fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

5x Favoriete Herfst Lipstick

Favoriete Herfst Lipstick

Om de herfst kunnen we inmiddels al een tijdje niet meer heen. De bladeren hangen al bijna niet meer aan de bomen, het wordt glad op de weg en het begint echt koud te worden. Qua weer ben ik niet zo fan van deze tijd van het jaar maar qua make-up wel. Waar ik in de zomer snel kies voor een luchtig, snel make-upje wil ik in de herfst en winter nog weleens uitpakken. Ik besloot in dit artikel mijn Favoriete Herfst Lipstick te bespreken. Dit heb ik tenslotte ook gedaan met de lente en zomer. Benieuwd naar mijn Favoriete Herfst Lipstick? Lees nu verder!

Favoriete Herfst Lipstick

 

Favoriete Herfst Lipstick

Etos Color Care Lipstick in Kylie’s Fave

Deze lipstick behoort tot de Nieuwe Etos Color Care Lipsticks. Etos is op de markt gekomen met nieuwe lipsticks, waarvan 3 nudekleuren en 2 trendkleuren. Kylie’s Fave behoort tot de nudekleuren en ik vind het echt een fantastische kleur. Het is niet alleen Kylie’s Fave maar ook Lindsey’s Fave. Ik vind het een prachtige nudekleur en hij staat bij ontzettend veel looks. Een kleur die ik zeker geschikt vind voor de herfst.

Favoriete Herfst Lipstick

Favoriete Herfst Lipstick

Urban Decay Matte Revolution Lipstick in After Dark

De heftigste ‘Favoriete Herfst Lipstick’ is de Urban Decay Matte Revolution Lipstick in After Dark. Ik kreeg deze lipstick vorig jaar voor kerst en ik heb hem destijds veel gedragen. Tijdens de lente en zomer heb ik hem niet meer aangeraakt maar sinds de herfst zeker wel. Ik vind het namelijk echt een prachtige kleur voor de herfst en winter. Het is een mooie, diepe berrytint die perfect dekt en lang blijft zitten. Ja, ik ben echt fan van deze lipstick!

Favoriete Herfst Lipstick

Favoriete Herfst Lipstick

MAC Matte Lipstick in Velvet Teddy

Oh Velvet Teddy… Why O Why didn’t I buy you earlier? Zo lang heeft deze lipstick op mijn wishlist gestaan en iedere keer kocht ik toch een andere kleur. Totdat ik tijdens mijn Roadtrip door West Amerika in een MAC Counter belandde. Ik zag dat de prijzen van MAC in Amerika lager zijn dan in Nederland dus ik besloot een lipstick te kopen. En finally, ik kocht MAC Matte Lipstick Velvet Teddy. Sindsdien heb ik deze lipstick zo veel gedragen en het is echt mijn go to/everyday lipstick. Ik ben er dol op en raad hem iedereen aan!

Favoriete Herfst Lipstick

Favoriete Herfst Lipstick

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick in Dusty Rose

Natuurlijk kocht ik tijdens mijn Roadtrip door West Amerika ook een liquid lipstick. Ik besloot te gaan voor de Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick in Dusty Rose. Eenmaal thuis maakte ik foto’s en kon het swatchen beginnen. Meteen had ik spijt dat ik er maar één had gekocht. Wat een fantastische liquid lipsticks maakt Anastasia Beverly Hills. Dusty Rose is echt een prachtige, oudroze kleur. Hij staat prachtig bij zowel koele als warme looks en de kleur is perfect gepigmenteerd. De lipstick droogt matte op maar blijft creamy en comfortabel aanvoelen. Love it!

Favoriete Herfst Lipstick

Favoriete Herfst Lipstick

MAC Matte Lipstick in Mehr

MAC Mehr, al heel lang een groot favoriet. Tijdens de lente en zomer heb ik hem wat minder gedragen maar tijdens de herfst draag ik hem weer volop. MAC omschrijft de kleur als ‘blauwroze’ en ergens snap ik dat wel. Mehr is een hele volle, mooie kleur. Hij is zeker roze maar eerder naar het bruin/oudroze. De lipstick heeft een lichtelijke koele ondertoon en dat is ook waarom MAC hem omschrijft als ‘blauwroze’. Ik vind de kleur prachtig en hij staat bij ontzettend veel looks. Ik draag hem altijd met enorm veel plezier.

Favoriete Herfst Lipstick

Alle lipsticks nog even op een rijtje…

Hier zie je de swatches van de lipstick. De volgorde is als volgt:

Wat is jouw Favoriete Herfst Lipstick?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

19 Reacties

 1. 5 december 2016 / 16:10

  Hele mooie kleuren!! Allemaal net wat anders!

 2. 28 november 2016 / 22:40

  stuk voor stuk erg mooi, staan je leuk

 3. 27 november 2016 / 13:47

  Super mooie favorieten! Staan je allemaal heel leuk.

 4. 27 november 2016 / 09:40

  Oeh la la, wat een mooie merken én tinten! MAC Mehr pakt bij mij lichter (rozer) uit op de lippen dan bij jou / anderen. Ergens vind ik dat wel jammer, want hierdoor laat ik de lipstick vaak liggen en pak ik een andere.

 5. 26 november 2016 / 17:05

  Wow ik vind ze allemaal prachtig! Maar als ik écht moet kiezen, dan is After Dark favoriet. Prachtige combi met je ogen!

 6. 26 november 2016 / 11:00

  Oh wauw wat een prachtige lipsticks! Vooral die van Urban Decay vind ik zo mooi!

 7. 25 november 2016 / 10:42

  Wauw die Kylie’s fave is prachtig, staat je heel goed! Die van Anastasia vind ik ook heel leuk!

 8. 24 november 2016 / 21:51

  Mooie kleuren! Ik ben fan van de Sleek matte lipstick. Love it!!

 9. 24 november 2016 / 20:50

  Mooie kleuren allemaal! Mijn favorieten zijn de eerste twee denk ik 🙂

 10. 24 november 2016 / 19:36

  Die paarse is zoooooo mooi! En die van Anastasia ook!

 11. 24 november 2016 / 19:10

  Ik snap wel waarom dit je favorieten zijn. Stuk voor stuk staan ze je prachtig!

 12. 24 november 2016 / 17:29

  De lipstick van Anastasia is de perfecte herfstkleur voor mij!

 13. 24 november 2016 / 16:26

  Kylie’s fave staat je echt ontzettend goed

 14. 24 november 2016 / 11:11

  Die van Anastasia vind ik echt prachtig! Hele mooie lipkleuren.

 15. 24 november 2016 / 09:45

  After Dark is zo mooi! Mehr heb ik zelf ook, daar blijf ik grote fan van! X

 16. jolanda
  24 november 2016 / 09:02

  Mijn favorieten voor dit najaar…
  – Mac Brick O’La
  – Essence I love rainy days (limited uit de Umbrella collectie van dit jaar)

 17. 24 november 2016 / 08:52

  Prachtige lipsticks! Mehr en Velvet Teddy draag ik ook veel in de herfst!

 18. 24 november 2016 / 08:05

  Ik vind ze allemaal prachtig!

 19. 24 november 2016 / 07:58

  Mooie lipsticks! Ik vind vooral de eerste en de derde heel mooi bij je staan!