tokyo mag dan zeker niet worden overgeslagen, al lijkt Kyoto me ook prachtig.

Canada

Tijdens onze roadtrip door West-Amerika brachten we een bezoekje aan Yosemite National Park. Een prachtige natuur die heel veel deed denken aan Canada. Als klap op de vuurpijl zagen we ook nog eens een beer, gewoon lekker aan het chillen in het wild. Super gaaf! In Canada lijkt het me heerlijk om een camper te huren en een aantal weken gewoon lekker rond te rijden en te genieten van de prachtige natuur.

Zuid-Afrika

Jeetje, de laatste was toch wel echt moeilijk. Ik zou hier namelijk met gemak nog een lijst van 15 bestemmingen van kunnen maken. Toch wil ik Zuid-Afrika niet uit dit lijstje laten omdat ik het echt niet zou willen missen. Ik ben dol op natuur en op dieren en op safari gaan in Zuid-Afrika lijkt me echt fantastisch. Kaapstad zou ik ook graag willen bezoeken. De rest van Afrika trekt me dan eerlijk gezegd weer totaal niet, dus dit is wel echt specifiek Zuid-Afrika.

Dit was My Travel Wishlist. Ik heb bewust bij de locaties geen foto’s toegevoegd omdat ik hoop ooit een recap te kunnen maken op dit artikel en dat ik bij iedere bestemming een eigen foto kan toevoegen! Wouldn’t that be great?

Welke bestemming kan er op jouw ‘My Travel Wishlist’ niet ontbreken? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

7 Reacties

 1. 15 september 2017 / 21:46

  Ik mag er al drie wegstrepen van jouw lijstje: Canada, Zuid-Afrika & Japan.

  In Canada ben ik zelfs al twee keer geweest. Een land waar ik veel mooie en dierbare herinneringen aan heb. Het liefst zou ik er morgen weer heen gaan. Het land heeft zo’n diepe indruk op mij gemaakt.

  In Zuid-Afrika heb ik voor ruim drie maanden stage gelopen. Prachtige natuur en nationale dierenpartij.

  In Japan ben ik vorig jaar geweest. Ook deze cultuur heeft indruk op mij gemaakt. Ik zou graag nog eens terug willen maar Tokio.

  Hopelijk gaan deze vijf wensen ooit nog eens voor jou in vervulling. Mag ik je nog een tip geven? Cuba!!

 2. 12 september 2017 / 11:01

  Toffe travel lijst!! Ik wil ook heel graag naar Japan reisen!! Maar Canada en Thailand zijn ook hoog op mijn lijst nu 🙂 en ooit een keer naar Zuid Amerika lijkt mij ook heel tof 🙂

 3. 12 september 2017 / 10:12

  Ijsland schijnt idd een hele bijzondere ervaring te zijn! Zelf staat bij mij eigenlijk heel hoog the USA op m’n lijst, eigenlijk een beetje wat jij gedaan hebt!

 4. 12 september 2017 / 07:51

  Toevallig heb ik vandaag een artikel online geplaatst over Tokyo! Ik HOU van die stad. Eerlijk gezegd vond ik de cultuurshock nog reuze meevallen… Mensen praten er altijd over alsof het heel erg is maar ik vond het vooral super leuk allemaal.

 5. 12 september 2017 / 07:51

  Wat een mooie bestemmingen! Ik wil nog graag een keer naar Japan en New York en een roadtrip door Engeland (dichter bij huis) lijkt me ook gaaf!

 6. 12 september 2017 / 07:50

  Dat vind ik een mooie droom; dit artikel jaren later nog eens plaatsen, maar dan met je éigen foto’s. Ik vind het zelf super leuk om op vakantie te gaan, maar echt bepaalde bestemmingen heb ik eigenlijk niet in gedachten.

 7. 12 september 2017 / 07:14

  Australië staat bij mij ook erg hoog! Terwijl ik er een paar jaar geleden nog niks mee had. Verder wil ik nog heel graag naar sri lanka, Bali. Rondreizen op hawaii en door Amerika lijkt me ook fantastisch. En in Europa zou ik graag naar Stockholm, malta, de meren in Italië en Griekenland gaan!