fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Foundation, BB Cream, CC Cream, DD, Cream pff… Het is allemaal op de markt te verkrijgen maar wat is nu precies het verschil? Vandaag review ik de Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream. Benieuwd hoe deze DD Cream van Sans Soucis mij bevalt? Lees dan zeker verder.

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

De verpakkingen van Sans Soucis zien er altijd super simpel en clean uit. Zo ook deze verpakking! Hij is wit met oranje met een subtiele afbeelding van een abrikoos. Op de zijkanten vind je de productinformatie in verschillende talen en op de onderkant vind je de ingrediëntenlijst.

Sans Soucis: Een absoluut allround multi-talent met innovatief beauty effect! DD Daily Defense Cream biedt dagelijkse bescherming tegen oxidatieve stress, vrije radicalen, schadelijke invloeden van buitenaf en UV-stralen. Het perfectioneert de huid teint en hydrateert intensief; de ideale partner tijdens de zomermaanden.

Deze Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk

 • Light
 • Dark

In deze review gebruik ik ‘light’.

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Simpel gezegd is dit dus eigenlijk een hele rijke crème met kleurpigmenten die de huidteint optimaliseren. De kleurpigmenten versmelten met de huid en hierdoor krijg je een egale huid. Klinkt pretty good! 

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

De crème ziet er absoluut niet glad uit. Het gekke is namelijk dat er kleine spikkeltjes in zitten en dat de kleur een beetje grijzig is. Die kleine spikkeltjes zijn, denk ik, de ingekapselde kleurpigmenten. Eens kijken hoe dit op mijn huid gaat uitpakken, ik ben namelijk héél benieuwd!

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Op de foto links heb ik niets op mijn gezicht. Op de foto rechts draag ik de Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream. Zoals je ziet heb ik veel sproeten maar weinig onzuiverheden. Dat is ook de reden waarom ik niet heel erg vaak foundation draag. Ik hoef simpelweg gewoon niets te verbergen. Op de foto rechts vind ik mijn huid wel iets egaler ogen en dat vind ik er wel erg mooi uitzien!

Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream

Wauw, deze Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream heeft me echt absoluut positief verrast. Eerlijk gezegd wist ik niet wat ik ervan moest verwachten, zeker niet na het zien van de crème zelf. Maar, het effect is gewoon echt heel erg mooi. Het is een hele voedende crème en hij voelt absoluut niet aan als een ‘laag’ op je gezicht. Hij smeert fijn uit en laat mijn huid er absoluut egaler uitzien. Daarnaast zit er SPF25 in en dat vind ik extra top. Ja, dit wordt mijn topper voor de zomermaanden.

De Sans Soucis Daily Vitamins DD Cream bevat 30 ml., kost €25,95 en is te koop voor € 32,50 in de webshop van Sans Soucis.

Heb jij een DD cream in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

15 Reacties

 1. 12 juli 2016 / 20:58

  Wat ziet dat er mooi uit!! Voor mij mag het iets meer dekking geven, dus ga ik vaak voor bb cream in de zomer.

 2. 12 juli 2016 / 20:07

  Je hebt inderdaad een mooi egaal huidje, mag je trots op zijn! Je ziet inderdaad het verschil maar dan op een natuurlijke manier 🙂
  X

 3. 11 juli 2016 / 21:13

  Je ziet inderdaad een mooi en subtiel verschil, zeker een aanrader als ik ’t zo zie!

 4. 11 juli 2016 / 21:13

  Je ziet inderdaad een mooi en subtiel verschil, zeker een aanrader als ik ’t zo zie!

 5. 11 juli 2016 / 20:10

  Staat heel mooi bij je huid! Geeft gelijk een mooi, sunkissed effect!

 6. 11 juli 2016 / 16:02

  Ziet er echt super goed uit! Ik houd echt van dit soort crèmepjes 🙂

 7. 11 juli 2016 / 13:29

  Wat apart dat de créme er totaal niet glad uitziet en de kleur is ook vreemd. Het resultaat is juist erg mooi, ik was hier ook heel benieuwd naar! Wat heb je toch een mooi. gaaf huidje. Jaloers hihi.

 8. 11 juli 2016 / 11:14

  Dit is echt een top product voor de zomer! Ik ga hem onthouden!

 9. 11 juli 2016 / 11:07

  Oe ziet er mooi uit! Ik vind je sproetjes ook super mooi, maar dat egale misstaat ook niet!

 10. 11 juli 2016 / 10:50

  Jij hebt inderdaad weinig op je gezicht nodig, je hebt een supermooie huid. Op de foto met DD Cream is je huid inderdaad wat egaler en hij lijkt iets meer kleur te hebben. Vind het effect wel erg mooi! Heb zelf geen DD Cream in mijn stash, bij mij stopt het alfabet bij de CC 😉

 11. 11 juli 2016 / 09:53

  Ziet er erg positief uit! Mooi resultaat. En wat heb je toch een mooi huidje!!

 12. 11 juli 2016 / 08:59

  Wat een goede bescherming bied deze crème en het geeft zeker een heel natuurlijk effect.

 13. 11 juli 2016 / 06:47

  De hype van al die CC, DD en EE crèmes is aan mij voorbij gegaan, maar dit product ziet er op jouw huid heel erg mooi uit! Als je zo’n mooie, zuivere huid hebt als jij heb je inderdaad niet meer nodig dan dit.

 14. 11 juli 2016 / 06:44

  Wat grappig, ik had dit effect/resultaat niet verwacht.. Ik vond het zo’n gekke kleur en formule. Ik vind het een leuk product.