fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Essence Stay All Day Long-lasting Concealer

phonto

Er zijn van die dagen dat je zonder concealer echt de deur niet uit kan. De dagen waar ik het over heb, zijn de dagen dat je wallen op je knieën hangen of wanneer je last hebt van onzuiverheden. Echt last van puistjes en rode plekken heb ik gelukkig niet, maar wallen, tsja! Die hebben we allemaal weleens. Vandaag review ik de ‘Essence Stay All Day Long-lasting Concealer’

IMG_3078 - kopie

Deze verpakking van Essence is al heel erg lang hetzelfde. Het enige wat ze tussentijds veranderd hebben is de kleur van de letters. Heel vroeger was dit zilver en nu is dit fuchsia roze. Wat mij betreft is dit zeker een verbetering! Het ziet er een stuk leuker uit.

Op de verpakking staat het volgende: long-lasting, cream fluid concealer covers under eye shadows and skin imperfections, with light reflecting pigments for a naturally radiant complexion. Het is dus een goed houdende, vloeibare concealer die met behulp van lichtreflecterende deeltjes donkere kringen onder de ogen en onzuiverheden op een natuurlijke manier camoufleren.

De applicator van deze concealer is een ‘lipgloss’ applicator. Persoonlijk vind ik dit het fijnste om concealer mee aan te brengen. Dit is dus zeker een pluspunt!

IMG_3077 - kopie

De kleur die ik heb is 10 Natural Beige. Dit is de lichtste kleur die Essence in het assortiment heeft zitten. Bij mijn huidskleur is dit de meest geschikte kleur. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat de concealer iets lichter is dan je eigen huidskleur. Bij mij is dit zeker het geval.

IMG_2990

Dit is mijn gezicht waarbij ik de basis al heb gedaan. Mijn wenkbrauwen zijn bijgetekend en mijn foundation heb ik aangebracht. Zoals je ziet heb ik verder weinig onzuiverheden en gebruik ik in dit geval de concealer alleen om een wat frissere look te creëren.

IMG_2993

Dit is de manier waarop ik mijn concealer altijd aanbreng. Ik ben net een indiaan, maar gelukkig gaan we dit nog blenden! Ik zet wat puntjes onder mijn ogen, een streep op mijn neusbrug en op mijn kin. Dit zijn de punten die ik graag wat lichter zie.

IMG_2997

Hier is de concealer geblend met de foundation. Het is geen schokkend, mega groot verschil. Dit had ik ook niet verwacht. Het oogt net iets frisser en dat is precies wat ik met mijn concealer wil bereiken. Voor mij is de concealer van essence helemaal prima. Ik vind de textuur fijn. Hij is niet te dun maar ook niet te dik. Nee, hij mixt juist mooi met mijn foundation.

Essence belooft dat hij 16 uur blijft zitten maar daar ben ik eerlijk gezegd wel een beetje sceptisch over. Ik denk sowieso niet dat er een concealer is die echt 16 uur lang als een huis blijft zitten. En wees nou eerlijk? Heb jij weleens 16 uur lang achter elkaar make-up op? Ik niet in ieder geval.

Essence Stay All Day Long-Lasting Concealer kost €2,59 en is te koop bij de drogisterijen. 

Wat is jouw favoriete budget concealer?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

  1. 25 november 2016 / 11:04

    F*ckin’ tremendous things here. I’m very glad to peer your article. Thanks so much and i am taking a look ahead to contact you. Will you please drop me a e-mail?

  2. 7 november 2016 / 07:03

    If you wrote an article about life we’d all reach enhttlienmeng.