fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers

Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers

Vorige maand testte ik mijn allereerste Colourpop product uit, namelijk de Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse. Dit was echter niet het enige product van Colourpop die ik kocht. Ik kocht namelijk ook de Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers. Ben jij benieuwd hoe deze Ultra Glossy Lip van Colourpop mij bevalt? Lees dan mee!

Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers

Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers

Yesss… het is weer tijd voor een review van Colourpop. Vorige keer reviewde ik een super shock eyeshadow en dit keer is het de beurt aan de Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers.

De Ultra Glossy Lip komt binnen in een witte kartonnen verpakking. Een vrij simpele verpakking als je het mij vraagt. Op de voorkant staat het logo van Colourpop en daarnaast staat er ‘Ultra Glossy Lip’ in een soort holografische print. De kopse kanten zijn fuchsia roze en hierop vind je de productnaam.

 

Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers

De lipgloss zelf zit in een typische lipgloss verpakking. Een smalle, langwerpige, doorzichtige huls met een zilveren dop. Op de huls staat alleen ‘Colourpop Ultra Glossy Lip’ en verder geen poespas of niets. De lipgloss breng je aan met een sponsapplicator.

Colourpop zegt: “Our Ultra Glossy Lip provides extreme shine with a cushion-like comfortable feel. Absolutely NO stickiness or tackiness! This lip gloss smoothes and conditions the lips with emollient ingredients leaving your lips looking fuller, healthier, and super kissable.”

Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers

Ingrediënten: dimer dilinoleyl dimer dilinoleate, diisostearyl malate, isopropyl myristate, triisostearin, synthetic beeswax, stearalkonium hectorite, propylene carbonate, iron oxides (ci 77492), iron oxides (ci 77499), manganese violet (ci 77742), red 28 lake (ci 45410), titanium dioxide (ci 77891).

Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers

Swatch

Hier zie je de Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers geswatched op mijn arm.

Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers

Hier draag ik de Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers.
Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers

Conclusie

Ik ben echt heel blij met deze Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers. Meestal ben ik niet zo heel erg fan van lipglossjes maar deze vind ik echt super fijn. Ten eerste ben ik dol op de kleur omdat hij, in mijn ogen, perfect is voor everyday. Daarnaast plakt de lipgloss totaal niet, is hij mooi gepigmenteerd en blijft hij goed zitten. Ja, ik ben fan!

De Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers kost $6,- en is te koop via de webshop van Colourpop.

Heb jij producten van Colourpop in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

9 Reacties

 1. 9 januari 2017 / 21:32

  Ik heb een aantal items, maar vergeet ze toch vaak te pakken ( gevalletje steeds je favoriete items gebruiken en nooit eens iets anders uit je stash pakken ). Deze kleur staat je erg mooi!

 2. 9 januari 2017 / 21:08

  Het is een heel alledaags kleurtje! mooi hoor!

 3. 9 januari 2017 / 10:54

  Dit is wel echt het perfecte lip kleurtje! Hij staat je super mooi.

 4. 9 januari 2017 / 10:29

  Oeh, wat een mooie kleur! Ik ben zelf nog helemaal niet bekend met het merk, maar ik lees er steeds meer positieve reviews over. Misschien toch maar eens naar gaan kijken.

 5. 9 januari 2017 / 10:22

  Aaah hoe mooi is deze kleur!!

 6. 9 januari 2017 / 08:46

  Ziet er goed uit! En prachtige foto’s trouwens. (:
  Liefs,
  Yara

 7. 9 januari 2017 / 07:40

  Hele mooie kleur! Ik moet echt eens iets gaan gebruiken van Colourpop.

 8. 9 januari 2017 / 06:10

  Wat een mooie kleur is dit. Ik ben nog heel erg benieuwd naar de Ultra Glossy lipproducten. Zelf heb ik een satin en matte lipproduct van ColourPop. Deze kleur staat je erg mooi.