fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

MAC Blankety amplified lipstick

                       IMG_2367

Nude lippen, het is de laatste tijd een hot item in beautyland. Ieder merk, budget of highend, komt op de markt met prachtige nudelipsticks. Vandaag vertel ik je meer over MAC Blankety. Lees je mee?

De ‘nude’ trend heeft mij een tijdje koud gelaten, omdat ik elke nudelipstick die ik probeerde niet echt mooi vond. Ik heb de moed niet opgegeven en ben naar de MAC Store gegaan om advies te vragen. De makeup-artist kwam met verschillende, bekende kleuren aan zoals Honey Love en Crème d’Nude. Maar geen van deze vond ik mooi staan. Daarna kwam zij met lichte, cremesheen kleurtjes aan, maar ook dat was niet helemaal wat ik bedoelde. Ik wilde gewoon een perfecte, goeddekkende nudekleur. Ik besloot zelf nog even verder te kijken en toen viel mijn oog op Blankety! Was dat dan precies de kleur die ik zocht? De makeup-artist bracht hem bij me aan en ik dacht: “het zal wel weer niet staan…” Maar niets was minder waar, want toen ik in de spiegel keek was ik opslag verliefd. Wat een prachtige kleur!

IMG_2421IMG_2420

Eindelijk, mijn nudelipstick gevonden. Met een heerlijk gevoel ging ik richting huis waar ik hem meteen uit de verpakking haalde. Dat is altijd zon top gevoel, een nieuwe MAC-lipstick! Een tint die ik met alle liefde aan mijn collectie toevoeg.

Blankety is een lipstick met een ‘amplified’ finish. MAC beschrijft lipsticks met deze finish als goed dekkende en goed gepigmenteerde lipsticks. De houdbaarheid is goed en hij smeert uit als een crème. Je kunt deze finish qua kleur vergelijken met de ‘Satin’- en ‘Matte’ finish, maar de amplified lipsticks zijn dikker en romiger, wat ervoor zorgt dat ze minder uitdrogend zijn.

 IMG_2438IMG_2382

Op de eerste foto draag ik niets op mijn lippen. Geen balsem, lipgloss, niets. Zoals je ziet zijn mijn lippen van zichzelf best gepigmenteerd. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat de hele lichte nudekleuren mij totaal niet staan. Op de tweede foto zie je Blankety op mijn lippen. Het is wel echt een by lips but better kleurtje. Een kleurtje wat bij iedere look goed zal staan. Ik ben er blij mee!
IMG_2380               IMG_2409

Hier twee full face shots met de lipstick. Ik vind de lipstick echt ontzettend mooi. Hij maakt me niet bleek en oogt vrij neutraal. Het is een lipstick die je iedere dag kunt dragen omdat het geen opvallende kleur is. Ik houd ervan en ik kan dan ook wel zeggen dat deze lipstick tot mijn nieuwe favorieten behoort.

Gebruikte producten make-uplook:

 • Catrice Prime and Fine mattifying power in 010 translucent
 • Catrice eyebrowset
 • Essence I Love Stage eyeshadowbare
 • W7 In the Nude palette
  • ‘Venice’ op het bewegend ooglid
  • ‘Alice’ in de arcadeboog
  • ‘Coffee Cup’ op de onderste wimperrand
 • MAC ‘Naked Lunch’ als highlighter in de binnenste ooghoek
 • NYX Jumbo Pencil in ‘Milk’ op de waterlijn en als highlighter op het wenkbrauwbot
 • Maxfactor Clumb Defy Mascara (waterproof)
 • Nyx Blush Taupe (om mee te contouren)
 • Sleek Rose Gold Blush
 • Nars Albatross Highlighter op het hoogste punt van de jukbeenderen

MAC Blankety is te koop via www.maccosmetics.com, in de MAC Pro stores of in de counters van de Bijenkorf en de Douglas. De MAC Blankety amplified lipstick kost €19,00

Wat is jouw favoriete MAC Lipstick? Welke staat nog op je Wishlish? 

Delen:

16 Reacties

 1. 4 november 2016 / 08:21

  avril 24, 2008 au 12:55   ·   ben il était temps qu'ils y réfléchissent !!!!! c'est tout et n'importe quoi le net en ce qui concerne le statut et la rémunération des journalistes

 2. 20 juli 2016 / 20:47

  Pt. cunoscatori diferentele salariale sunt imense. ma refer intre oamenii de la productie si editorial si cei de la management. adica vorbim de o medie de 500 E comparativ cu 3-4000. iar numarul managerilor si dilritoeascror de proiecte e uluitor. acolo se duc profitul si munca primei categorii. pt ca plus valoarea nu o realizeaza in niciun caz managerii.

 3. 26 maart 2015 / 20:19

  Wat een mooi kleurtje!

 4. 26 maart 2015 / 18:06

  Staat je heel mooi! X

 5. 26 maart 2015 / 12:32

  Een prachtig kleurtje! Hele lichte nudekleuren staan mij ook niet, dus dit zou mij ook goed staan denk ik :).

  • 26 maart 2015 / 12:33

   Jaa lastig hè, een mooie nudetint vinden. Je gaat toch al snel neigen naar de populaire kleuren omdat je daar iets over hebt gelezen. Ik had nog nooit van Blankety gehoord, maar dit bleek voor mij de perfecte kleur. Ik zou het zeker gaan proberen, misschien is het ook voor jou een perfecte kleur! Zou leuk zijn! 😀

 6. 26 maart 2015 / 09:37

  Wat een mooi kleurtje! Erg leuk om eens een andere lipstick van M.A.C voorbij te zien komen, in ieder geval geen een die standaard door de meeste beautybloggers word gekocht.
  Dus superleuk om eens een nieuwe kleur te ontdekken, hij staat je in ieder geval erg mooi! Vooral bij je haarkleur & makeup look staat hij perfect! Ben nu wel erg nieuwsgierig naar deze lipstick, hij komt zeker wel op mijn wishlist, bedankt haha!

  • 26 maart 2015 / 12:35

   Wat leuk dat je reageert. Je neigt inderdaad snel naar de populaire kleuren. Ik kende Blankety nog niet, maar voor mij is het de perfecte kleur. Bedankt voor je complimentjes. xx

 7. 26 maart 2015 / 09:35

  Wat een mooie nude kleur zeg! Eentje die precies goed is inderdaad. Echt superleuk om eens een andere M.A.C lipstick voorbij te zien komen, dan de standaard gebruikelijke kleuren die de meeste bloggers kopen.
  Ik vind het echt een heel mooi kleurtje! Staat erg mooi bij je blonde haar.
  Zal zeker eens een kijkje nemen in de winkel! Thanks!