fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Yves Saint Laurent Youth Liberator Foundation

Yves Saint Laurent Youth Liberator Foundation

Ik hou echt enorm van high end producten en dan vooral blushes en lipsticks. Foundation daarentegen koop ik eigenlijk altijd alleen maar van budgetproducten. Mijn huid heeft geen onzuiverheden en ik heb dan ook geen super dekking nodig. Toch ben ik nieuwsgierig geworden of dat high end foundations nu echt verschil maken. Vandaag een review van de Yves Saint Laurent Youth Liberator Foundation.

Yves Saint Laurent Youth Liberator Foundation

Waar ik sowieso altijd voor val bij High End producten is de verpakking. Altijd zo veel mooier en steviger dan bij budget producten. Dit is ook zeker het geval bij deze Yves Saint Laurent Youth Liberator Foundation. Een prachtig stevige fles met een mooie gouden opdruk. Prachtig!

Op dit moment zijn er bij zowel bij Douglas als bij Ici Paris XL 6 tinten te koop.

 • BR20 – Beige Rosé
 • B30 – Beige
 • BD50- Beige Dore
 • B60 – Beige
 • BR40 – Beige Rosé

Yves Saint Laurent Youth Liberator Foundation

Een ander groot voordeel is het pompje. Ik heb meestal aan een pompje genoeg. Dit betekent dus dat je de foundation makkelijk kunt doseren en het is ook nog eens erg hygiënisch. De kleur in deze review is BD50 – Beige Dore!

Dit is wat Douglas over de Yves Saint Laurent Youth Liberator Foundation zegt: Forever Youth Liberator Foundation is het eerste serumfoundation van Yves Saint Laurent dat gebruik maakt van het unieke Glycanactif complex. Deze foundation laat de jeugdige helderheid van de huid opleven en creëert een egalere teint. De huid ziet er steviger uit en rimpeltjes worden minder zichtbaar, terwijl de crèmige dekking een prachtig egale teint geeft die verjongt lijkt.

Forever Youth Liberator Foundation is het eerste serumfoundation van Yves Saint Laurent dat gebruik maakt van het unieke Glycanactif complex. Deze foundation laat de jeugdige helderheid van de huid opleven en creëert een egalere teint. De huid ziet er steviger uit en rimpeltjes worden minder zichtbaar, terwijl de crèmige dekking een prachtig egale teint geeft die verjongt lijkt.

Natuurlijk heb ik nog geen rimpels en heb ik ook niet echt een anti-aging foundation nodig. Wat ik wel fijn vind is dat deze foundation SPF20 bevat en beschermt tegen UVA en UVB. Hij is geschikt ieder huidtype. Zowel de normale, als de gemengde, droge of gevoelige huid.

Ingrediënten: Active Ingredients: Octinoxate (4%). Other Ingredients: Water, Dimethicone, Glycerin, Polyglyceryl-4 Isostearate, Isododecane, PEG-8, Nylon-12, Propanediol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, PEG 20, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Dimethiconol, Caprylyl Glycol, Disodium Stearoyl Glutamate, Fragrance, Panthenol, Disteardimonium Hectorite, Tocopherol, Propylene Carbonate, Aluminum Hydroxide, Adenosine, Rhamnose, Chondus Crispus, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Geraniol, Citronellol, Coumarin. May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides.

Yves Saint Laurent Youth Liberator Foundation

Dit is het resultaat van de Yves Saint Laurent Youth Liberator Foundation op mijn gezicht. Links zie je mijn gezicht zonder iets erop en rechts met de foundation. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het effect echt heel erg mooi vind. De kleur is goed voor mijn gezicht. Ik heb hem aangebracht met mijn foundationkwast van BE Cosmetics en heb één pompje gebruikt. Hij is zuinig in gebruik en smeert heerlijk uit als een crème. De dekking is matig. Hij dekt  niet helemaal en dat is precies wat ik mooi vind. Hij is redelijk mat dus afpoederen met een matterende poeder is niet echt nodig.

Yves Saint Laurent Youth Liberator Foundation

De Yves Saint Laurent Youth Liberator Foundation blijft heel de dag goed op zijn plek zitten. Hij zit ontzettend comfortabel want je hebt echt totaal niet het gevoel dat je foundation draagt. Iets wat mij heel erg bevalt.

Ik denk dat ik mijn nieuwe everyday foundation gevonden heb! Ten eerste staat hij prachtig op mijn kaptafel en iedere dag één pompje en klaar is kees. Ik hoef mij niet druk te maken of hij wel op zijn plek blijft. Hij zit echt als een huis. Ik ben er in ieder geval ontzettend over te spreken!

De Yves Saint Laurent Youth Liberator Foundation is te koop bij o.a. Douglas en kost €60,90. Hiervoor krijg je 30ml, maar geloof me, hier kun je wel even mee vooruit! 

Draag jij iedere dag dezelfde foundation of wissel je af?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 9 augustus 2015 / 12:44

  Hij lijkt me super fijn! En wat een mooie verpakking! xx

 2. 8 augustus 2015 / 18:13

  Wauw, ziet er erg goed uit!

 3. 7 augustus 2015 / 20:42

  Klinkt als een echte blijver, nice! Vraag me af of hij voor mij ook mat genoeg is om zonder poeder te kunnen…

  • lindsey.beljaars
   7 augustus 2015 / 21:27

   Ja dat is hij zeker! Heb je een vette huid? Ik heb dat namelijk totaal niet dus durf niet te zeggen hoe dat hij dan is!

 4. 7 augustus 2015 / 19:30

  Is het heel erg dat ik het niet zo mooi vind? Ik bn sowieso niet zo’n foundation fan.. En dan voor die prijs, pfoe. Vind je zonder misschien nog wel mooier!

  • lindsey.beljaars
   7 augustus 2015 / 19:34

   Hihi Eilish het is helemaal niet erg dat je het niet zo mooi vind’ lief zelfs dat je me zonder mooier vind. Vind ook dat ik geen dikke laag nodig heb en het is ook lastig te fotograferen vind ik. Maar het maakt mijn huid iet wat egaler en dat vind ik wel fijn als basis voor bronzer/blush/highlighter. Draag ook niet iedere dag foundation hoor. Maar het is inderdaad een flinke duit!! Gelukkig zijn er veel acties bij douglas en iciparisxl, scheelt veel! Bedankt voor je reactie x

 5. 7 augustus 2015 / 11:16

  Prachtig resultaat!

  • lindsey.beljaars
   7 augustus 2015 / 11:26

   Dankjewel Janneke!

 6. 7 augustus 2015 / 09:11

  Ik heb ook een foundation van Yves Saint Laurent maar dan de Touche Éclat, erg fijn.. Erg duur maar bij zowel Ici Paris XL als bij Douglas zijn regelmatig aanbiedingen waardoor je een stuk minder betaald..ook erg fijn!

  • lindsey.beljaars
   7 augustus 2015 / 11:26

   Jaa de Touche Èclat heb ik ook veel over gehoord, klinkt ook erg goed. Inderdaad de kortingen pakken, scheelt weer een bak met geld, hih!