fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Collistar Talasso Scrub Anti-Age

Collistar Talasso Scrub Anti-Age

In dit artikel review ik de Collistar Talasso Scrub Anti-Age. Een hele dure scrub! Vind ik dat hij het geld waard is? Je leest het in deze review.

Collistar Talasso Scrub Anti-Age

Over de Collistar Talasso Scrub Anti-Age heb ik al enorm veel gelezen. Zo schreef Serena van www.beautylab.nl er al een enorme positieve review over. Zij noemt het de allerfijnste scrub te wereld! Daarnaast kwam ik hem ook nog tegen bij de favorieten op www.douglas.nl. (Zie foto hierboven) Tsja, ik moest hem wel uitproberen! Ik ben namelijk dol op scrubs!

Collistar Talasso Scrub Anti-Age

Dit is wat Collistar/Douglas over de scrub zegt: Ervaar de Mediterrane sensatie van Collistar’s Anti-Age® Talasso Scrub met regenererende exfoliërende zeezouten, essentiële oliën, sinaasappelbloesem en citrusvruchten uit Sicilië. Deze waanzinnig frisse bodyscrub combineert de voordelen van thalassotherapie met de revitaliserende en anti-aging effecten van citrustherapie. Met als resultaat een heerlijke beautybehandeling die huidveroudering helpt bestrijden en zorgt voor een ongelooflijk zachte, gladde en stralende huid.

De scrub beschikt over een 4-voudige werking:
1. Exfoliërende en vernieuwende werking: zeezouten versnellen het celvernieuwingsproces.
2. Verhelderende werking tegen vrije radicalen: Siciliaanse citrusvruchten, rijk aan alfa hydroxizuren, flavonoïden en vitamine C, bestrijden huidveroudering en werken verhelderend op de huid, wat de vorming van pigmentvlekjes voorkomt.
3. Regenererende en Anti-aging werking: L22® Complex helpt de hydrolipidelaag van de huid herstellen, typerend voor een jonge huid.
4. Revitaliserende werking: essentiële oliën uit Siciliaanse citrusvruchten en sinaasappelbloesem hebben een verkwikkend effect en ondersteunen de activiteit van de werkzame bestanddelen.

Collistar Talasso Scrub Anti-Age

Ik heb 150gram en niet de Full-Size variant. Deze full-size bevat namelijk 700gram! Hier zit ook een spatel bij geleverd. De scrub bestaat namelijk voor het grootste deel uit zeezout en oliën. De olie gaat op het zout liggen en met de spatel kun je deze twee mengen voor de goede substantie. Daarnaast is de spatel erg hygiënisch, want zo komen er geen bacteriën in de scrub. Goede zet!

Collistar Talasso Scrub Anti-Age

De geur van deze scrub is echt heel erg citrus-achtig. Hij ruikt echt heel erg fris. Heerlijk! Met een klein beetje van de scrub kun je je hele lichaam scrubben. De geur blijft lichtelijk achter op je huid.

Collistar Talasso Scrub Anti-Age

Het effect van deze scrub moet je eigenlijk zelf eens testen. Het is echt briljant gewoon. Sowieso is zo nu en dan scrubben heel erg goed voor je huid. Ik gebruik hem 1 à 2 keer in de week, onder de douche. Je hebt dan een milde scrub. Als je hem op de droge huid gebruikt wordt de scrub iets intensiever. Na het scrubben heb je een heerlijk zachte huid en voelt je huid ontzettend verzorgd aan. Wat een heerlijk, luxe product. Ik houd ervan. Duidelijk één van de beste scrubs die ik ooit geprobeerd heb. Zodra mijn pot met 150gram op is, ga ik sowieso de full-size kopen. Echt ge-nie-ten!

Deze Collistar Talasso Scrub Anti-Age kost €44,95 voor 700gram en is o.a. te koop bij Douglas.

TIP: Bij besteding van €55,- aan Collistar-producten krijg je een Collistar tasje met de Talasso Scrub (150gram), Mascara en Face Cream gratis! Een hele goede deal en de perfecte kans de Collistar Talasso Scrub Anti-Age gratis uit te proberen. www.douglas.nl voor meer informatie. 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 7 juli 2015 / 20:55

  Collistar maakt echt één van de allerbeste scrubs voor het lichaam, de originele Talasso scrub is ook geweldig. En met de full-size doe je ook nog eens heel erg lang!

 2. 7 juli 2015 / 10:21

  Hij lijkt me erg fijn! 🙂

  • lindsey.beljaars
   7 juli 2015 / 16:07

   Hij is erg fijn inderdaad x