fbpx
25   136
32   72
12   186
65   385
33   193

MAC Captive

MAC Captive

Wanneer ik weer dolenthousiast ben over mijn nieuwe MAC Lipstick, zegt iedereen om mij heen: “Pff Lin, Alweer?” Jup! Alweer! Ik was tijdens mijn vakantie in Zuid-Frankrijk één dagje gaan shoppen in Cannes. Hier kwam ik naast de Sephora ook een MAC Store tegen. Tsja.. Daar moet je nu eenmaal een bezoekje aan brengen! Bij de Sephora kocht ik o.a. het nieuwe Urban Decay Naked Smoky Palette. Bij de MAC Store kocht ik een nieuwe lipstick, namelijk MAC Captive. Benieuwd naar deze lipstick? Lees dan mijn uitgebreide review.

MAC Captive

MAC Captive is een lipstick die best populair is. Op veel verschillende blogs heb ik hem al voorbij zien komen. Mij was hij echter nog nooit echt opgevallen. In Cannes was ik opzoek naar een mooie kleur voor in de herfst en ik koos uiteindelijk voor MAC Captive.

MAC Captive

MAC Captive heeft een Satin Finish. Een Satin Finish staat erom bekend dat hij ontzettend goed is gepigmenteerd, perfect dekt en een minimale glans heeft. Bijna dezelfde eigenschappen als een Matte Lipstick maar dan met een minder uitdrogend karakter.

MAC Captive

MAC omschrijft Captive zelf als Roze-Paars. Daar kan ik mij prima in vinden. De kleur zit gewoon in het vaste assortiment van MAC dus je kunt hem kopen wanneer je maar wilt! Tijd om naar de swatches te gaan.

MAC Captive

MAC Captive Swatch

Hier zie je de swatch van MAC Captive op mijn hand. Inderdaad gewoon echt een prachtige, volle roze-paarse kleur met een hele, lichte, minimale glans.

MAC Captive

Ik heb hem wel even vergeleken met twee andere MAC lipsticks, namelijk Rebel en Up The Amp. De 3 lipsticks zie je hierboven bij elkaar geswatched. Bovenaan zie je Up The Amp, in het midden zie je Rebel, en Captive zie je onderaan. Je zou best kunnen stellen dat Captive een combinatie is van beide.

MAC Captive

MAC Captive Lipswatch

Aan de linkerkant zie je mijn lippen zonder iets erop. Geen labello of glossje of niets. Aan de rechterkant zie je mijn lippen met MAC Captive. Ik vind het echt een hele mooie, volle kleur. Deze gaat de komende herfst absoluut van pas komen.

MAC Captive

Ja! Ik ben echt ontzettend blij met deze lipstick. Ook al ben ik al in het bezit van MAC Up The Amp en MAC Rebel, toch vind ik het een mooie aanvulling op mijn stash. Hij brengt ontzettend makkelijk aan, geeft gelijk een goed pigment en zit erg comfortabel op de lippen. Een maaltijd overleefd hij prima en hij blijft zon 4 à 5 uur goed zitten. Top!

MAC Captive

MAC Lipsticks zijn te koop in de MAC Pro Store, diverse MAC Counters en online via de MAC website of Douglas. De lipsticks kosten €19,50 per stuk. (Jep, weer €0,50 duurder!)

Welke lipstick ga jij (waarschijnlijk) veel gebruiken aankomende herfst? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

25 Reacties

 1. 9 september 2015 / 09:27

  Mooie kleur!

  Ik heb een tijdje geleden ook in dubio gestaan om deze te kopen.
  Ik ging voor MAC Amorous die net een tikkie paarsiger is als Captive maar deze blijft ook erg mooi!

 2. 8 september 2015 / 19:23

  Wat een prachtige kleur !

 3. 7 september 2015 / 22:02

  Oo mooi kleurtje, staat je prachtig 🙂
  X

 4. 7 september 2015 / 19:18

  Captive is echt prachtig, ÊÊn van mijn favorieten van de afgelopen tijd.

  • Lindsey Beljaars
   7 september 2015 / 19:34

   Ah nice! Weet ook zeker dat ik deze de aankomende tijd heel erg veel ga dragen. Ben er erg blij mee! 🙂

 5. 7 september 2015 / 18:45

  Oeehh ziet er wel heel erg mooi uit hoor! <3

  • Lindsey Beljaars
   7 september 2015 / 19:16

   Dankjewel! 🙂

  • Lindsey Beljaars
   7 september 2015 / 19:14

   Lief! Bedankt Leonie x

 6. 7 september 2015 / 16:10

  Mooie kleur zeg, staat je goed!

  • Lindsey Beljaars
   7 september 2015 / 16:22

   Ah thanks Manon x

 7. 7 september 2015 / 15:09

  Ik kende deze kleur nog niet en wou eerlijk gezegd altijd Rebel kopen. Maar nu ik Captive heb gezien ben ik toch gaan twijfelen, wat een mooie kleur!

  • Lindsey Beljaars
   7 september 2015 / 16:21

   Rebel is ook heel erg mooi, maar hij lijkt er inderdaad wel veel op. In principe maakt het dus niet super veel uit welke je koopt, hihi! 😉 X

 8. 7 september 2015 / 11:53

  supertof kleurtje, zeker voor deze tijd van het jaar! had er nog nooit van gehoord 🙂

  • Lindsey Beljaars
   7 september 2015 / 12:13

   Ah lief, bedankt X

 9. 7 september 2015 / 11:37

  Wat een mooie, chique kleur. Inderdaad heel geschikt voor de herfst. Je bent er vroeg bij 🙂

  • Lindsey Beljaars
   7 september 2015 / 12:12

   Ah thanks Carlijn! Jaa inderdaad, maarja beter te vroeg dan te laat toch? hih 😉

 10. 7 september 2015 / 11:28

  Mooie kleur 🙂

  • Lindsey Beljaars
   7 september 2015 / 12:12

   Dankjewel x

 11. 7 september 2015 / 09:13

  Dit weekend kocht ik Rebel, en ik zie nu pas dat hij dus best op Captive lijkt, hihi! Ik vond hem juist zo uniek! Slik, ik heb denk ik echt alle kleurtjes die ik leuk vind al! Fijne review. De kleur staat je zo mooi!

  • Lindsey Beljaars
   7 september 2015 / 12:12

   Dankjewel Melissa! Haha, jaa ze lijken inderdaad erg veel op elkaar. Ze hebben zelfs allebei een Satin Finish. Het viel mij ook pas ook toen ik ze naast elkaar zag. Ik heb nu ondertussen al zoveel MAC lipsticks dat ik het ook steeds moeilijker vind om een nieuwe kleur uit te kiezen… Dan maar weer wachten op een nieuwe, prachtige LE collectie, hihi!

 12. 7 september 2015 / 06:42

  Wat een mooie herfstkleur, staat je erg mooi zeg!

  • Lindsey Beljaars
   7 september 2015 / 12:10

   Ah dankjewel Femke! 🙂