fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

Shoplog Beautyproducten uit Amerika

Shoplog Beautyproducten uit Amerika

Voordat mijn reis naar West Amerika begon maakte ik een Summer Vacation Beauty Wishlist. Natuurlijk was ik van plan om in Amerika te gaan shoppen. (Dûh!) In dit artikel laat ik mijn Shoplog Beautyproducten uit Amerika zien. Benieuwd naar mijn geshopte items? Lees dan zeker verder!

Shoplog Beautyproducten uit Amerika

MAC Matte Lipstick in Velvet Teddy

MAC lipstick.. ik heb er natuurlijk genoeg. Maar dat betekent niet dat er geen lipsticks van MAC meer op mijn lijstje staan. Sterker nog, ik heb nog best was MAC lipsticks op mijn lijstje staan. Eén daarvan was Velvet Teddy. Natuurlijk een mega gehypte matte lipstick. Op de een of andere manier heb ik hem gewoon nooit eerder gekocht, tot dat ik in Amerika was. Sowieso is MAC daar goedkoper dus ik besloot dat ik zeker even een lipstick mee moest nemen en ik koos voor Velvet Teddy!

Shoplog Beautyproducten uit Amerika

Too Faced The Power Of Makeup By Nikkie Tutorials

In mijn wishlist stonden verschillende palette. Zo droom ik nog steeds van palettes van Kat Von D, Lorac, Tarte etc. etc. Maar hé, ik heb geen geldboom dus natuurlijk moest ik ergens een keuze maken. Dit palette van Nikkie stond niet op mijn wishlist maar toen ik hem zag staan kon ik het niet laten om hem mee te nemen. Waarom? Omdat het gewoon echt een heel veelzijdig palette is en ik gewoon fan ben van Nikkie. Daarnaast is hij Limited Edition dus vandaar dat ik besloot dit palette voorrang te geven.

Shoplog Beautyproducten uit Amerika

Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection – Champagne Splits Shimmering Skin Perfector Mineral Blush Duo Champagne Pop/Flowerchild

Wow.. die productnaam, een hele mond vol! Dit duo van Becca x Jaclyn Hill stond wel op mijn wishlist. Een tijdje geleden heb ik mega lang getwijfeld om Champagne Pop te kopen en dat heb ik uiteindelijk niet gedaan. Toen Becca met deze duo’s op de markt kwam was ik om. Wat een fantastisch idee! Er zijn meerdere variaties maar ik koos voor Champagne Pop/Flowerchild!

Shoplog Beautyproducten uit Amerika

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick in Dusty Rose

Liquid lipsticks.. ik ben er dol op! Een liquid lipstick van Anastasia Beverly Hills stond dan ook absoluut al een langere tijd op mijn wishlist. De kleur, daar was ik echter nog niet over uit. In de Sephora ben ik me rot gaan swatchen en ik heb uiteindelijk gekozen voor Dusty Rose.

Shoplog Beautyproducten uit Amerika

Kat Von D Tattoo Liner in Trooper

Zou dit de meest gehypte eyeliner ooit in beautyland zijn? Die kans zit er denk ik dik in. Niet gek dat deze Kat Von D Tattoo Liner in Trooper dan ook op mijn wishlist stond. Als iedereen er bij zweert dan moet ik hem natuurlijk proberen.

Shoplog Beautyproducten uit Amerika

Shoplog Beautyproducten uit Amerika

Zo! Dit zijn mijn items die ik heb geshopt in Amerika. In Las Vegas om precies te zijn. Er is daar een gebouw dat ‘Fashion Show’ heet en daar was een hele grote Sephora. Dit alles heb ik dus in één winkel gekocht. Achteraf had ik misschien nog wel meer willen shoppen maar we zijn verder gewoon niet heel veel in winkels geweest. Het was een roadtrip en de echte ‘steden’ waar we zijn geweest zijn Los Angeles, Las Vegas en San Francisco. Daar was echter ook zoveel te zien en te ontdekken dat dat toch  de voorkeur had in plaats van de hele dag winkel in winkel uit lopen.

Naast de Sephora ben ik ook nog een Victoria’s Secret ingelopen. Eerder in Londen had ik mij al laten opmeten en heb hierdoor een kaartje waar mijn maten precies opstaan. Dat was wel erg fijn want hierdoor werd ik goed en snel geholpen. Ik heb hier natuurlijk ook een aantal prachtige items gescoord van zowel Victoria’s Secret als Pink. Ik ben echt dol op hun lingerie!

Welk item zou jij zelf ook scoren als je in Amerika zou zijn? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

17 Reacties

 1. 11 oktober 2016 / 21:49

  Wauw wat een supermooie producten! het is echt een droom van mij om naar amerika te gaan, maar dat wordt sparen.. haha!

 2. 11 oktober 2016 / 21:02

  Wat een fijne producten heb jij gescoord zeg! Heel leuk om te zien!

 3. 10 oktober 2016 / 23:18

  oehhh mooie items heb je gekocht! Velvet teddy is zeker geen slechte aankoop 😀

 4. 10 oktober 2016 / 22:02

  Ik ben ook een beetje een Amerika wensenlijstje aan het samenstellen. Mijn broer gaat naar Amerika en ik wil hem toch vragen wat voor mij mee te nemen.

 5. 10 oktober 2016 / 20:35

  Heerlijk dit! In Amerika hebben ze altijd van die fijne beauty producten 🙂
  Mooie foto’s heb je ook gemaakt!

 6. 10 oktober 2016 / 18:40

  Allemaal mooie items! Een aantal ervan staan ook op mijn wishlist! Heel leuk veel plezier ermee

 7. 10 oktober 2016 / 16:55

  wow die duo van Becca is echt prachtig!

 8. 10 oktober 2016 / 13:03

  wauw wat een hoop moois!

 9. 10 oktober 2016 / 12:11

  Oehh volgens mij maak je nu een heleboel mensen -inclusief mij- erg jaloers hihi. Wat een mooie aankopen! Die duo van Becca lijkt me prachtig <3

 10. 10 oktober 2016 / 11:30

  Ooooh my god, ZO mooi!! Vooral die duo, aaaah <3

 11. 10 oktober 2016 / 10:29

  Ooooh nee maak me even jaloers Linds, wat een prachtige producten heb je daar gescoord zeg! Daar ga je vast en zeker heel lang plezier van hebben <3

 12. 10 oktober 2016 / 09:50

  Wauw, wauw, wauw!!! Wat een mooie producten! Echt super super mooi! Vooral die van BECCA (hartjesogen!!)

 13. 10 oktober 2016 / 09:39

  Aaaah ik kan nu al niet wachten op alle reviews! &3 hebt echt prachtige producten uitgekozen!

 14. 10 oktober 2016 / 07:34

  Oh dat duo van Becca ziet er prachtig uit! Mooie spullen heb je geshopt.

 15. 10 oktober 2016 / 07:25

  Wat lijken het me fijne producten! Leuke dingen heb je gekocht!