fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

MAC Up The Amp

MAC Up The Amp

Paars… Hmm zo geen kleur voor mij. Raar, want dit is toch echt een lipstickreview van MAC Up The Amp. Een paarse lipstick met amplified finish. Hoe staat hij mij?

MAC Up The Amp

MAC Up The Amp

MAC Up The Amp zit in de vaste collectie van MAC. Deze lipstick zit dan ook in de welbekende zwarte kartonnen verpakking en zwarte huls met zilveren details. Dit artikel begon ik met: Paars… Hmm zo geen kleur voor mij. Hoe kom ik dan in hemelsnaam thuis met een paarse lipstick? Dat zit zo! Ik was in de MAC-Counter in Rotterdam en opzoek naar een nieuwe MAC lipstick (Like Always!) Dit keer dacht ik: Laat ik eens aan de Make-Up Artist vragen welke kleur zij voor mij zou kiezen. Tot mijn verbazing was dit MAC Up The Amp. Waarom? Omdat dit mijn blauwe ogen extra laat knallen. Ik kon mij hier wel in vinden en had nog geen paarse lipstick, dus ach! Ik nam hem mee!

MAC Up The Amp

Mijn favoriete finishes van MAC zijn Matte en Amplified. Deze lipstick, MAC Up The Amp, heeft een amplified finish. Dat betekend dat deze lipstick een ontzettend goede pigmentatie heeft, perfect dekt maar wel fijn en romig aanbrengt. Eigenlijk hetzelfde als de Matte lipsticks, alleen hebben de Amplified lipsticks geen uitdrogend karakter. Top wat mij betreft! Op naar de swatches.

MAC Up The Amp

MAC Up The Amp – Swatch

MAC noemt deze lipstick ‘Lavendelblauw’. Dat kun je op deze swatch goed terugzien. Die blauwe ondertoon is duidelijk aanwezig. Iets wat altijd een pluspunt bij een lipstick is omdat hierdoor je tanden een stuk witter lijken.

MAC Up The Amp

MAC Up The Amp – Lipswatch

Dit is hoe MAC Up The Amp mij staat. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik toch wel erg moet wennen. Hij haalt inderdaad mijn ogen op en ben er toch wel heel blij mee. Waarschijnlijk is het niet een lipstick die ik elke dag ga dragen maar er zo nu en dan met veel plezier ga bijpakken.

MAC Up The Amp

Ik ben erg blij met deze lipstick. Hij dekt ontzettend goed en voelt prettig aan op de lippen. Heeft de heerlijke vanille-achtige geur die ik gewend ben van MAC en hij overleefd een maaltijd prima. Na ongeveer 4 uurtjes heeft de lipstick een touch up nodig. Dat vind ik voor een lipstick erg acceptabel!

MAC Lipsticks zijn te koop in de MAC Pro Store, diverse MAC Counters en online via de MAC website of Douglas. De lipsticks kosten €19,- per stuk.

Heb jij een paarse lipstick in je stash?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

15 Reacties

 1. 14 november 2016 / 13:21

  Just wondering if you have any news about Dwight Jones or Tauren Poole, and what do you think about Dale Moss going to Green Bay?VA:F [1.9.21_1169](from 0 votes)

 2. 4 november 2016 / 21:12

  Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and internet and this is actually annoying. A good blog with exciting content, this is what I need. Thank you for keeping this web site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

 3. 3 november 2016 / 11:46

  My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on numerous websites for about a year and am anxious about switching to another platform. I have heard fantastic things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!

 4. 24 september 2016 / 03:14

  Wow…..I truly appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thx again! “One never goes so far as when one doesn’t know where one is going.” by Johann Wolfgang von Goethe….

 5. 20 juli 2016 / 22:58

  Миша п¸ÑÈет:Евгений где твоя долгожданная ссылка для создания сайта и зароботка в сети?VA:F [1.9.21_1169]Рейтинг: 0 (оценок: 0)

 6. 2 september 2015 / 18:39

  Wauw die kleur staat je goed! Deze gaat op mijn wishlist

 7. 14 juli 2015 / 10:37

  WoW hij staat je echt heel erg mooi, zelf heb ik nog geen paarse lipstick ik weet noet zo goed of het mij wel zou staan ben normaal meer voor rood en roze. Maar het staat jou echt prachtig lijkt me zelf wel dat je moet wennen eraan ja!

  • lindsey.beljaars
   14 juli 2015 / 21:30

   Hi Sonja, gewoon doen, zou ik zeggen! Ik ben normaal ook echt meer van het rode en roze. Het is inderdaad wennen maar wel heel erg leuk. Lief dat je reageert x

   • 20 juli 2015 / 07:49

    Ga binnenkort naar Amsterdam, dan maar eens even kijken bij de paarse lipsticks 🙂 X

 8. 14 juli 2015 / 10:17

  Ah wat gaaf dat je deze kleur gekocht hebt! Hij staat ook bij mij ergens (tussen de vele andere) op mijn wishlist van MAC.
  Up the amp is echt een perfecte kleur om mee te beginnen als je eens een paarse lipstick wilt hebben.
  Ik vind hem je erg mooi staan! Je ogen knallen er inderdaad uit, gaaf! Nogmaals erg leuk dat je deze lipstick hebt gekocht, zie het als een uitdaging om eens niet een neutrale standaard kleur te dragen? 🙂

  • lindsey.beljaars
   14 juli 2015 / 21:31

   Leuk dat hij op je wishlist staat! Inderdaad een leuke uitdaging, ga hem zeker aan! 🙂