fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

40 Beauty Questions TAG

40 Beauty Questions TAG

Op Vera Camilla haar blog kwam ik de 40 Beauty Questions TAG tegen. Ik vond deze TAG zo ontzettend leuk om te lezen, dat ik besloot hem over te nemen op mijn blog. In dit artikel geef ik dus antwoorden op de 40 vragen uit de 40 Beauty Questions TAG. Het zijn heel wat vragen dus neem een kopje thee en lees gezellig mee!

40 Beauty Questions TAG

1. Hoe vaak per dag was je je gezicht?
Twee keer, één keer in de ochtend en één keer in de avond.

2. Wat is je huidtype (vettig, droog…)?
Volgens mij heb ik een normale huid? Niet extreem vet en niet extreem droog en geen onzuiverheden.

3. Welke facewash gebruik je op het moment?
Op dit moment gebruik ik géén facewash.

4. Scrub je wel eens?

Ja, ik probeer mijn lichaam zo’n 2 à 3 keer per maand te scrubben.

5. Welk merk gebruik je daarvoor?
Ik gebruik hiervoor de Collistar Talasso Anti-Age scrub.

6. Welke dagcrème gebruik je?

Op dit moment gebruik ik de Kruidvat Dagcrème Fresh. Alleen dit verschilt heel erg. Als deze tube op is ga ik vast een andere dagcrème gebruiken van een ander merk.

7. Heb je sproeten?

Jazeker, ik heb heel veel sproeten zelfs. Als ik maar eventjes in de zon zit, zit ik binnen no-time onder. Vind dat juist wel leuk, het hoort bij me, haha!

8. Gebruik je oogcrème?
Niet altijd, maar ik heb er wel eentje van Yves Rocher.

9. Heb je of had je een acnè-gevoelige huid?
Nee, totaal niet. Ik heb in mijn jeugd ook nooit last gehad van jeugdpuistjes of iets dergelijks. Heb hier heel veel geluk mee gehad.

10. Heb je ooit ProActiv gebruikt?
Nee.

IMG_7472

11. Welke foundation gebruik je?
Op dit moment wissel ik twee foundations af. Ik gebruik de Lancôme Miracle Air de Teint Foundation en de Yves Saint Laurent Youth Liberator Foundation.

12. En welke concealer?
Ik gebruik de Essence Stay All Day Long-Lasting Concealer in de kleur 10 Natural Beige.

13. Weet je wat je ondertoon-kleur is?
Ik heb een roze, warme ondertoon.

14. Wat vind je van valse wimpers?
Mooi, maar niets voor mij. Ik ga daar de hele avond aan lopen plukken waardoor ze uiteindelijk voor geen meter meer zitten en ik als een pipo rondloop. Nee, blegh!

15. Wist je dat mascara officieel maar 3 maanden houdbaar is?
Jaa, wist ik! Houd ik mij daar aan? NOPE!

16. Welk merk van mascara gebruik je?
Ik gebruik op dit moment een combinatie van de Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum en de Chanel Le Volume De Chanel Mascara.

17. Sephora of MAC?
Sephora. Begrijp me niet verkeerd, ik ben gek op MAC. Maar Sephora is toch wat afwisselender. Ze hebben veel verschillende merken en ook parfum. Vandaar dat ik toch voor Sephora kies!

18. Heb je een MAC Pro-Card?
Nee.

19. Welke make-up tools gebruik je voor het aanbrengen van je make-up?
Ik gebruik veel verschillende kwasten. Zo heb ik kwasten van Zoeva, Hema, Sleek en Essence. Alles door elkaar.

20. Gebruik je een basis of primer voor de ogen?
Ja, de Essence I Love Stage…Eyeshadowbase.

40 Beauty Questions TAG

21. En voor het gezicht?
Eigenlijk nooit echt een speciale primer. Gebruik onder mijn foundation gewoon mijn dagcrème en dat vind ik prima werken.

22. Wat is je favoriete oogschaduw (kleur of tint)?
Wauw, jeetje! Lastig hoor! Ik denk dat ik toch ga kiezen voor een prachtige warme koper/gouden tint. Omdat ik merk dat ik bijna altijd wel zo’n kleur gebruik in mijn ooglooks.

23. Gebruik je vloeibare eyeliner of een potlood?
Beide! De ene keer vind ik het prachtig om een look af te maken met een strakke wing. Die doe ik met een vloeibare eyeliner. Maar bij sommige looks vind ik een smudy eyeliner zonder wing ook heel mooi en dat doe ik met een potloodje.

24. Hoe vaak prik je jezelf in de ogen met een oogpotlood?
Nooit? Dit is me volgens mij echt nog nooit gebeurd, haha!

25. Wat vind je van losse oogschaduws?
Ik vind losse oogschaduws prachtig, vooral de pigments van MAC. Maar toch vind ik het veel gedoe en het zorgt vaak voor fall-out. Eigenlijk doe ik altijd eerst mijn basis en ga ik daarna bedenken wat voor ooglook ik ga maken. Niet heel handig als je dan losse oogschaduws wilt gaan gebruiken, want dan kan je daarna je basis weer opnieuw doen. Dit is de reden dat ik er vaak niet voor kies.

