fbpx
117   136
51   189
45   98
13   192
66   390

OOTD Ted Baker Caisey Clutch


Ted Baker Caisey Clutch

Woohoo! Het is Maart en dat betekent dat het deze maand nog lente wordt. Ik hoop echt zo op een heerlijk voorjaar met blauwe luchten en een heerlijk zonnetje. Ik kijk er al helemaal naar uit om weer de deur uit te gaan zonder winterjas en sjaal om vervolgens lekker op een terrasje neer te strijken. Speciaal voor de aankomende lente heb ik al een OOTD gemaakt, namelijk mijn OOTD Ted Baker Caisey Clutch. Kijk je mee?

Ted Baker Caisey Clutch

Ted Baker Caisey Clutch

OOTD Ted Baker Caisey Clutch

Bij de lentekriebels hoort bij mij automatisch een grote schoonmaak. Zeker nu ik ga samenwonen is het gewoon echt tijd om mijn kledingkast compleet uit te zoeken. De winterkleding gaat verruild worden voor de lente- en zomerkleding en natuurlijk moet er ook geshopt worden voor nieuwe items. Ik heb in ieder geval de perfecte clutch voor de aankomende lente al gevonden, namelijk de Ted Baker Caisey Clutch.

Ted Baker Caisey Clutch

Ted Baker Caisey Clutch

Outfit

Wat mij betreft is deze outfit perfect voor de lente! Op dagen dat je voelt dat het warmer begint te worden dat het zonnetje zich graag laat zien. Ik heb gekozen voor een mosterdgroene top met daarover heen een crèmekleurig jasje. Een high-waisted lange jeans en daaronder sneakers!

 • Jasje: Costes
 • Top: Costes
 • Jeans: Pull&Bear
 • Sneakers: Nike Airmax Thea

Ted Baker Caisey Clutch
Ted Baker Caisey Clutch

Accessoires

Omdat de Ted Baker Caisey Clutch roségouden details heeft, heb ik dit terug laten komen in mijn accessoires. Zo wordt de outfit één geheel en matched alles goed met elkaar.

 • Oorbellen: Pandora
 • Ketting: Heart to Get
 • Ringen: Ti Sento en Cartier
 • Armbanden: Pandora
 • Watch: Cluse

Ted Baker Caisey Clutch Ted Baker Caisey Clutch

Clutch

Omdat in deze OOTD Ted Baker Caisey Clutch de clutch absoluut de eyecatcher is vertel ik je er graag meer over. Op de foto lijkt de clutch lichtroze maar ‘in het echt’ is hij taupe. Hij is gemaakt van leer en aan de binnenkant vind je een super leuk chique stofje met een schattig patroon. De clutch kun je dragen als clutch maar er zit ook een lange ketting bij waardoor je hem ook crossbody kunt dragen. Persoonlijk draag ik mijn Caisey Clutch het liefst crossbody. In het strikje heeft de clutch een zwart detail en de rest van de details (zoals het logo en de ketting) zijn afgewerkt in het roségoud. Deze tas is o.a. te koop bij Brandfield. Goed om te weten is dat zij een officiële dealer zijn van Ted Baker en hierdoor krijg je dus automatisch 1 jaar garantie op je Ted Baker tas.

Heb jij al geshopt voor de aankomende lente? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 3 maart 2017 / 10:15

  Wat een schattig tasje! Hij is echt heel erg leuk.

 2. 2 maart 2017 / 19:56

  Leuke outfit én accessoires 🙂

 3. 2 maart 2017 / 16:26

  Yeah, i love TEd Baker!! De sneakers zijn ook al zo tof!! Mooie clutch

 4. 2 maart 2017 / 13:56

  Wat een mooie clutch! X

 5. 2 maart 2017 / 13:53

  Strikjes <3 mijn lievelings! Super cute die clutch, zo’n mooi merk. Liefs Josine

 6. 2 maart 2017 / 09:29

  Wat een leuk tasje. De kleur past bij veel outfits.

 7. 2 maart 2017 / 08:46

  Oeeeeh, love the bag! <3 of nja, clutch haha.

 8. Varenk
  2 maart 2017 / 08:22

  Je Cluse horloge en Ted Baker clutch zijn echt super mooi 🙂

 9. 2 maart 2017 / 08:09

  Toffe outfit hoor! Tasje staat er leuk bij.

 10. 2 maart 2017 / 06:12

  Wat een leuk tasje, jij bent klaar voor de lente ;-). Ik moet echt nodig wat lichtere tassen en clutches gaan shoppen!