fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Mijn favoriete Yankee Candles Herfst 2016

Mijn favoriete Yankee Candles Herfst 2016

Geurkaarsen, ik heb er nog nooit een artikel aan gewijd op mijn blog. Gek eigenlijk, want ik ben echt dol op geurkaarsen. Zeker in de herfst en winter sla ik er een hele hoop in zodat ik daar in deze koudere periode heerlijk van kan genieten. Het liefst zet ik het hele huis vol met geurkaarsen! Vandaag laat ik je Mijn favoriete Yankee Candles Herfst 2016 zien. Ben jij benieuwd wat in deze periode mijn favorieten zijn van Yankee Candle? Lees dan nu mee.

Mijn favoriete Yankee Candles Herfst 2016

Ik denk dat iedereen Yankee Candle wel kent. Maar, mocht dit niet zo zijn, hierbij wat extra informatie over het merk. Yankee Candle is een van de grootste geurkaarsmerken van de wereld. Zij hebben de allergrootste collectie. Bij Yankee Candle kun je namelijk kiezen uit maar liefst 150 (!!!) verschillende geuren. Naast verschillende geuren hebben zij ook verschillende maten en soorten. Naast geurkaarsen hebben zij bijvoorbeeld ook waxtarts, leuke accessoires en cadeaupakketten. Tsja en dan is het nu tijd om de geuren te gaan beschrijven en dat is toch best moeilijk..

‘Authentic. Bold. Long-lasting. The world’s best loved candle!’ 

Mijn favoriete Yankee Candles Herfst 2016

Home Sweet Home

“Yankee Candle Home Sweet Home is een hartverwarmende mix van kaneel, bakkruiden en een hint van vers gezette thee.” Ik waarschuw je wel een klein beetje voor deze geur omdat ik niet denk dat iedereen hem heel lekker gaat vinden. Hij klinkt heel lekker en zacht maar deze geur is best sterk en overheersend. Een geur die je ‘eventjes’ aanzet maar niet heel de avond laat branden. Maar daardoor zeker niet minder lekker!!

Mijn favoriete Yankee Candles Herfst 2016

Soft Blanket

“Yankee Candle Soft Blanket is de geur van heerlijk in dromenland met de zachte geur van citrus, vanille en warme amber.” Dit is niet perse een herfst/winter geur. Dit is namelijk een all-time favoriet van mij. Als je wilt dat je huis ruikt naar pas gewassen lakens dan is ‘Soft Blanket’ de uitkomst. Het is echt een fantastische geur en top voor ieder seizoen. Heerlijk!!

Mijn favoriete Yankee Candles Herfst 2016

Vanilla Bourbon

“De nieuwe herfst collectie van Yankee Candle is er, de Sweet Treats collectie! Alle geuren in deze collectie zijn limited edition. Vanilla Bourbon behoort tot deze Sweet Treats Collectie. Yankee Candle Vanilla Bourbon is een traditionele opwarmer voor de koude dagen. Een mok vol koffie met bourbon, bedekt met een laag dikke vanilleroom.” Ja, dit is echt zo’n typische warme herfstgeur. Je ruikt inderdaad koffie, alcohol, kaneel, room, chocolade.. op een hele subtiele en heerlijke warme manier.. Hmm!!!

Mijn favoriete Yankee Candles Herfst 2016

Christmas Memories

“Yankee Candle Christmas Memories komt uit het hart van de keuken. Het herinnert je aan mooie momenten met dit heerlijke recept van kruiden en zoetigheid.” Ook deze geur is net als ‘Home Sweet Home’ een tikkeltje aan de sterke kant. Dat komt in deze geur vooral door de scherpe kruiden die je goed terug ruikt. Wederom een geur die waarschijnlijk niet iedereen lekker gaat vinden maar in de herfst en winter vind ik het een heerlijke geur.

Mijn favoriete Yankee Candles Herfst 2016

Winterglow

“Yankee Candle Winter Glow is een scherpe geur van berijpte bladeren op besneeuwde bomen, opgewarmd door gouden amber zonnestralen.” Tsja.. ook dit is weer een scherpe geur. Nu denk ik sowieso dat herfst- en wintergeuren vaak aan de zware en scherpe kant zijn. Deze geur neigt niet naar heel warm maar juist naar fris en dat maakt hem zo lekker. Je ruikt hierin echt ‘buiten’ met inderdaad bomen en sneeuw. Een aparte geur maar wel echt heerlijk!!

Mijn favoriete Yankee Candles Herfst 2016

Christmas Cookie

“Yankee Candle Christmas Cookie is de geur van heerlijke ruikende kerstkoekjes gemaakt van roomboter, vanille en suiker.” Oeh, lees je die beschrijving? Wie wilt dit nou niet? Het is kerst en je komt een huis binnen dat ruikt naar heerlijke, versgebakken kerstkoekjes. Ik zeg: Deze kaars is een must voor kerst!

Mijn favoriete Yankee Candles Herfst 2016

Strawberry Buttercream

“Yankee Candle Strawberry Buttercream… Mmmm, een heerlijke traktatie van verse aardbeien bedekt met heerlijke slagroom.” Als je houdt van warme en zoete geuren dan is dit echt de perfecte kaars voor jou. Hij is naar mijn mening iets minder herfst-winterachtig en zou ook prima kunnen in de lente en zomer. Het is gewoon een heerlijke geur en je ruikt echt aardbeien en boter!

