fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

Bobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral

Bobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral

Blush blush Baby! Ik ben dol op het merk Bobbi Brown en ik ben dol op blush dus deze review ligt helemaal in mijn straatje! Ik review vandaag de Bobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral, een heerlijk kleurtje voor de zomer. Lees je met me mee?

Bobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral

Bobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral

Een typische Bobbi Brown verpakking, hoe kan het ook anders? Wat dat betreft is Bobbi Brown hierin altijd super consequent. Een groot pluspunt vind ik want ik ben dol op de verpakkingen van Bobbi Brown. Mooi strak, zwart en stevig zonder poespas! Waar de shimmerbricks in een vierkante verpakking zitten zit deze Bobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral in een ronde verpakking. Op de bovenkant staat alleen ‘Bobbi Brown’ en op de onderkant zit een sticker met extra productinformatie. Hierop staat: Pot Rouge For Lips and Cheeks Calypso Coral 2. Aan de binnenkant van de verpakking zit uiteraard de blush en een spiegel. Top!

Bobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral
Bobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral

Bobbi Brown over de Pot Rouge Calypso Coral
You get two products in one. Blend it on the apples of your cheeks for a just-pinched look, or blot it on your lips for a soft, stained finish. For drier skin types, be sure to moisturize skin first.

Bobbi Brown Pot Rouge Calypso CoralBobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral
Sinds de lancering in 2006 is dit product van Bobbi Brown een ware bestseller! De naam, Calypso Coral, is zeer toepasselijk want deze blush is echt een mooie, warme koraalkleur! Het is een multi-functioneel product dat je zowel op lippen als wangen kan gebruiken! Hierdoor is het een crème-achtig product die goed is gepigmenteerd en die je mooi kunt opbouwen. De blush is volledig mat en bevat dus geen glow of shimmers!

Bobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral

Swatches

Tijd om te swatchen. Hier zie je de Calypso Coral Blush van Bobbi Brown geswatched op mijn hand. Ik merk dat de blush goed gepigmenteerd is maar niet tè overdreven fel. Dat is een goed teken want hierdoor kun je de blush mooi en subtiel opbouwen. De blush voelt heerlijk zacht en laat zich mooi verdelen. Eenmaal op mijn hand droogt hij in en lijkt hij in een soort poeder te veranderen.

Met mijn vinger pak ik wat product op en deze stippel ik vervolgens op de plek waar ik de blush wil. Met mijn blushkwast ga ik hier vervolgens overheen om de blush te vervagen in een mooie, subtiele blos. Het effect in het begin is vrij subtiel maar ik stip gewoon nog wat product bij en vervaag dit met mijn blushkwast. Dit werkt voor mij echt het beste! Het resultaat is hierdoor namelijk echt heel mooi, zonder vlekken!

Bobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral

 • Op foto 1 draag ik geen blush
 • Foto 2: De blush gestippeld op mijn wangen
 • Met de blushkwast vervaag ik deze, te zien op foto 3
 • Foto 4: Het eindresultaat

Bobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral
Fullface foto met deze Bobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral op zowel mijn wangen als mijn lippen.

Bobbi Brown Pot Rouge Calypso CoralBobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral

Conclusie

I love you, Bobbi Brown! Wat ben ik toch fan van dit merk. Waarom? Omdat het me gewoon letterlijk nog nooit heeft teleurgesteld! Ik ben enorm blij met mijn Bobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral. Alhoewel ik normaliter geen mega fan ben van creamy blushes ben ik dat van deze wel. De substantie is gewoon zo goed en zo fijn om mee te werken. De kleur daarnaast is ook echt prachtig, naar mijn mening de ideale combi tussen roze en koraal. Een aanrader, maar dat heb je vast al gemerkt!

Twee tips die ik je wil meegeven:

 1. Breng eerst labello aan op je lippen en breng vervolgens de Pot Rouge aan met een lippenseeltje
 2. Breng de blush direct aan na je foundation en concealer en poeder pas af als de blush erop zit!

Deze Bobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral bevat 3,7 gram, kost € 30,50 en is o.a. te koop bij Douglas. 

Wat is op dit moment jouw favoriete blush? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 20 juni 2017 / 21:42

  Het is echt een prachtig kleurtje, perfect voor de zomer!

 2. 16 juni 2017 / 00:26

  Mooie kleur! Net iets te veel zo, maar zo zie je wel goed hoe de kleur uitpakt in ieder geval! Wel een mooi geheel met je lippen ermee ook!

  • 16 juni 2017 / 10:06

   Hoi Laura, bedankt voor je leuke reactie. De blush is wat heftig aangezet, maar de bedoeling daarvan was inderdaad om de kleur goed te kunnen laten zien 🙂

 3. 14 juni 2017 / 19:06

  Ik vind ‘m super mooi! En wat een prachtige foto’s heb je gemaakt.
  Ik vind je wenkbrauwen ook erg mooi btw:-)
  Liefs!<3

  • 14 juni 2017 / 23:31

   Hi Florentine, bedankt voor je lieve reactie en je complimenten! X

 4. 14 juni 2017 / 15:54

  Mooi kleurtje! Ik vind het eindresultaat alleen nogal heftig, maar dat is natuurlijk een zaak van persoonlijke voorkeur.

  • 14 juni 2017 / 23:29

   Hé Jessica, leuk dat je reageert! Het is inderdaad echt een mooi kleurtje hè? Ik snap dat je het resultaat ietwat heftig vind, gelukkig is deze blush wel heel erg mooi en subtiel op te bouwen. Voor de foto’s en de review heb ik ervoor gekozen hem net iets heftiger aan te brengen dan dat ik in mijn ‘everyday’ look zou doen. Al ben ik sowieso wel fan van een beetje blush hoor, hah! 🙂

 5. 14 juni 2017 / 13:25

  Intense kleur, maar het staat je heel mooi. Ik ben ook echt fan van Bobbi Brown!

  • 14 juni 2017 / 23:30

   Hi Donna, bedankt voor je leuke reactie. Top merk hè, Bobbi Brown! De kleur is inderdaad intens maar gelukkig wel heel mooi en subtiel op te bouwen!

 6. 14 juni 2017 / 06:14

  Oh wauw, wat is deze kleur intens maar ontzettend mooi. Ook op je lippen staat de kleur prachtig :-)!