fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

MAC Impassioned

MAC Impassioned

Een tweede MAC lipstick deze week op mijn blog. Ja.. ik ben weer lekker bezig geweest haha! Dinsdag kwam MAC Up The Amp online en vandaag MAC Impassioned. Lees verder om te kijken hoe de lipstick mij bevalt.

MAC Impassioned

MAC Impassioned

Deze lipstick werd door de meiden van LiveLifeGorgeous de zomer-in-je-bol lipstick genoemd. Een lipstick die je moet hebben, nou dat klinkt goed toch? MAC Impassioned is een hele bijzondere kleur. Een knal/neon achtige rood/roze kleur met een warme ondertoon. Eentje die echt mega geschikt is voor de zomer!

MAC Impassioned

MAC Impassioned heeft een Amplified Creme finish. Dit is een finish van MAC die bekend staat als zeer dekkend en comfortabel. Hij overleefd een maaltijd prima en blijft zo’n 4 uurtjes zitten. Hij is niet mat maar licht glanzend. Persoonlijk mijn favoriete finish van MAC.

MAC noemt Impassioned zelf ‘Amped Up Fuchsia’. Zelf had ik nog totaal geen lipstick die in de buurt kwam van deze kleur. Reden genoeg dus om hem aan te schaffen. De lipstick zit in het vaste assortiment van MAC dus je kunt hem aanschaffen wanneer je wilt. Tijd om naar de swatch te gaan!

MAC Impassioned

MAC Impassioned – Swatch

Dit is hij dan, MAC Impassioned op mijn hand. Wauw, wat een knalkleurtje zeg. Ik hou ervan. Heerlijk voor de zomeravonden, lekker een bruin kleurtje in je gezicht en een cocktailtje erbij. Kom maar door!!  Eens zien hoe hij mij staat.

MAC Impassioned

MAC Impassioned – Lipswatch

Aan de linkerkant zie je mijn lippen zonder iets erop. Aan de rechterkant zie je mijn lippen met MAC Impassioned. Wauw, Wauw en nog een keer Wauw. Ja! Dit is dus echt he-le-maal mijn ding. Ik ben echt ontzettend blij met deze lipstick. Deze gaat absoluut mee op vakantie.

MAC Impassioned

MAC Impassioned

Zoals je net al hebt kunnen lezen ben ik echt heel erg blij met mijn nieuwe lipstick. Ik durf zelfs bijna wel te zeggen dat ik deze vanaf nu de hele zomer zal gaan dragen. Het is echt iets voor mij. Samen dan met MAC Silly en YSL Jealous Coral en… oké, ik stop. Begin denk ik lipstick-verslaafd te worden. Of ben ik dat al een tijdje? Anyways, deze kan voor nu lekker mijn everyday-bakje in!

MAC Lipsticks zijn te koop in de MAC Pro Store, diverse MAC Counters en online via de MAC website of Douglas. De lipsticks kosten €19,- per stuk.

Wat is jouw favoriete MAC Lipstick?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

15 Reacties

 1. 14 november 2016 / 04:11

  That’s not just logic. That’s really sensible.

 2. 23 oktober 2016 / 13:16

  A truly enlightening and for me…very imformative Interview! Like many folks here and in the larger Fetish Community I had little knowledge of this topic and the lifestyle behind it, I must say it is a wonderfully different but intriguing Fetish! I can see how Passionate the participants are and Grimm Looner’s very complete and articulate explanations and detailed descriptions have removed a veil of ignorance for me and expanded my horizons! My congratulations to Angela for the great work in the continuing interview series and bringing intelligent and empathetic scholarship to the understanding of the diverse Fetish culture! Kudos!

 3. 20 juli 2016 / 21:32

  Heippa, mielelläni testailisin reseptejä! Salpalridesta kuulostaa ja näyttää ihanalta, meillä taitaakin olla valmiina kaapissa rasiallinen nuita pikkufisuja valmiina joten voipa hyvinkin olla että tätä tullaan pian kokeilemaan. Löysin blogisi aivan äskettäin Pumpkin Jamin Marin suosituksesta ja täytyy sanoa että TYKKÄÄN! Hienoja kuvia ja reseptejä. Inspiroivaa.

 4. 30 juli 2015 / 15:56

  Wauw, deze lipstick is prachtig! Hij staat je zo mooi! Ik doe mee met jou winactie en na jou review ben ik overtuigd dat dit echt een geweldige kleur is.

 5. 20 juli 2015 / 07:47

  wauw wat een prachtige kleur, deze gaat echt wel op mijn wishlist!! Hij staat je echt super!!

  • lindsey.beljaars
   20 juli 2015 / 14:26

   Dankjewel Sonja, leuk dat hij op je wishlist gaat!!

 6. 17 juli 2015 / 18:20

  Wauw wat een mooi kleurtje! Lekker fel voor in de zomer 🙂

  • lindsey.beljaars
   20 juli 2015 / 14:26

   Jaa lekker fel he? Lief dat je reageert Stephanie x

 7. 17 juli 2015 / 15:01

  Staat je mooi! doet me beetje denken aan de viva glam Miley, één van mijn favorieten 🙂

  • lindsey.beljaars
   17 juli 2015 / 15:04

   Dankjewel! Ja dat is inderdaad ook een mooie felle lipstick!

 8. 17 juli 2015 / 12:23

  Mooie kleur! Staat je erg mooi en lipstickverslaafd?! Dat heeft ieder meisje toch wel een beetje in zich denk ik hihi

  • lindsey.beljaars
   17 juli 2015 / 15:03

   Haha jaa misschien inderdaad wel! 🙂 Leuk dat je reageert x

 9. Marleen
  17 juli 2015 / 08:55

  Mooie kleur! 🙂

  • lindsey.beljaars
   20 juli 2015 / 14:26

   Dankjewel Marleen x