fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Question and Answer #5

Question and Answer #5
Jawel, het is weer eens tijd voor een Q&A! Bij mijn vorige Q&A heb ik de beautyvragen een klein beetje proberen te vermijden, maar in deze Question and Answer #5 ga ik er juist wel op in. Ben jij benieuwd op mijn antwoorden op deze beautyvragen? Lees dan nu gezellig met me mee!

Question and Answer #4

@liekebiemans vroeg: ‘Wat is jouw all time fav primer?’ 

  • Wow! Ik heb al zoveel verschillende primers uitgeprobeerd inmiddels. Op dit moment is mijn favoriet de Paula’s Choice Resist Smoothing Primer Serum SPF30. Een mega fijne primer met SPF30, ideaal voor tijdens de zomermaanden. Ik heb deze primer ook gebruikt in mijn FOTD Pink Cut Crease. Een review heb ik er niet over geschreven.. misschien moet ik dat nog wel doen?

@babette.dol vroeg: ‘Zou je ook een YouTube account willen?’

  • Hmm.. ik ben inderdaad een blogger zonder YouTube Account. Wellicht een van de weinige want er zijn inmiddels heel veel bloggers die ook een YouTube account hebben. Ik blijf zelf een beetje bij de basis. De reden dat ik mijn blog namelijk ben gestart is om drie hobby’s samen te brengen en dat zijn make-up, fotograferen en schrijven. Video’s maken en praten voor de camera behoren niet echt tot mijn hobby’s en als ik een YouTube Account zou beginnen zou dat zijn ‘omdat het erbij hoort’ of ‘omdat iedereen dat doet’. Naar mijn inziens is dit geen goede motivatie en is een lange levensduur en succes op YouTube dan bijna onmogelijk. Voor mij genoeg reden om het, in ieder geval voor nu, te laten bij mijn hobby’s en dus mijn blog!

Question and Answer #5

@nonstopnikki.nl vroeg: ‘Wat zit er altijd in je tas? (qua beautyproducten)’

  • Eitje, dat is namelijk echt altijd lippenbalsem. Dat heb ik, qua beautyproducten, altijd in mijn tas. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk nooit verder make-up in mijn tas heb zitten! Is dat gek?

Question and Answer #5

@suzannebrummel vroeg: ‘Als je 1 make-up product mag opdoen voor je de deur uit gaat s’ochtends, wat zou dit dan zijn?’

  • Wenkbrauwpoeder, sowieso! Al was dit wel een kleine afweging omdat ook mascara heel snel in mijn hoofd opkwam. Ik vind alleen dat wenkbrauwpoeder je gezicht zoveel vorm geeft dat ik toch daarvoor ga. Is nepwimpers ook een ‘make-up product’? Nee toch? Haha!  In dat geval is de combinatie van wenkbrauwpoeder en nepwimpers (om de mascara te compenseren) top!!

Question and Answer #5

@mystylesignature vroeg: ‘Lipstick of Mascara?’

  • Dan toch wel mascara.. al ben ik wel echt dol op al mijn lipsticks!! Ik draag alleen iedere dag mascara en niet iedere dag lipstick dus dan moet ik eigenlijk wel voor mascara kiezen natuurlijk!

Question and Answer #5

Girls, bedankt voor het stellen van de vragen! Super leuk dat ik hier in deze Question and Answer #5 antwoord heb kunnen geven. Uiteraard hoop ik dat jullie mijn antwoord leuk vinden om te lezen!

Alle vragen die ik niet heb beantwoord heb ik opgeschreven. Heb je dus een vraag gesteld maar hier je antwoord niet gelezen dan is de kans groot dat ik hem in een volgende Q&A beantwoord. Mocht je een vraag voor mij hebben, laat hem dan hier achter in de comments. Wie weet ga ik er dan antwoord op geven in mijn volgende Question And Answer! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: