fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum

Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum

Producten waar ik sceptisch over ben vind ik altijd het leukste om te testen. Na het testen kun je dan of enorm positief verrast zijn voor het product of denken: ‘Mwehh.. Zie je wel, dacht ik al!’ Vandaag een review over de Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum. Heeft hij mij positief verrast of ben ik enorm teleurgesteld? Je leest het in dit artikel.

Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum

De Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum is een twee-in-één product. Het is namelijk een primer en een serum in één. Je kunt het product gebruiken onder mascara. Hij vormt een laagje om je wimpers heen waardoor ze langer en voller worden. Als je dan daarna mascara aanbrengt heb je hele volle, lange, zwarte wimpers. Maar als serum kun je het ook gebruiken. Door de hyaluronzuur worden je wimpers langer en sterker. Als je dus in de avond je make-up verwijderd, kun je de Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum aanbrengen als verzorging voor je wimpers.

Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum

Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum

De verpakkingen van High End producten vind ik altijd veel mooier dan die van budgetproducten. Met de verpakking van deze Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum zit het ook wel goed. De verpakking is wit met ontzettend veel Diorlogo’s erop. De belettering is Zilver. Het borsteltje zelf is wit en van plastic.

Tijd om te gaan kijken of het echt werkt!

Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum

Eerst mijn wimpers zonder de Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum. Op de foto hierboven zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de tweede foto zie je mijn wimpers met mascara. Hier heb ik dus het serum van Dior nog niet gebruikt!!

Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum

Hier zie je het effect met de Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum. De foto bovenaan zijn mijn wimpers zonder iets erop. De foto in het midden zijn mijn wimpers met het Dior-serum. Op de onderste foto zie je mijn wimpers met het serum van Dior en mascara! Wauw, echt wel een verschil. Mijn wimpers krijgen, met het laagje van het Dior-serum, echt veel meer volume. Nice!

Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum

Ik ben echt ontzettend te spreken over deze Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum. In het begin was ik nogal sceptisch, maar moet zeggen dat het echt een verschil geeft. Mijn wimpers hebben een stuk meer volume en dat zie je op de foto ook duidelijk terug! Daarnaast vind ik het ook een superfijne toevoeging dat het dus ook meteen je wimpers verzorgd.

De Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum is te koop voor €34,95 bij onder andere Douglas, Ici Paris XL en de Bijenkorf. 

Zou jij dit bedrag overhebben voor volle en goed verzorgde wimpers?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

7 Reacties

 1. 10 augustus 2015 / 22:25

  Wauw wat een verschil! Ik had het niet verwacht dat het zou werken 🙂
  X

  • lindsey.beljaars
   10 augustus 2015 / 22:36

   Jaa hij werkt echt! Heel fijn!

 2. 10 augustus 2015 / 16:31

  Ik vind het ontzettend mooi maar zal dit zelf denk ik niet zo snel gaan kopen.. ik zou zoiets echt eerst willen proberen voordat ik er 35 euro aan uit ga geven. Ik vind het wel een mooie effect geven als ik dit zo op de foto zie, dat dan weer wel :-)!

  • lindsey.beljaars
   10 augustus 2015 / 20:46

   Het is inderdaad een flinke duit! Je eigen goed laten adviseren in bijvoorbeeld de Douglas. Voordat je iets koopt kun je het echt uitgebreid testen. Ideaal!

 3. Tamara
  10 augustus 2015 / 15:15

  Hoe toevallig vroeg zondag nog op Instagram of er iemand hier ervaring mee had en nu deze pracht revieuw erover. Ben eruit en ga deze ook aankopen. Dank je om me te helpen ?

  • lindsey.beljaars
   10 augustus 2015 / 15:19

   Wat toevallig hihi! Bedankt voor je lieve reactie en alvast heel veel plezier met jouw Dior Maximizer Lash Plumping Serum! 🙂