fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

MUA Luxe Highlight Shimmer Stick

MUA Luxe Highlight Shimmer Stick

De highlighter trend heeft ons beautylandje nog lang niet verlaten. En daarnaast ben ik op highlighter nog lang niet uitgekeken. Wat dat betreft ben ik namelijk net een ekster, hoe meer glans hoe beter. You’ve got to love the glow! Vandaag review ik de MUA Luxe Highlight Shimmer Stick. Ben jij benieuwd naar deze highlighter? Lees dan zeker verder!

MUA Luxe Highlight Shimmer StickMUA Luxe Highlight Shimmer Stick

MUA Luxe Highlight Shimmer Stick

De naam zegt het al, deze highlighter is in stickvorm. De vormgeving van de stick is naar mijn mening simpel gedaan. Sowieso ben ik heel eerlijk gezegd nooit zo mega fan van de verpakkingen van MUA. De stick loopt ‘ombre’ van zwart naar goud. Op de verpakking staat ‘Highlight Shimmer’ en op de achterkant vind je wat extra product informatie. Zo staat hier: ‘Light Illuminating Highlighter Stick’.

Kruidvat over de highlighter: Accentueer je teint met de MUA Luxe’s Highlight Shimmer Stick. De crèmige foundation kun je gemakkelijk mengen. Je kunt de shimmer alleen dragen of over je eigen foundation voor een subtiele en glamourachtige gouden gloed.

MUA Luxe Highlight Shimmer Stick

Helaas kwam deze MUA Luxe Highlight Shimmer Stick niet helemaal goed binnen. Ik haalde de dop eraf en er was geen stick te bekennen. Wat bleek? De stick zat vast in de dop! Hmm.. het gevoel van ‘luxe’ was meteen weg. Gelukkig heb ik de stick wel kunnen redden dus dat is uiteindelijk wel opgelost.

MUA Luxe Highlight Shimmer Stick

Op de foto links zie je de highlighter stick zonder flits, op de foto rechts zie je de highlighter stick met flits. In eerste instantie zie je de glans niet echt. De stick ziet er eerder parelmoer/goud uit. Op de foto met flits zie je wel echt dat de stick flinke shimmers bevat en dat hij duidelijk bedoeld is om mee te highlighten. Tijd om te swatchen!

MUA Luxe Highlight Shimmer Stick

Op de foto links zie je de swatch zonder flits, op de foto rechts zie je de swatch met flits. De highlighter stick zonder flits oogt heel anders dan de foto met flits. Waar hij onder flits echt een beetje witgoud/zilver achtig oogt, neigt hij op de foto met flits juist weer meer naar het roze. Bijzonder.. 

MUA Luxe Highlight Shimmer Stick

Op de linkse foto zie je mijn gezicht zonder highlighter. Op de middelste foto zie je mijn gezicht met de highlighter maar zonder flitser. De rechtse foto is mijn gezicht met highlighter en met flitser. Wat je ziet is dat de highlighter echt heftig aanwezig is! Precies waar ik van houd!

MUA Luxe Highlight Shimmer StickMUA Luxe Highlight Shimmer Stick

Oké, laat ik beginnen met eerlijk zijn. Ik ben eigenlijk nooit zo fan van ‘creamy stick highlighters’. Het liefst breng ik mijn highlighter gewoon aan in poedervorm met een vlinderkwast. Deze MUA Luxe Highlight Shimmer Stick heeft me toch wel een klein beetje verrast. Al is de verpakking niet helemaal in mijn straatje, de highlighter zelf is wel erg mooi. Hij is duidelijk aanwezig en alles behalve subtiel. Ik denk dat hij zelfs geschikt is voor zowel koele- als warme ondertonen. Ik breng het niet vanuit de stick meteen aan op mijn jukbeenderen maar dep beetje bij beetje de highlighter met mijn vinger op de jukbeenderen. Dat geeft, naar mijn mening, het mooiste resultaat. Ben jij wel fan van creamy stick highlighters? Dan zou ik deze zeker gaan proberen!

De MUA Luxe Highlight Shimmer Stick kost €5,99 en is te koop in alle Kruidvat filialen waar ze Make-Up Academy (MUA) verkopen.

Wat is op dit moment jouw favoriete budget highlighter? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

17 Reacties

 1. 3 juli 2016 / 16:47

  Hij ziet er erg mooi uit!
  Ik heb zo’n stick van Kiko en ook die werk ik op dezelfde manier uit, erg fijn!

 2. 28 juni 2016 / 18:37

  Wauw heel mooi! Ik heb geen highlighter nodig, maar deze is wel erg mooi..

 3. 27 juni 2016 / 16:09

  Ik ben ook niet zo’n fan van creamy producten, maar deze ziet er wel echt mooi uit!

 4. 27 juni 2016 / 12:30

  Ik heb hem zelf ook en ik vind hem echt prachtig <3

 5. 25 juni 2016 / 11:23

  Ohhh, deze is zeker mooi!

 6. 25 juni 2016 / 09:59

  Ik heb hem ook, maar eerlijk gezegd moet ik er ook te veel aan wennen. Ik hou toch meer van poedervormige highlighters. Al moet ik wel zeggen dat hij bij jou op je huid er heel mooi uit ziet!

 7. 25 juni 2016 / 09:59

  Ik gebruik zelf eigenlijk geen highlighter , maar deze ziet er wel goed uit :)!

 8. 25 juni 2016 / 08:19

  Ik ben over het algemeen ook niet heel erg fan van creamy highlighters (of blushers), puur omdat ik het gewoon lastig vind ik mooi aan te brengen. Maar ik vind het resultaat van deze highlighter stick toch wel erg mooi!

 9. 24 juni 2016 / 16:27

  Ik ben ook niet zo’n fan van creamy producten. Ik breng altijd direct na foundation poeder aan en zo’n stick breng je toch altijd best aan voor je poeder en dan vergeet ik dat dus. Voor de rest ziet ie er inderdaad wel heel erg mooi uit.

 10. 24 juni 2016 / 13:07

  Oeh la la deze wil ik toch wel proberen ook al zijn er wat minpuntjes. Het resultaat vind ik prachtig.

 11. 24 juni 2016 / 12:52

  Ik hoor veel positieve verhalen over deze highlighter, misschien moet ik hem ook maar eens halen hihi. Leuk artikel! xxx

 12. 24 juni 2016 / 11:17

  Ziet er goed uit! Ik heb hem zelf ook nog liggen, maar moet het nog uitproberen. Ik ben benieuwd naar het creamy effect, mijn voorkeur gaat normaal uit naar een poeder.

 13. 24 juni 2016 / 10:58

  Ziet er mooi uit! Het lijkt me een erg fijne highlighter, ondanks de staat waarin het helaas is aangekomen.

 14. 24 juni 2016 / 10:50

  Ik vind hem echt ontzettend mooi! Wauw. Alleen vind ik een poeder highlighter aanbrengen toch net wat makkelijker en sneller werken, dus ik betwijfel of dit een product is voor mij.

 15. 24 juni 2016 / 10:38

  Wat een mooi effect! Ik ben zelf ook niet zo van cream producten, maar ik ga deze toch een kans geven!

 16. 24 juni 2016 / 09:53

  Heel mooi effect! Wel een beetje jammer dat de stick vast zat… Maar goed, je betaalt ook niet de hoofdprijs, dat scheelt.

 17. 24 juni 2016 / 08:30

  Wat fijn dat deze je toch zo goed is bevallen! Ik vind hem er ook erg mooi uit zien, vooral op de tweede foto van jezelf!