fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Favorieten van mei 2020

Favorieten van mei 2020

Zo.. en nu zit de maand mei er ook alweer bijna op. Dit was de maand waarin wij eigenlijk heerlijk zouden gaan motorrijden in Frankrijk. Dat feestje is natuurlijk helaas niet doorgegaan. Ik zal hierin zeker niet de enige zijn. We hebben er het beste van proberen te maken en gelukkig werden we in Nederland lekker gecompenseerd met heerlijk weer waardoor we ook in Nederland wat mooie ritjes op de motor hebben gereden. Op naar juni waarin weer wat wordt versoepeld. Ik kijk er naar uit, jullie ook? We sluiten de maand af met mijn favorieten van mei 2020. Lees je mee?

Australian Gold Botanical Outdoor zonneproducten

Australian Gold Botanical Outdoor zonneproducten

De zon heeft zich natuurlijk in de maand mei ontzettend goed laten zien. Alhoewel we dus eigenlijk in Frankrijk zouden zitten heb ik mij toch vermaakt en heb ik zo min mogelijk geprobeerd te klagen. Ik heb heel wat uurtjes lekker gerelaxed in het zonnetje en daarbij mijzelf natuurlijk goed beschermt tegen de zon. Op dit moment ben ik erg te spreken over de Australian Gold Botanical Outdoor zonneproducten. Ze ruiken lekker, laten zich makkelijk uitsmeren en trekken snel in. Ben je nog op zoek naar fijne zonneproducten? Dan raad ik je deze zeker aan.

  • verkrijgbaar via de webshop australiangoldshop.nl en Bol.com

Panash Pancakes

Mijn vriend heeft een eigen bedrijf en werkt hierdoor vaak thuis. Op mijn vrije dagen zorg ik dan ook altijd voor een uitgebreide lunch. In mei heb ik meerdere keren pannenkoeken gemaakt als lunch. Super lekker! Hiervoor heb ik de mixen van Panash Pancakes gebruikt. Hiermee is het bakken van pannenkoeken een extra feestje. Ik heb drie verschillende smaken, namelijk naturel, cacao en gember & citroengras. Naast het feit dat de blikken super leuk zijn vormgegeven zijn de mixen ook nog eens het is vegan én biologisch. Aanrader!

The Body Shop Cool Cucumber

The Body Shop Zesty Lemon

Twee nieuwe Special Editions van The Body Shop

Twee intens verfrissende bad- en bodycollecties dankzij het sap van kromme komkommers en extract van bobbelige citroenen.

The Body Shop is, special voor de zomer, op de markt gekomen met twee nieuwe Special Editions. Deze twee lijnen schreeuwen natuurlijk om de zomer. Je hebt de Cool Cucumber lijn en de Zesty Lemon lijn. De komkommer lijn bestaat uit vier producten en de citroen lijn bestaat uit drie producten. Beide geuren vind ik echt fantastisch. Ze ruiken zo heerlijk fris en fruitiger. Echt heerlijk voor de zomer! Ik ben er helemaal blij mee.

Oh en The Body Shop is ook op de markt gekomen met gloednieuwe Bath Blends. Deze zijn ook echt zo lekker! Ben je binnenkort in de buurt van een winkel van The Body Shop? Loop dan zeker eens naar binnen want ze hebben echt heerlijke, nieuwe producten!

Asperges!

We zitten natuurlijk midden in de aspergetijd. Mijn vriend en ik zijn dol op asperges en in de maand mei heb ik iedere week minimaal 1x asperges klaargemaakt. Op mijn blog zijn deze maand zelfs meerdere recepten online gekomen waarin asperges waren verwerkt. Zo schreef ik een artikel over mijn 3 favoriete aspergegerechten en schreef ik een recept uit van een heerlijke Thaise salade met groene asperges en gamba’s.

Mijn nieuwe fiets van Crown

Begin deze maand startte ik een samenwerking met Ado Bike en hiervoor kreeg ik een prachtige Crown Fiets cadeau. Het is de Het is de Crown Berlin 28 inch Transportfiets in de kleur zwart. Ik ben natuurlijk ongelofelijk blij met mijn nieuwe fiets van Crown. Sinds ik hem heb fiets ik lekker veel en ga ik zelfs een aantal dagen per week op de fiets naar mijn werk.

Tuin-zania

Save the best for last! Mijn ultieme favoriet is 100% onze opgeknapte tuin. Samen met mijn vriend hebben wij de maand mei gebruikt om onze achtertuin compleet op te knappen. Het eindresultaat hiervan heb je vorige week kunnen lezen en zien in mijn artikel ‘Onze tuin is opgeknapt‘. Nu we niet op vakantie zijn gegaan in mei hebben we maar vooral heel veel genoten in onze tuin. Gelukkig liet het weer dit perfect toe. Ook geen straf hoor!

Favorieten van mei 2020

Dit waren ze, mijn favorieten van mei 2020! Als je één favoriet van mei mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 29 mei 2020 / 07:20

    Asperges zijn zo lekker! Die Lemon lijn van the Body shop lijkt mij heerlijk.
    Liefs