fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

FOTD Time for a Summer Barbecue

FOTD Time for a Summer Barbecue
Afgelopen vrijdag had ik een zomerbarbecue. In de ochtend leek het erop dat deze ‘zomer’ barbecue compleet in het water zou vallen. Jeetje, wat was het slecht weer zeg! Gelukkig klaarde het tegen de middag op en kon de zomerbarbecue doorgaan. Mijn eerste barbecue dit jaar, yeeha! In dit artikel zie je mijn LOTD Time for a Summer Barbecue.

FOTD Time for a Summer Barbecue

Basis

Ik begin deze look met de super fijne primer van Paula’s Choice met SPF10. Vervolgens werk ik wat plekjes bij vooral rond mijn ogen met de camouflage cream en de concealer. Mijn huid is vrij van onzuiverheden en ik heb al sproetjes door de zon dus een foundation vind ik niet nodig. Ik poeder de basis af en werk mijn wenkbrauwen losjes bij met de producten van Catrice en Rimmel.  

Bronzer/Blush/Highlighter

Ready voor een prachtige contour! Ik contour mijn gezicht met het contourpalette van Makeup Revolution. De contour zelf zet ik met nummer 6 en met nummer 1 maak ik deze onder mijn jukbeenderen extra strak. Ik breng de prachtige blush van Becca aan op de appeltjes van mijn wangen en combineer deze met de fantastische highlighter van Delilah! Deze combinatie is echt mijn favoriet op dit moment! 

Lippen

Oei! De laatste tijd heb ik echt last van droge lippen. De Etos Lipscrub is daarvoor echt een goede uitkomst. Na mijn lippen te hebben verzorgd met de scrub omlijn ik mijn lippen met de lipliner van Essence. Daarna kleur ik mijn lippen in met de liquid lipstick in Dusty Rose! 

Ooglook

Tijd voor de ooglook! Ik droeg tijdens deze barbecue mijn nieuwe blousje van Shoeby x Fred van Leer. Een van mijn favoriete blousjes van dit moment. Ik combineer deze met een mosgroene ooglook. Hiervoor gebruik ik eerst een oogschaduw basis en ik creëer de look met de Urban Green Palette van IsaDora. Ik zet ‘wanted’ uit het Nikki Palette aan langs mijn wimperrand als smudgy eyeliner en maak de look af met twee laagjes mascara. 

FOTD Time for a Summer Barbecue

FOTD Time for a Summer Barbecue

Yes! Dit is mijn lookje, mijn FOTD Time for a Summer Barbecue. Mijn haren krulde ik zodat er een lichte, nonchalante slag ontstond, ik droeg mijn Ted Baker Caisey Clutch, mijn Levi’s spijkerbroek en Supertrash sandaaltjes en ik was ready to go! 

Dit was mijn FOTD Time for a Summer Barbecue. Wat zou jij dragen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 18 juni 2017 / 11:23

  Wat een mooie look!

 2. 15 juni 2017 / 21:23

  Jeetje Lindsey, wat een prachtige foto’s weer! Je look is heel mooi!

 3. 15 juni 2017 / 12:43

  wat een mooie foto’s! die lipstick staat je echt onwijs goed <3

 4. 15 juni 2017 / 11:05

  Mooie look en mooie foto’s! Die concealer van Collection heb ik ook, alleen momenteel is hij te licht voor mij, dus heb ik er een van Urban Decay, ook een fijne 🙂 Eigenlijk draag ik met warm weer liever weinig make-up. Heb in de zomer ook nooit zoveel zin om er veel moeite voor te doen, haha.

 5. 15 juni 2017 / 06:34

  Ahhh daar is ‘ie met foto’s. Hele mooie, fijne look heb je gemaakt :-)!

 6. 13 juni 2017 / 06:14

  Ik weet niet of het aan mijn laptop ligt, maar ik zie helemaal geen foto’s in dit artikel?