fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

MAC Vegas Volt

IMG_3891

MAC, je maakt me blij! Ik denk dat MAC een merk is wat de meeste meiden pas na een tijdje ontdekken, maar als ze het dan eenmaal ontdekt hebben zij ook gelijk verknocht zijn. Misschien omschrijf ik hiermee mijzelf ook wel? Vandaag een review van MAC Vegas Volt.

IMG_3860

Vegas Volt zit in de normale lipsticklijn van MAC. Het is geen limited edition, dus de verpakking en de huls zijn hetzelfde als altijd. Een paar weken terug zat ik eens in mijn lipstickstash te kijken en ik kwam erachter dat ik vooral altijd neig naar de roze tinten. Gek genoeg vind ik altijd weer een hele goede reden om een MAC lipstick aan te schaffen, en dit was er eentje. Eens geen roze lipstick maar meer een oranje/koraal tint. Ik koos Vegas Volt.

IMG_3865

Ik heb geen MAC Pro Store om de hoek zitten en ook geen MAC Counter. De dichtstbijzijnde is in Eindhoven en daar ben ik niet dagelijks. De meeste MAC producten die ik koop, koop ik op de Douglassite. Ideaal, geen verzendkosten en altijd een dag later in huis! Echter is dit natuurlijk wel een beetje gevaarlijk, omdat ik moet vertrouwen op de reviews die ik lees.

Vegas Volt is een Amplified lipstick. Mijn favoriete finishes van MAC zijn Matte en Amplified. Bij een Amplified lipstick is de dekking en de pigmentatie net zo mooi als bij een Matte finish alleen heeft hij een minder uitdrogend karakter! Ze smeren erg fijn en brengen mooi aan.

IMG_3874

Tijd om te swatchen! Haha altijd pijnlijk moment om een prachtige, onaangeraakte lipstick te gaan swatchen. Maar goed, weinig keus! Vegas Volt is een prachtige, oranje/koraal tint. Geen hele felle knalkleur, maar juist een redelijk veilige optie. Bij het swatchen op mijn hand merkte ik al meteen dat hij makkelijk aan te brengen is en er met één veeg al superveel pigment af komt. Tijd om te kijken hoe dat hij me staat.

IMG_3876   IMG_3879

Op de eerste foto zie je mijn lippen zonder iets erop. Op de tweede foto zie je MAC Vegas Volt. Dit is echt de pure lipstick, zonder lippotlood eronder of iets.

IMG_3880

Hier zie je een fullface-foto met Vegas Volt. Hij dekt erg goed en voelt prettig aan op de lippen. Hij heeft geen uitdrogend karakter en trekt amper in de lijntjes. Ik vind het echt een prachtig kleurtje en ik denk dat hij de aankomende zomer zeker van pas gaat komen. De lipstick blijft zeker 4 uur zitten en overleefd een maaltijd prima.

IMG_3869

MAC Lipsticks zijn te koop in de MAC Pro Store, diverse MAC Counters en online via de MAC website of Douglas. De lipsticks kosten €19,- per stuk.

Wat is jouw favoriete MAC Lipstick?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

17 Reacties

 1. 8 mei 2015 / 22:05

  Echt een hele mooie kleur! Ik kende de kleur nog niet maar vind hem wel echt mega gaaf. Ik neig ook altijd naar roze of nude tinten. Deze kleur kan je heel goed hebben.

  • lindsey.beljaars
   8 mei 2015 / 22:07

   Wat lief, dankjewel x

 2. 8 mei 2015 / 11:28

  Wauw, wauw, wauw, wat een prachtige lipstick! Deze kleur staat jou ook heel erg mooi! Hele mooie foto’s ook ๐Ÿ™‚

  • lindsey.beljaars
   8 mei 2015 / 12:34

   Superlief suzanne, dankjewel x

 3. 7 mei 2015 / 22:42

  Heel mooi is’ie! Hij staat prachtig bij je blonde haar ๐Ÿ˜‰ xx

  • lindsey.beljaars
   7 mei 2015 / 22:57

   Superlief; dankjewel x

 4. 7 mei 2015 / 21:59

  Wat een mooi kleurtje zeg! Staat je goed. X

 5. 7 mei 2015 / 14:38

  Echt een onwijs mooie kleur! Hij staat je prachtig.

 6. 7 mei 2015 / 12:52

  Meid, wat een prachtige tint! En, wat staat deze je goed. Tof dat er na รฉรฉn veeg al zoveel pigment vanaf komt. Zo te lezen, is het een toppertje ๐Ÿ™‚

  • lindsey.beljaars
   7 mei 2015 / 13:55

   Jaa mooi is hij hรจ? Hij geeft echt heel veel pigment af en hij is echt mooi! Lief dat je reageert, dankjewel! X

 7. 7 mei 2015 / 09:24

  Wauw! Mooie lipstick ๐Ÿ™‚

  • lindsey.beljaars
   7 mei 2015 / 13:55

   Dankjewel Marleen, leuk dat je reageert x

 8. 7 mei 2015 / 09:06

  Ahh wauw Lin, hij staat je echt prachtig! Wat een gave kleur zeg! Echt heel erg mooi. *wishlist*
  Word toch ook maar eens tijd dat ik eens ga rondneuzen bij de andere kleuren van de M.A.C lipsticks.. Heb op dit moment 5 nude/roze tinten, waarvan ik deze week 3 nieuwe heb binnen gekregen die nude/roze zijn. (Liefde haha!)

  Hele leuke review! Goede aankoop!

  • lindsey.beljaars
   7 mei 2015 / 13:55

   Hi Renee,

   Wat lief, dankjewel!
   Ja ik had echt hetzelfde (luxe) probleem. Al die mooie nude en roze tinten zijn natuurlijk prachtig, maar ik wilde weleens wat anders. Vandaar Vegas Volt.

   Liefs Lindsey