fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Kruidvat dagcrème Fresh

Kruidvat Dagcrème Fresh

Soms zijn mijn producten om te reviewen aan het opraken. Dan ga ik weer lekker de stad in voor nieuwe producten. Dit keer ging ik langs kruidvat en viel mij de Kruidvat Dagcrème Fresh op. Ik nam hem mee en review hem in dit artikel.

Kruidvat Dagcrème Fresh

Deze dagcrème heet ‘Fresh’ en dat straalt de verpakking ook helemaal uit. Hij is heerlijk fleurig met felle kleurtjes zoals roze, blauw, groen en geel. Op de verpakking staat duidelijk aangegeven dat deze dagcrème geschikt is voor de jonge huid en dan specifiek voor personen tussen de 15 en 20 jaar oud. Ik ben de 20 al meer dan een jaar gepasseerd, maar ach, moet kunnen toch?

Kruidvat dagcrème Fresh

Deze Kruidvat dagcrème Fresh is gebruikt voor de droge en de gevoelige huid en bevat een tropisch fruitextract. Hij zorgt voor 24 uur hydratatie en beschermt je huid tegen de schadelijke invloed van de zon met UVA, UVB filters en vitamine E.

Kruidvat dagcrème Fresh

De bedoeling is dat je deze Kruidvat dagcrème Fresh iedere ochtend aanbrengt op een gereinigde huid. Er zit zelfs een matterende poeder in waardoor je huid, na het aanbrengen van de crème, niet zo gaat glimmen. Hoe handig?

Kruidvat dagcrème Fresh

De crème zelf heeft een perzikachtig kleurtje. Ik vind dat echt heel leuk. De meeste crèmes zijn zo saai wit en dit vind ik dan toch net iets leuker. Ik breng de crème eerst aan op de rug van mijn hand en stippel daarna een paar stipjes op mijn gezicht. Dit verdeel ik dan vervolgens goed over mijn gehele gezicht. Tijdens het aanbrengen van de Kruidvat dagcrème Fresh komt er een heerlijke, lichtzoetige, tropische geur vrij. Wat heerlijk zeg!

Kruidvat dagcrème Fresh

Voordat ik deze crème ontdekte, gebruikte ik altijd een dagcrème van Nivea. Ik moet zeggen dat deze crème mij ontzettend heeft verrast. Hij ruikt heerlijk, hydrateert mijn huid, is een goede basis voor onder mijn foundation en maakt mijn huid zacht. Ik ben er echt positief over. Ben jij dus ongeveer tussen de 15 en 20 jaar, ga dan zeker eens deze Kruidvat dagcrème Fresh proberen!

De Kruidvat dagcrème Fresh kost €2,99 en is te koop bij Kruidvat. 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

 1. 23 juli 2015 / 23:19

  Haha, ik ben ook over de 45 psttt niet verder vertellen.
  De verpakking ziet er echt leuk uit.
  Ze hebben zeker hun best daarover gdaan.

  Leuke review

 2. 23 juli 2015 / 00:14

  Klinkt als een erg fijn product! Deze wil ik zeker eens proberen! 🙂

  • lindsey.beljaars
   23 juli 2015 / 13:30

   Zeker doen, laat je me weten wat je ervan vond?

 3. 22 juli 2015 / 23:21

  Klinkt erg fijn, alleen ben ik over de 20 dus is deze créme niet voor mij 😉
  X

  • lindsey.beljaars
   23 juli 2015 / 13:29

   Hahah ja ik ook, maarja! Maakt het uit, hah! 🙂

 4. 22 juli 2015 / 12:21

  Klinkt erg fijn!

  • lindsey.beljaars
   22 juli 2015 / 22:50

   Dat is hij zeker. Leuk dat je reageert Kelly!

 5. 22 juli 2015 / 12:16

  Helaas niet meer voor mijn leeftijd 😛 Het klinkt erg goed namelijk zeker dat het ook een matterend effect heeft ipv glanzend!

  • lindsey.beljaars
   22 juli 2015 / 22:50

   Haha ach, je bent zo jong als je je voelt toch? Ik zou hem zeker eens proberen! 😉