fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Christian Faye Wenkbrauwpoeder

Christian Faye Wenkbrauwpoeder

Een goed matchende wenkbrauwpoeder vinden is echt een opgave. Mijn holygrail is het wenkbrauwkitje van Catrice. Volgens mij heb ik er inmiddels alweer drie versleten en zodra hij op is moet ik gewoon gelijk weer een nieuwe hebben. Vandaag review ik de Christian Faye Wenkbrauwpoeder in Taupe. Gaat deze wenkbrauwpoeder mijn wenkbrauwkitje van Catrice verslaan? Je leest het nu!

Christian Faye Wenkbrauwpoeder Christian Faye Wenkbrauwpoeder Christian Faye Wenkbrauwpoeder

Christian Faye Wenkbrauwpoeder

Christian Faye is een merk dat bestaat sinds 1996. Het merk is echt begonnen met producten die alleen bedoeld waren voor de wenkbrauwen. In de loop der jaren zijn ze meerdere producten gaan ontwikkelen voor rondom de ogen. Op dit moment hebben zij bijvoorbeeld ook oogschaduwpalettes, mascara’s en nepwimpers in het assortiment.

Christian Faye zegt: Je wenkbrauwen laten je gezicht spreken en mooie gevormde brows zijn onmisbaar. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van wenkbrauwen biedt Christian Faye de perfecte wenkbrauw poeder voor een natuurlijk en stijlvolle look. Het product is gemakkelijk aan te brengen en dankzij de sjablonen breng je je wenkbrauwen in no time in model. De formule van het poeder is waterproef en hecht niet alleen aan de haartjes maar ook aan de huid waardoor hij na één keer aanbrengen de hele dag perfect blijft zitten. Dankzij het semi permanente karakter ben je na slechts één applicatie de rest van de dag verzekerd van een schitterende en geraffineerde look. 

Christian Faye Wenkbrauwpoeder
Christian Faye Wenkbrauwpoeder

Deze Christian Faye Wenkbrauwpoeder is in totaal in 8 kleuren te verkrijgen, namelijk:

 • Taupe
 • Tan
 • Irid Brown
 • Dark Brown
 • Charcoal
 • Brown
 • Bronze
 • Black

Eindelijk een merk dat snapt dat je gewoon veel verschillende kleuren wenkbrauwpoeders uit moet brengen!

In het palette zit, naast de wenkbrauwpoeder zelf, ook nog een duo-kwast en 3 wenkbrauwstencils. De drie verschillende wenkbrauwstencils heten: ‘Thin’, ‘Natural’ en ‘Thick’. Daarnaast vind je ook een soort handleiding over hoe je de wenkbrauwpoeder, de stencils en de kwast het beste kunt gebruiken. De schuine kant van de kwast is bedoeld om zelf je wenkbrauwen mee bij te tekenen. De volle kant van de kwast is bedoeld om je wenkbrauwen mee in te vullen via het stencil.

Christian Faye Wenkbrauwpoeder

Christian Faye Wenkbrauwpoeder

Dit is de swatch van de Christian Faye Wenkbrauwpoeder in de kleur Taupe op mijn arm. Het is een warme beige kleur die echt bedoeld is voor blondines. Nu ben ik zelf natuurlijk blond maar ik ben toch bang dat deze swatch voor mij echt veel te warm gaat zijn. Tijd om hem te testen in mijn wenkbrauwen.

Christian Faye Wenkbrauwpoeder

Christian Faye Wenkbrauwpoeder

Dit is de hoe de wenkbrauwpoeder in ‘Taupe’ uitpakt op mijn wenkbrauwen. De stencils zijn niet helemaal mijn ding. Sowieso zijn Thin en Natural echt veel te smal en Thick komt enigszins in de buurt. De kleur is, zoals ik al dacht, echt te warm. Jammer!

