fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Lancôme Miracle Air de Teint Foundation

Lancôme Miracle Air de Teint Foundation

Foundations zijn er in alle vormen en maten. Ieder merk heeft wel een paar verschillende tinten en finishes in het assortiment. Inmiddels heb ik al heel wat foundations getest, maar nog nooit een van Lancôme. Daar is verandering in gekomen want deze review is van de Lancôme Miracle Air de Teint Foundation. Benieuwd wat ik ervan vind, lees dan gezellig mee!

Lancôme Miracle Air de Teint Foundation

Dit is wat er over de Lancôme Miracle Air de Teint Foundation wordt gezegd: Miracle Air De Teint is zo licht als lucht. Lancôme heeft in deze foundation een poeder verwerkt die 25 keer lichter is dan traditionele poeders, om zo een ongekend luchtige formule te creëren. De haast onzichtbare formule doet de huid niets meer dan nodig is en laat haar ademen. Dankzij de Blur techniek worden onregelmatigheden vervaagt zonder ze te bedekken. De teint is transparant, perfect mat en egaal en krijgt een schitterende glans.

Lancôme Miracle Air de Teint Foundation

Het is een extreem vloeibare foundation die erg goed gepigmenteerd is. Het product zit in een matglazen flacon en heeft een knijpdop en pipet. Op de flacon staat duidelijk aangegeven dat je goed moet schudden voor gebruik. Na het schudden knijp je de dop in, je draait hem er vervolgens af en de foundation zit dan in de pipet. Je hebt niet heel veel foundation nodig dus knijp niet de hele pipet leeg op de rug van je hand of in je kwast. Dan heb je echt veel te veel product.

Ingrediëntenlijst: Cyclohexasiloxane, dimethicone, isododecane, alcohol denat., vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, phenyl trimethicone, ethylhexyl methoxycinnamate, PEG-10 dimethicone, disteardimonium hectorite, rosa canina fruit oil, tin oxide, aqua, ruscus aculeatus extrect/ruscus aculeatus root extract, silica silylate, aluminium hydroxied, sodium stearoyl glutamate, propylene carbonate, syntehic flourpjlogopite, tocopheryl acetate, parfum, linalook, limonene, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene, carboxaldehyde, propylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal – may contain Cl 77491, Cl 77492, Cl77499/Iron oxides, Cl 77891, Titanium dioxide

Lancôme Miracle Air de Teint Foundation

De Lancôme Miracle Air de Teint Foundation komt in totaal met 12 kleuren. Iets wat ik een hele goede zaak vind want zo is er voor iedereen wel een kleur bij. Wat mij betreft kunnen een hoop merken hier een groot voorbeeld aan nemen. De kleur die ik test is nummer 03 – Beige Diaphan. Tijd om te swatchen.

Lancôme Miracle Air de Teint Foundation Lancôme Miracle Air de Teint Foundation

Op de foto links zie je mijn gezicht zonder foundation. Op de foto rechts mijn gezicht met de Lancôme Miracle Air de Teint Foundation in 03 Beige Diaphan.

Lancôme Miracle Air de Teint Foundation

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik de kleur echt heel erg mooi vind uitpakken. De foundation is inderdaad erg vloeibaar maar werkt ontzettend makkelijk en lijkt één te worden met je huid. Hij trekt zelfs een beetje in waardoor het totaal niet aanvoelt alsof je foundation ophebt. Wat een heerlijk gevoel is dat. Afpoederen is niet nodig want de foundation is mat maar geeft je toch een stralende huid. Het effect is echt prachtig. De dekking is prima. Ik houd persoonlijk niet van dikke lagen foundation dus ik ben met een dun laagje al snel tevreden. Mocht je zelf graag een wat meer dekkende foundation hebben, dan is deze zeker goed op te bouwen. Het laatste pluspunt is dat hij SPF15 bevat. Altijd mooi meegenomen toch?

Deze Lancôme Miracle Air de Teint Foundation kost €45,95 voor 30ml. 

Gebruik jij dagelijks een foundation? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 2 september 2015 / 13:03

  Mooie foundation voor in de zomer! In de winter heb ik liever een die wat meer dekt. Klinkt verder als een fijn product!

 2. 1 september 2015 / 22:38

  Wat een mooie foundation! Staat je ook heel goed. Vrij prijzig, maar dan heb je ook wat! Liefs, Lieke

  • lindsey.beljaars
   2 september 2015 / 10:27

   Hij is inderdaad niet heel goedkoop, maar zeker wel de moeite waard! Bedankt x

 3. 1 september 2015 / 14:45

  Mooie foundation! Lancôme heeft sowieso hele mooie make-up, zelf ben ik fan van de Miracle Cushion Foundation. Fijne & duidelijke review, top!

  • lindsey.beljaars
   2 september 2015 / 10:26

   Goed om te horen, dankjewel Chinouk! 🙂

 4. 1 september 2015 / 06:43

  Wat een mooie foundation! Ik vind de kleur je mooi staan. Ik gebruik absoluut geen foundation op dagelijkse basis. De foundation die ik gebruik is er één van Yves Saint Laurent en is echt prachtig.. Vaak draag ik deze als ik ’s avonds of in het weekend wat leuks ga doen. Tenzij het 25+ graden is, want dan smelt het van mijn gezicht af haha!

  • lindsey.beljaars
   2 september 2015 / 10:26

   Dankjewel! Oh ik ook niet iedere dag hoor, hihi! Juist niet, vind het ook heerlijk om geen foundation te dragen. Al moet ik zeggen dat je deze van Lancôme echt niet voelt zitten.