fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Festival Make-Up Look

Festival Make-Up Look

Vorige maand maakte ik een Gala Make-Up Look bij Maud. Vandaag is het tijd voor een Festival Make-Up Look. Niet bij Maud, maar bij mijzelf. Ben jij benieuwd hoe ik deze Festival Make-Up Look gemaakt heb en welke product ik heb gebruikt? Kijk dan zeker verder.

Festival Make-Up Look

Ach, wat houd ik toch van het festival seizoen. Heerlijk! Lekker genieten van muziek, vrienden en een drankje. Tijdens een festival vind ik best dat je met je outfit en make-up look wat mag uitpakken. In deze look heb ik vooral veel mint, bruine en blauwe kleuren gebruikt die terugkomen in het bandje in mijn haar. Naar mijn mening is het bandje in mijn haar speels en ideaal voor een festival. Je haar zit namelijk de hele dag on fleek! 

Festival Make-Up Look

De Basis

Een festival.. Vaak een warme dag met heel veel dansjes. Je wilt dus dat je make-up de hele dag op zijn plek blijft. Vandaar dat ik begin met een primer. Daarna breng ik een DD Cream aan met SPF25 en een concealer. Deze basis poeder ik af met een mattifying powder. Je wilt namelijk niet dat je binnen een uur al een glimgezicht hebt. De Wenkbrauwpoeder en de Dip Brow Pomade combineer ik. Deze zijn longlasting en waterproof en mijn wenkbrauwen zet ik vast met een wenkbrauwgel. De perfecte basis! 

Festival Make-Up Look

De ooglook

 • Make-Up Geek Appletini
 • Make-Up Geek Mermaid
 • Make-Up Geek Frappé
 • Make-Up Geek Shimma Shimma
 • Catrice Liquid Liner Waterproof 010 Don’t Leave Me
 • Chanel Le Volume de Chanel Mascara 

Voor de hele look heb ik alleen Makeup Geek Oogschaduws gebruikt. Qua outfit en haarstijl heb ik gekozen voor een mintgroene kleur. Ik heb Appletini en Mermaid gemixt op het bewegend ooglid om ook die mint/turkoois kleur te krijgen. Frappé heb ik aangebracht in de arcadeboog om de look diepte te geven. Shimma Shimma heb ik aangebracht op de onderste wimperrand, in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. Met de liquid liner heb ik een wing gemaakt en mijn wimpers maak ik af met 2 laagjes Chanel Mascara. 

Festival Make-Up Look

Bronzer/Blush/Highlighter

Zeker tijdens een festival houd ik echt van contour en een sunkissed glow. De contour breng ik aan met NARS Laguna, een prachtige bronzer met een lichte shimmer. Als highlighter breng ik vervolgens een creamy shimmer stick aan van Make-Up Academy. Als laatste breng ik op de appeltjes van mijn wangen de blush van MAC aan voor wat extra kleur. 

Festival Make-Up Look

Lippen

Het is natuurlijk belangrijk dat je lippen de hele dag ‘On fleek’ zijn! Daarom begin ik met het aanbrengen van een nude lipliner. Deze breng ik aan over mijn hele lippen. Daaroverheen breng ik een matte lipcream aan van NYX in de kleur London. Om mijn lippen optisch wat groter te laten lijken breng ik in het midden MAC Blankety aan. Deze drie producten samen zijn wat mij betreft echt dè perfecte combinatie! 

Festival Make-Up Look

Festival Make-Up Look

Festival Make-Up Look

Festival Make-Up Look

Festival Make-Up Look

Dit is mijn complete Festival Make-Up Look. Heel longlasting, bronzy en glowy met een mintgroene touch. Benieuwd hoe dat ik mijn haar heb gedaan? Lees dan zeker ‘5x tof festival kapsel‘.

Wat draag jij het liefst naar een festival? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

18 Reacties

 1. 12 juli 2016 / 20:55

  Wat een mooie look! Mooie producten ook 🙂

 2. 12 juli 2016 / 20:26

  Dit is zo een super gave look. Het ziet er zo mooi uit, ik ben helemaal verliefd op de ooglook! De lipstick staat je ook echt prachtig. Hele mooie producten heb je gebruikt zeg!

 3. 12 juli 2016 / 20:04

  Wauw wat een prachtige look!!
  X

 4. 12 juli 2016 / 18:47

  Wat leuk om een festival look te zien! Ik vind vooral het NYX kleurtje op je lippen onwijs mooi <3

 5. 12 juli 2016 / 16:05

  Mooi!! <3

 6. 12 juli 2016 / 13:15

  Mooie look! Je lipkleur is erg mooi geworden en vind de make-up geek oogschaduws prachtig!

 7. 12 juli 2016 / 12:22

  Wat een prachtige look, staat je echt heel mooi!

 8. 12 juli 2016 / 11:30

  Wauw tof, die eyeliner! Love it 🙂

 9. 12 juli 2016 / 10:24

  Heel mooi! Ik vind dat bandje ook echt heel leuk bij jou staan! Maakt het helemaal af 😀

 10. 12 juli 2016 / 10:08

  Zo mooi! Vooral die makeup geek kleuren vind ik zo mooi <3

 11. 12 juli 2016 / 09:28

  Zo mooi gedaan! Je bent mooi Lindsey <3

  • 20 juli 2016 / 20:40

   frppoenroario.ccm () / Énormément d’outils de référencement quel est le mieux ? On est noyé par multitude de petits logiciels et de sites du même genre du coup je ne sais pas lequel utilisait.

  • 14 november 2016 / 06:04

   e0While the environmental impacts are occurring as a consequence of e-bikes, which themselves produce no emissions. And in some cities, may be more numerous than human-powered bicycles.

  • 8 januari 2017 / 07:58

   This is the correct Fieltro en Mexico | Fantasias Mar blog for anyone who wants to move out out about this subject. You asking so more its nearly wearing to argue with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new twirl on a theme thats been graphical near for years. Squeamish push, just outstanding!

  • 17 januari 2017 / 00:32

   Thanks so much for joining the conversation. Isn’t it strange how we internalize those messages without even knowing they are there? After years of being a vegetarian, the fact that my vegetarian diet was not working for me took for-FREAKIN-ever for me to actually comprehend. And I wasn’t even a vegetarian for animal rights reasons! I’d love to hear more about your work.

 12. 12 juli 2016 / 09:07

  Wauw prachtige festival look! Vind je haar ook erg leuk gecombineerd met de make-up look. <3
  Liefs, Evelien

 13. 12 juli 2016 / 08:40

  Wauw, prachtige look Lindsey!

 14. 12 juli 2016 / 06:58

  Leuke look met een goede wing!