Christian Faye Wenkbrauwpoeder

Ik vind het echt heel erg jammer dat dit niet helemaal de perfecte kleur is voor mij. De wenkbrauwpoeder vind ik namelijk wel fijn werken. Hij is vrij poederig maar dat zorgt er juist voor dat hij heel erg goed dekt. Binnen een mum van tijd heb je, zonder enige moeite, heel de wenkbrauw ingevuld. Daarnaast viel me op dat de wenkbrauwpoeder echt goed en lang blijft zitten. Ik heb het niet geprobeerd maar het schijnt dat je er zelfs mee kunt gaan zwemmen, hoe ideaal? De sjablonen.. tsja daar kan ik niet zo heel veel mee en ook de kwast die erbij zit vind ik niet heel fijn.

Voor nu heeft deze Christian Faye Wenkbrauwpoeder mijn oude vertrouwde Catrice Wenkbrauwkitje niet verslagen. Dat is echt vooral door de kleur, helaas.

Deze Christian Faye Wenkbrauwpoeder kost €29,95 en is o.a. te koop bij Ici Paris XL en online via Bransus

Welk product gebruik jij altijd voor je wenkbrauwen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

17 Reacties

 1. 31 mei 2016 / 10:34

  Waarom vind je hem te warm? Ik vind hem juist heel mooi bij je staan.

  • 2 juni 2016 / 14:07

   Ah thanks! Naar mijn mening toch helaas iets te warm, hihi! 🙂

 2. 30 mei 2016 / 22:25

  Jammer dat het niet de juiste kleur voor je is, maar het klinkt wel als een fijne wenkbrauwpoeder 🙂
  X

 3. 30 mei 2016 / 19:50

  Awh, jammer dat de kleur te warm is voor jou! Het product zelf klinkt wel erg goed, dus ik ben benieuwd!

 4. 30 mei 2016 / 15:24

  Op het moment test ik de nieuwe Benefit brow collectie. En voor een avondje uit kies in voor een pomade van Leco cosmetics. Dit merk heb ik in mijn begin jaren in makeup gebruikt en was er toen erg te verreden over <3

  • 2 juni 2016 / 14:06

   Oeh ik ben ook heel benieuwd naar de nieuwe Benefit Brow Collectie!!

 5. 30 mei 2016 / 15:12

  Ik vind de poeder hiervan heel fijn! Ik heb ‘m ook gehad!

  • 2 juni 2016 / 14:06

   Inderdaad erg fijn, wel jammer van de kleur!

 6. 30 mei 2016 / 13:44

  Ahhh wat jammer van de kleur! Ik vind het op de foto er wel mooi uit zien hoor 😀 heb wel meer van dit merk gehoord!

 7. 30 mei 2016 / 12:12

  Jammer dat de kleur niet helemaal jouw ding is! wel een fijne review liefs

 8. 30 mei 2016 / 11:57

  Jammer dat het niet helemaal de juiste kleur voor jou is.

 9. 30 mei 2016 / 11:18

  Jammer dat de kleur niet helemaal matcht. Ik heb er voor de rest altijd wel hele goeie verhalen over gehoord.

 10. 30 mei 2016 / 09:21

  Wat jammer dat hij toch te warm is naar jouw smaak. Ik vind ‘m je overigens wel mooi staan hoor! Ik gebruik het liefst een poeder, maar dat was ook een hele zoektocht om de juiste kleur te vinden..

  • 2 juni 2016 / 11:31

   Blijft inderdaad een hele zoektocht. Ik heb hem toch het liefst iets assiger 😉

 11. 30 mei 2016 / 09:12

  Het is inderdaad super moeilijk om een goede wenkbrauw kleur te vinden in de vorm van een potlood of poeder. Zelf zit ik daar ook altijd nog mee te stoeien. Je wenkbrauwen zeggen zoveel over je gezicht; het is iets wat er eigenlijk gewoon echt goed uit moet zien, vind ik. Jammer dat deze kleur iets te voor jou is, ik vind hem je ook net iets te warm staan. Jij kunt wel iets lichter hebben 🙂