26. Gebruik je minerale make-up?
Nee, eigenlijk nooit.

27. Wat is je favoriete lippenstift?
Oké, dit is echt heel erg lastig en bijna onmogelijk. MAC Captive gebruik ik de laatste tijd erg vaak of de Estée Lauder Pure Color Envy Lipstick in Desirable. Maar dat verschilt echt per moment en kan volgende maand weer totaal anders zijn!

28. En lipgloss?
Eigenlijk bijna nooit, juist omdat ik heel erg houd van matte lippen.

29. Wat is je favoriete blush?
Pffff!! Even nadenken.. Weer zo’n onmogelijke vraag! NARS Deep Throat, of MAC Dainty of de Bobbi Brown Shimmerbrick in Rose Gold.

30. Koop je wel eens make-up via Ebay?
Nee. Ik ben niet heel erg bekend met Ebay en vertrouw de aanbieders ook niet 100%.

40 Beauty Questions TAG

31. Houd je van drogisterij make-up?
Jaa absoluut! Ik vind het heerlijk om rond te struinen in het Kruidvat!

32. Ga je wel eens naar CCO’s? (Cosmetic Company Outlets)
Nee nooit! Al lijkt het me wel leuk er een keertje heen te gaan.

33. Heb je ooit overwogen make-up lessen te nemen?
Ja zeker, lijkt me heel inspirerend!

34. Ben je klunzig bij het aanbrengen van make-up?
Tsja, de ene dag gaat het wat vlotter dan de andere dag. Mij overkomt het ook weleens dat mijn eyeliner of mascara uiteindelijk eindigt ter hoogte van mijn wenkbrauwen, haha!

35. Welke make-up misser vind je verschrikkelijk?
Van die kaalgeplukte, mega bijgetekende wenkbrauwen. Dat vind ik echt een drama!

36. Houd je van kleurrijke make-up (lippen en ogen) of juist van neutrale tinten?
Door de weeks draag ik eigenlijk altijd een mooie lichte nude/roze lipstick. In het weekend pak ik graag uit en draag ik het liefst een felle lipstick. Denk bijvoorbeeld aan MAC Impassioned of MAC Up The Amp. De Bobbi Brown Artstick in Hot Berry draag ik ook graag!

37. Welke celebrity heeft vaak mooie make-up?
Ik zal eerlijk zijn, hier let ik echt nooit op. Geen idee dus?

38. Als je het huis maar met één make-up item kon verlaten, wat zou het dan zijn?
Oke, dit is natuurlijk een onmogelijke vraag! Maar dan ga ik denk ik voor mijn nieuwe Urban Decay Naked Smoky Palette. Hier zitten erg veelzijdige kleuren in. Bijvoorbeeld ook een matte bruinkleur die goed is voor de wenkbrauwen en een highlighter die prima kan op de jukbeenderen. Dat lijkt me dan dus het beste om mee te nemen, hihi!

39. Verlaat je wel eens je huis zonder make-up op?
Vaak genoeg!

40. Vind je dat je er goed uitziet, zelfs zonder make-up?
Ja hoor! Ik vind make-up leuk, maar dat betekent niet dat ik onzeker ben zonder make-up. Vind het leuk om mijn creativiteit kwijt te kunnen in mijn looks, maar zonder make-up voel ik mij net zo lekker! Geen probleem! Al voel ik me wel net wat lekkerder als ik een mascara’tje op heb en mijn wenkbrauwen heb gedaan, hih!

Zo! Dit was hem dan. Mijn antwoorden op de 40 Beauty Questions TAG! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en mocht je deze TAG ook willen overnemen op je blog, doe dit zeker! Laat dit wel even achter in mijn comments, zodat ik ook jouw antwoorden kan lezen!

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 19 september 2015 / 13:37

  een onwijs leuke tag deze wil ik ook nog wel een keer doen! leuk ingevuld en nu weten we weer wat meer van jou!

 2. 16 september 2015 / 21:56

  Leuk om te lezen! De Bobbi Brown Artsticks zijn inderdaad prachtig, gebruik de mijne ook erg graag.

 3. 16 september 2015 / 18:45

  Leuk om te lezen!

 4. 16 september 2015 / 17:07

  Heel leuk artikel!! Hele mooie foto’s heb je gemaakt. Liefs

 5. 16 september 2015 / 13:28

  Haha leuke tag!!

 6. 16 september 2015 / 09:50

  Leuke tag blijft dit ook! Als je via sephora bestelt krijg je dan geen extra kosten omdat je bestelling door de douane komt? Iets van 20 euro? Dat houd mij tegen om iets te bestellen uit het buitenland, heb jij hier ervaring mee?

 7. 16 september 2015 / 09:47

  Wat een leuke tag. Je hebt echt een perfecte huid volgens mij! Ik denk dat ik deze tag ook maar even op mijn to do lijstje zet :).

 8. 16 september 2015 / 06:38

  Leuke tag is dit he, ik heb hem ook nog op de planning staan :-)! Ik bestel wel make-up via eBay en dat vind ik echt helemaal geweldig :-)!