fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

5x Tof Festival Kapsel

5x Tof Festival Kapsel

Ik experimenteer er altijd op los met kapsels, maar gek genoeg schrijf ik hier zelden een artikel over. Aangezien het festivalseizoen in volle gang is dacht ik, laat ik een artikel maken met een tof festival kapsel. Uiteindelijk zijn dit er 5 geworden en ik hoop dat ik je een beetje inspiratie kan geven.

5x Tof Festival Kapsel 5x Tof Festival Kapsel

5x Tof Festival Kapsel

Ik heb lang blond haar en draag mijn haar al snel in een staart of knot. Dit is alleen zo gewoontjes en ik houd juist wel van hele toffe kapsels. Zeker met een festival vind ik dat je lekker mag uitpakken. Vandaag maak ik 5 toffe festival kapsels. 2 met een colourclip en 3 met een haarband. Alle 5 de kapsels zijn makkelijk te maken en blijven de hele dag zitten. Ideaal!

5x Tof Festival Kapsel

Cute and Simpel

Deze haarstijl is natuurlijk super simpel! Je doet je haar in een soort poofy lok naar de zijkant en zet deze vast met een colourclip. Persoonlijk vind ik dit erg leuk staan. Het is net even wat anders dan gewoon loshangend haar en je bent verlost van het haar in je gezicht.

5x Tof Festival Kapsel

Twisted Half-Updo

Bij deze twisted half-updo doe je de haarband om je hoofd. De helft van je haar draai je simpel om de haarband heen. Hierdoor zie je aan de achterkant de band niet meer zitten en werk je hem als het ware weg. De rest van je haar laat je gewoon lekker loshangen. Ook heel erg leuk om het loshangende haar te krullen. Dit geeft echt een ‘bohemian’ effect.

5x Tof Festival Kapsel

Twist and Braid

Dit Tof Festival Kapsel ziet er misschien wat lastiger uit maar, geloof me, het is super simpel. Je doet de haarband om je hoofd en begint eigenlijk alle plukken om de haarband heen te draaien. Je begint aan een kant en draait alles naar de andere kant. Zo houdt je aan één zijkant loshangend haar over. Dat loshangende haar vlecht je vervolgens. Ik heb ervoor gekozen een visgraadvlecht te maken maar een normale vlecht staat ook echt super leuk. Variatietip: Rol de vlecht op en zet hem vast met schuifspeldjes. Je krijgt dan een ‘Twist and Knot’

5x Tof Festival Kapsel

Colourclip Half-Updo

Deze haarstijl ken je vast. Je pakt de bovenkant van je haar en zet deze achter vast met een clip. Persoonlijk vind ik het een enorm verschil maken met wat voor soort clip je dit doet. De Colourclip is van zichzelf al super leuk en dat maakt deze simpele haarstijl net wat leuker. Natuurlijk kun je ook hier weer je haar prachtig krullen zodat het net wat speelser valt.

5x Tof Festival Kapsel

Chique Updo

Het idee van deze ‘chique updo’ is hetzelfde als bij de rest van de ‘updo’s’. Met zo’n haarband kun je namelijk echt alle kanten op. Bij deze haarstijl heb ik al mijn haar om de haarband gewikkeld. Dit zit echt super comfortabel en blijft de rest van de dag gewoon zitten. Lekker al het haar uit je gezicht en nek en feesten maar! Het kan heel chique ogen maar dat ligt natuurlijk aan de outfit die je erbij draagt. Naar mijn mening kan het namelijk ook heel erg casual zijn, zeker als je de updo een beetje messy maakt.

5x Tof Festival Kapsel

Dit was het, 5x Tof Festival Kapsel. Naar mijn mening zijn alle kapsels heel erg makkelijk te maken en toch net even wat anders. Ieder Tof Festival Kapsel zit comfortabel en blijft de hele dag zitten. Lekker dansen zonder zorgen, hoe lekker is dat!

De haaraccessoires zijn van Hairjewelz by Elle en zijn te koop in haar webshop.

Hoe draag jij je haar het liefst naar een festival? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

23 Reacties

 1. 6 juli 2016 / 14:55

  Super leuke ideeën de eerste is mijn favoriet!

 2. 5 juli 2016 / 22:24

  Leuke inspiratie! Ik ben altijd slecht in dat rollen langs een bandje, dan wordt het echt een bende bij mij haha. Misschien even wat meer oefenen 😉

 3. 5 juli 2016 / 21:39

  Oo mooie kapsels, wat heb je toch mooi lang haar!
  X

 4. 5 juli 2016 / 21:33

  Die met de vissengraatvlecht is echt gaaf!

 5. 5 juli 2016 / 18:45

  Had ik ook maar zulk lang haar.. Staat je allemaal heel mooi!

 6. 5 juli 2016 / 17:00

  Mooie kapsels heb je gemaakt! Zoals op de eerste kapsel draag ik mijn haar vaak!

 7. 5 juli 2016 / 16:31

  Leuke kapsels, ik vind die tweede onzettend leuk

 8. 5 juli 2016 / 15:48

  Oh wauw! Tweede en vierde zijn mijn favorieten <3

 9. 5 juli 2016 / 13:23

  Baal ik dat ik mijn haar net een behoorlijk stuk heb laten afknippen. Bij alles wat ik doe piekt er aan alle kanten iets uit grrrr. Mooie haarkleur heb je! x

 10. 5 juli 2016 / 12:58

  Ah super leuke kapsels die volgens mij niet te moeilijk zijn 🙂 Tof om te zien hoeveel verschil een klein accessoire al kan maken. Leuk artikel!

 11. 5 juli 2016 / 12:46

  Wauw wat een gave kapsels heb je ermee gemaakt! Ik vind ze allemaal super leuk. Geweldig wat je wel niet met z’n haarband kunt doen.

 12. 5 juli 2016 / 12:40

  Super leuke ideeen! Kan ik ook weer even mee voorruit, top!

 13. 5 juli 2016 / 12:31

  Super gaaf!!! Ik ben helemaal weg van het tweede, derde en laatste kapsel. Echt super tof!!! Vooral die met de vlecht!

 14. 5 juli 2016 / 12:12

  Wat een prachtige looks heb je gemaakt! Ik vind de looks met het haarbandje het leukst, ziet er best simpel uit maar tegelijkertijd ook heel chique.

 15. 5 juli 2016 / 12:04

  Mijn haar is niet zo lang als dat van jou :O maar ze zijn wel mooi, leuk en handig, deze kapsels 😀

 16. 5 juli 2016 / 11:55

  Echt super leuk, zo heb je nog eens wat afwisseling! Twisted Half-Updo vind ik vooral erg gaaf

 17. 5 juli 2016 / 11:26

  Wauw echt een prachtige kapsels! Leuk inderdaad voor festivals, of juist een bruiloft misschien ook wel 🙂 Liefs gea.

 18. 5 juli 2016 / 10:22

  Leuk! Die 2e en 3e vind ik super mooi!

 19. 5 juli 2016 / 10:04

  Die derde haarstijl (met die lange vlecht) en die vierde vind ik leuk! Eens kijken of ik er eentje ga toepassen wanneer ik volgend weekend naar Dreamfields ga 🙂

 20. 5 juli 2016 / 09:08

  Leuke ideetjes! Ik vind eigenlijk alles met twists wel mooi.

 21. 5 juli 2016 / 08:37

  Wat een leuke ideeën en goed uitgewerkt!

 22. 5 juli 2016 / 08:25

  Leuke kapsels, fijn dat ze goed blijven zitten :-)!