fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Summer Vacation Beauty Wishlist

Summer Vacation Beauty Wishlist

Ik heb het al een paar keer verteld in wat artikelen hier en daar. Dit jaar ga ik als zomervakantie op roadtrip naar West-Amerika. Ik ga hier half september naartoe en ga langs steden als Los Angeles, Las Vegas en San Francisco. Naast dat ik natuurlijk ga genieten van deze prachtige steden en de Nationale Parken die wij onderweg tegen gaan komen hoop ik ook even te kunnen shoppen. In Amerika kan ik namelijk een hoop fantastische make-up scoren! Wat staat er op mijn wishlist? Je leest het in mijn Summer Vacation Beauty Wishlist.

Summer Vacation Beauty Wishlist

Summer Vacation Beauty Wishlist
Summer Vacation Beauty Wishlist

Summer Vacation Beauty Wishlist

 1. Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection – $38,- 
  • Stiekem wil ik al heel erg lang Champagne Pop, maar op de een of andere manier heb ik hem nooit gekocht. Nu komt Becca op de markt met een Duo Blush. De helft ‘Champagne Pop’ en de andere helft ‘Flowerchild’. Naar mijn mening is dit echt een match made in heaven. 
 2. Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick – $20,- 
  • Over deze Liquid Lipsticks heb ik echt al super veel goede verhalen gehoord. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat ik Amerika verlaat zonder Liquid Lipstick van Anastasia Beverly Hills. Welke kleur ik ga kiezen weet ik nog niet. Ik ga er gewoon lekker op los swatchen en dan maak ik daar mijn keuze.
 3. Tarte Tartelette In Bloom Clay Eyeshadow Palette – $45,- 
  • Een palette van Tarte staat ook echt al een hele tijd op mijn wishlist. Op de foto’s vind ik het Tartelette In Bloom Clay het mooist dus ik gok dat ik daar voor kies. Al kan het best zijn dat ik mij tijdens het swatchen bedenk en een ander palette kies. We zien wel!
 4. Lorac Pro Palette – $44,-
  • Tsja.. en dan Lorac! Over de oogschaduwpalettes van Lorac heb ik ook al zoveel goede verhalen gehoord. Heel veel beautybloggers zweren bij dit merk dus ik wil hier ook zo graag een palette van toevoegen aan mijn stash.
 5. Kat Von D Tattoo Liner in Trooper – $20,- 
  • Deze eyeliner van Kat Von D heeft volgens mij weinig toelichting nodig. Je wordt namelijk in beautyland echt met deze eyeliner doodgegooid. Volgens heel, maar dan ook echt heel veel beautymeiden is dit de beste eyeliner ooit. Hiermee maak je de beste, de zwartste en de strakste wing ever. Kom maar door!!
 6. It Cosmetics Bye Bye Under Eye Anti-Aging Concealer – $24,- 
  • Deze concealer heb ik al zo vaak voorbij zien komen bij NikkieTutorials. Volgens haar is dit de beste concealer die er te koop is. Dat moet ik natuurlijk proberen!!
 7. Kat Von D Serpentina Eyeshadow Palette – $45,- 
  • Stiekem vind ik Kat eigenlijk echt super tof. Het is echt een persoonlijkheid en naar mijn mening is het een prachtige vrouw. Vroeger keek ik altijd Miami Ink en LA Ink en ik vind het super tof dat ze nu haar eigen make-up lijn heeft. Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar het Serpentina palette. De swatches die ik er van heb gezien zijn heel erg veel belovend in ieder geval!
 8. NARS Audacious Lipstick – $32,- 
  • In Londen heb ik de Audacious Lipsticks van NARS uitgebreid staan swatchen. Helaas heb ik er geen gekocht en daar heb ik eigenlijk altijd spijt van gehad. In Amerika wil ik dan ook een nieuwe poging gaan wagen. Ik denk dat ik vooral voor een hele mooie, zachte nudekleur wil gaan. Echt een everyday kleurtje. Ik denk nu aan ‘Anita’ of ‘Brigitte’ maar dat welke het precies wordt dat zie ik daar wel.
 9. Stila Stay All Day Liquid Lipstick – $24,- 
  • Over de Liquid Lipsticks van Stila hoor ik eigenlijk ook alleen maar goede verhalen. Deze zou ik dus ook heel erg graag willen proberen. Het kleurtje wat ik nu voor ogen heb is ‘Rosa’, maar dat kan natuurlijk veranderen als ik daar eenmaal ben.
 10. Hourglass Ambient Lightning Palette – $62,-
  • Dit is ook een spijtmoment vanuit Londen dat ik goed wil maken in Amerika. In de Liberty heb ik namelijk echt ongelofelijk lang staan twijfelen en dit palette uiteindelijk ook niet gekocht. Elke keer als ik hem zie bij iemand anders dan denk ik: ‘Ah ik wil hem ook echt heel graag hebben!’. In Amerika moet ik gewoon mijn slag slaan en niet meer twijfelen. Het is namelijk gewoon echt een prachtig palette.

Dit was mijn Summer Vacation Beauty Wishlist. Aaah.. ik hoop zo dat ik even lekker kan gaan shoppen. Ik kan niet wachten om mijn ogen uit te kijken. Al die producten die in Nederland niet zijn te krijgen lekker swatchen en proberen. Zo-veel zin in!! Heb jij nog tips? Die zijn natuurlijk van harte welkom!!

Wat staat er op dit moment op jouw Summer Vacation Beauty Wishlist? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

15 Reacties

 1. 11 september 2016 / 19:43

  Sorry, ULTA bedoel ik uiteraard.

 2. 11 september 2016 / 19:43

  Bij utla kun je een bon uitprinten dan krijg je korting, dus ook iemand anders iets laten betalen en een print geven. Dat doe ik ook altijd. Ik ga dit jaar ook nog naar de USA en mijn lijst is al zo lang πŸ™‚

 3. 10 september 2016 / 17:37

  Ohh ik snap deze wishlist helemaal! Wat een prachtige items <3

 4. 10 september 2016 / 12:06

  Geweldige wishlist, hele mooie items.

 5. 10 september 2016 / 10:47

  Het liefst zou ik alles willen hebben, haha! Dat shoppen moet vast goedkomen!

 6. 10 september 2016 / 10:24

  Jaaaaa!!! Alles is echt prachtig! Die paletten wil ik ook allemaal wel! Hopelijk kom je met veel mooie dingen terug. Veel plezier!

 7. 9 september 2016 / 16:13

  Ben het helemaal met deze wishlist eens! Als je toch in de VS bent kun je net zo goed al dat moois meenemen πŸ˜€

 8. 9 september 2016 / 13:41

  Mooie lijst! Ik ben ook echt fan van tarte!

 9. 9 september 2016 / 07:08

  Mooi lijstje! Ben benieuwd naar het Becca palette πŸ™‚

 10. 9 september 2016 / 06:44

  Heel jouw wishlist wil ik ook hebben, alleen nummer 6 kende ik nog niet.. Waar ik vooral heel erg nieuwsgierig naar ben is het palette van Tarte Γ‰Nde Tattoo Liner van Kat von D. Ik weet dat ik hem online kan bestellen, maar ik vind de verzendkosten zo hoog.. Dat wordt toch een keer richting Amerika, alleen ben ik bang dat dat nog wel even gaat duren haha!