fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

The Body Shop Zesty Lemon

The Body Shop Zesty Lemon

Heb jij vorige week het artikel gelezen waarin ik alles vertelde over de gloednieuwe The Body Shop Cool Cucumber lijn? Hierin kondigde ik al aan dat deze Cool Cucumber lijn, samen met de Zesty Lemon lijn, de ‘special edition’ van deze zomer van The Body Shop vormen. In dit artikel ga ik je alles vertellen over de Zesty Lemon producten. Lees je mee?

The Body Shop Zesty Lemon

‘Zesty Lemon’, het klinkt natuurlijk al te zomers voor woorden. Ik denk eigenlijk meteen aan een super frisse mojito.

“Begin je dag goed met de pittig frisse Zesty Lemon-lijn van The Body Shop. De bodyproducten uit deze lijn bevatten extract van citroenen die te knobbelig zijn om verkocht te kunnen worden. Ze zijn ultiem verfrissend en ruiken verrukkelijk fris.”

Deze Zesty Lemon Special Edition bestaat uit drie producten, namelijk:

 • Body Yogurt
 • Body Scrub
 • Shower Gel

De Cool Cucumber lijn bestaat uit vier producten en deze Zesty Lemon lijn bestaat uit drie producten. De Body Yogurt en de Shower gel komen, qua product overeen. Bij de Cool Cucumber lijn tref je nog een body butter en een handcream en bij deze Zesty Lemon is er een body scrub aan toegevoegd. De complete, nieuwe zomerse bodycare van The Body Shop bestaat uit, naar mijn mening, een mooie reeks van producten.

In de vorige review van de Cool Cucumber lijn heb ik de Body Yogurt en de Shower gel al besproken. Vandaar dat ik in dit artikel alleen wat dieper inga op de body scrub. Het is een scrub die de dode huidcellen verwijderd. Ben je van plan om een dagje te gaan zonnen? Dan is het verstandig om de dag van te voren je huid even lekker te scrubben. Hierdoor krijg je een mooie egale tan die langer blijft zitten. Nadat je je huid hebt gescrubt met dit product voelt je huid heerlijk glad en zacht. De scrub zelf ruikt, zoals de rest van de lijn, heerlijk fris en super zomers.

 • Goed om te weten: deze scrub heeft scrubdeeltjes van biologische suiker en dus geen plastic microdeeltjes.

Wist je dat? Citroenen ruiken niet alleen heerlijk, ze bieden ook tal van gezondheidsvoordelen. Citroenen zijn een groede bron van vitamine C en antioxidanten.

Wat heerlijk dat ik de Summer Special Editions van The Body Shop heb mogen ontvangen. Ik ben altijd te spreken over de producten en natuurlijk valt er qua geur en smaak te twisten. In de zomer houd ik altijd erg van frisse en tropische, fruitige geuren en daarom vind ik beide lijnen echt fantastisch. Perfect voor de zomer! Wat mij betreft absoluut een schot in de roos van The Body Shop. Ben je in de beurt van een winkel? Loop dan zeker even naar binnen om beide lijnen te ruiken! #youregonnaloveit 

 • Body Yogurt €10
 • Body Scrub €18
 • Shower Gel €7

Ken jij deze The Body Shop Zesty Lemon lijn al? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

 1. 25 mei 2020 / 16:40

  Oeh, ik zag deze lijn al voorbij komen en ik ben erg benieuwd naar de geur! 🙂

 2. 25 mei 2020 / 09:01

  Lijkt me super lekker ruiken! Ben wel benieuwd naar die body yoghurt :).