Mijn favoriete Yankee Candles Herfst 2016

Salted Caramel

“Yankee Candle Salted Caramel is een zoete weelderige gourmand geur van gebrande suiker, zeezout en vanille karamel.” Gezouten Karamel, wie is er niet dol op? Ik in ieder geval wel. Deze kaars ruikt echt heel erg naar karamel. Niet het zoetige karamel maar meer de sterke, pure karamel. Het vleugje zout maakt de geur apart en vult de hele kamer met een warme geur.

Mijn favoriete Yankee Candles Herfst 2016

Snowflake Cookie

“Yankee Candle Snowflake Cookie… Een nieuwe kersttraditie om van te genieten,  perfect mooie kerstkoekjes, heerlijk versierd met zoete roze glazuur.” Oeeeeh nog zo’n heerlijke ‘cookie’ geur. Tsja.. hier hoef ik gewoon niet veel over te zeggen. Een huis dat naar kerstkoekjes ruikt is gewoon top!

Mijn favoriete Yankee Candles Herfst 2016

Vanilla Cupcake

“Yankee Candle Vanilla Cupcake… het rijke, romige aroma van vanille cupcakes met een vleugje citroen, veel boter en poedersuiker.” En.. als je huis niet naar kerstkoekjes ruikt dan moet het maar naar Vanilla Cupcake ruiken. Ik ben sowieso fan van vanille-geurkaarsen en deze ‘cupcake’ variant is echt heerlijk. Het is een hele warme vanillegeur en je ruikt er echt cupcakes in. Heeeerlijk! 

Dit zijn Mijn favoriete Yankee Candles Herfst 2016. Ze zijn echt stuk voor stuk heerlijk al blijft een geur natuurlijk heel persoonlijk. Wat ik lekker vind kan jij bijvoorbeeld echt verschrikkelijk vinden. De ene geur vind ik persoonlijk wel iets lekkerder dan de ander. Zo zijn Strawberry Buttercream, Snowflake Cookie en Vanilla Cupcake wel echt de grootste favorieten. Deze geuren geven de kamer echt een heerlijke warme geur. Maar, het is natuurlijk ook wel lekker om af te kunnen wisselen zodat er niet contant dezelfde geur in huis hangt.

 • Yankee Candle Tart – brand 8 uur – € 1,99  
 • Yankee Candle Votive – brand 15 uur – € 2,60
 • Yankee Candle Tea Lights – brand 4 tot 6 uur – € 9,95
 • Yankee Candle Small – brand 25 tot 40 uur – € 12,95 
 • Yankee Candle Medium – brand 65 tot 95 uur – € 24,75
 • Yankee Candle Large – brand 110 tot 150 uur – € 29,75

Brand jij iedere dag een geurkaars? Zo ja, wat voor geuren vind jij heerlijk? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 23 november 2016 / 14:17

  Zo lekker he! Ik moet dat ook weer wat vaker gebruiken ruikt je huis meteen wat lekkerder!

 2. 22 november 2016 / 21:00

  Ik brand elke dag een geurkaars! En vooral Yankee Candle, op dit moment Christmas Cookie, zalig!! Ik heb een aantal tips van je genoteerd.

 3. 22 november 2016 / 17:02

  Ik brand wanneer ik kan een geurkaars. En heb er echt ontzettend veel! Beetje teveel zelfs haha!

  Mijn favorieten:
  Soft Blanket
  Fireside Treats
  A Childs Wish
  Star Anise & Orange
  Christmas Eve
  Red Apple Wreath!

  Xx

 4. 22 november 2016 / 15:27

  Ik vind yankee candles echt heerlijk! Ik kende deze nog niet allemaal.

 5. 22 november 2016 / 11:15

  Ik ben dol op Yankee! Wij verkopen het ook in onze winkel, echt heerlijke geuren.

 6. 22 november 2016 / 11:15

  Ik durf het bijna niet te zeggen dat ik nog nooit een Yankee Candle in huis heb gehaald.. hier word het echt hoog tijd voor. Ze geven de herfstdagen zoveel meer warmte. Ik ben dan ook benieuwd naar de winterse/kerst geuren en alles met vanille doet het ook altijd goed <3

 7. 22 november 2016 / 10:04

  Jaaa Yankee Candles! ik ben er helemaal verliefd op! Ik heb Vanilla Cupcake zelf al eens gehad en die rook heerlijk. Verder ga ik er heel binnenkort ook nog eens wat bestellen. Leuk dat je het zo goed beschreven hebt, zo weet ik welke voor mij te sterk gaan zijn. Die Soft Blanket klinkt alvast geweldig.

 8. 22 november 2016 / 09:39

  Oh heerlijk, word zo gelukkig van geurkaarsen!

 9. 22 november 2016 / 08:23

  Oh wat heerlijk! Ik zie dat we veel geuren gemeen hebben. Helaas zijn bij mij de Christmas cookie, vanilla cupcake en home sweet home op.. dus ik ga binnenkort weer een tripje naar de shop maken hihi. x

 10. 22 november 2016 / 08:01

  Vroeger brandde ik elke dag een yankee candle maar tegenwoordig was ik er een beetje zat van. Toevallig eergisteren de spullen weer neergezet ter motivatie. Toch maar weer eens beginnen. Het is zo lekker!