fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara

Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara

De ‘standaard’ Maybelline Lash Sensational Mascara, ik denk dat hij bij vele heel bekend is! Sterker nog, niet alleen bekend maar ook nog eens verliefd. Deze mascara heeft er een zusje bij, namelijk de  Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara. Deze ‘Luscious Black’ variant review ik vandaag uitgebreid voor je in dit artikel.

Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara

Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara

Laten we, zoals gewoonlijk, beginnen met de vormgeving van deze mascara. Qua naam heeft hij veel weg van zijn oudere zus maar qua vormgeving ook. Sterker nog, het kleurenpallet is gewoon omgedraaid. Waar de Maybelline Lash Sensational Mascara roze is met zwarte letters is deze Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara zwart met roze letters! Ik vind het er in ierder geval helemaal prima uitzien en echt als een typische ‘Maybelline-Mascara’.

Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara
Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara

Belofte van deze Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara mascara
Met de Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara geef je je wimpers uitgewaaierd volume met een zacht, sensueel resultaat en volume dat de hele dag comfortabel aanvoelt. Het flexibele boog-vormig borsteltje met reservoir zorgt ervoor dat iedere wimper makkelijk kan worden bereikt en dankzij de revolutionaire formule die drie verschillende oliën bevat voelen de wimpers zacht, soepel en gehydrateerd aan.

Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara
Als ik de mascara open, valt mij gelijk de borstel op. Deze mascara heeft een soort ‘pijlvorm’. Dik aan het begin en dun aan het uiteinde. Hij heeft kleine, plastic stekeltjes waarmee je de mascara aanbrengt. Door het kleine uiteinde zou je extra makkelijk bij de kleine haartjes van de mascara moeten komen. Klinkt vrij logisch, als ik de borstel zo zie!

Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara
Wat is nu precies het verschil tussen de twee? Dat zijn er wel een paar. Natuurlijk te beginnen met de vormgeving en daarnaast de borstel. Als laatste is het grootste verschil eigenlijk de revolutionaire formule die deze Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara bevat. Deze bestaat uit drie verzorgende oliesoorten die de wimpers een zachte en dikkere finish geven. Na gebruik van het product voelen de wimpers lekker zacht, soepel en gehydrateerd aan. Ideaal toch? Een mascara die ook nog verzorgend is! Tijd om te swatchen!

Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara

Swatches

Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder macara. Op de twee middelste foto’s draag ik één laagje mascara op mijn bovenste wimpers. Op de twee onderste foto’s draag ik twee laagjes mascara op mijn bovenste wimpers en één laagje mascara op mijn onderste wimpers.

Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara
Hier zie je een fullface foto waar ik de Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara draag. Ik draag hier 2 laagjes op mijn bovenste wimpers en één laagje op mijn onderste wimpers.

Maybelline Lash Sensational Luscious Black MascaraMaybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara

Conclusie

Het is vast al wel te zien aan de foto.. ik ben zeer tevreden over deze mascara. Als je meerdere mascarareviews van mij hebt gelezen, dan weet je dat ik van mijzelf hele lange en volle wimpers heb. De meeste mascara’s vallen dan ook wel bij mij in de smaak. Deze mascara vind ik persoonlijk extra fijn door het borsteltje. Je kunt inderdaad gemakkelijk bij ieder haartje zonder te vlekken. Daarnaast bevat de mascara totaal geen klonters en geeft hij geen spinnenpoot effect. Nee, hij spreid juist mijn wimpers mooi, geeft ze lengte en volume. Oh en hij is longlastig. Na een dag werken zit de mascara nog steeds als een huis en is er nergens een afgebrokkeld spikkeltje te bekennen rondom mijn ogen. Is dat niet precies wat we willen bij een mascara? Of dat hij ook echt verzorgend is, dat durf ik niet te zeggen. Sterker nog, ik vind het nogal lastig om dat te testen. Maar ach, het idee alleen al kan ook geen kwaad toch?

Deze Maybelline Lash Sensational Luscious Black Mascara bevat 9,5ml., kost € 11,99 en is te koop bij de drogisterijen en online bij The Make Up Spot

Wat is op dit moment jouw ‘everyday’ mascara? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

9 Reacties

 1. 15 maart 2017 / 17:40

  IK vind dit zelf echt een hele fijne mascara!

 2. 15 maart 2017 / 17:39

  Mooie mascara, ze maken je wimpers echt superlang!

 3. 15 maart 2017 / 14:30

  Het lijkt wel of alle mascara’s mooi zijn op jouw wimpers, wat een geweldig effect geeft deze weer!

 4. 15 maart 2017 / 14:14

  Mooie mascara zeg! Ik had zelf de voorganger van deze en daar was ik ook erg over te spreken.

 5. 15 maart 2017 / 10:02

  Wauw deze is mooi! Mijn mascara is bijna op, dan weet ik wel welke ik ga kopen na de nieuwe van Rimmel London!

 6. 15 maart 2017 / 09:34

  Wat is hij mooi! Dit soort mascara’s doen gewoon hun werk, fijn! Ik heb zelf ook vrij lange wimpers, maar het mag altijd meer natuurlijk :).

 7. 15 maart 2017 / 09:21

  Deze heb ik ook nog thuis liggen, hij zit alleen nog in de verpakking haha. Ik ga hem zelf ook maar even snel testen!

 8. 15 maart 2017 / 07:53

  Vind het heel erg mooi! Heel zwart ook.

 9. 15 maart 2017 / 06:07

  Je hebt mij heel enthousiast gemaakt en het liefst ga ik nu meteen deze mascara halen… alleen is het pas 6 uur en er is hier nog niks open ;-). Heel mooi effect!