fbpx
20   52
13   41
272   803
27   67
32   78

Mijn nieuwe fiets van Crown

Mijn nieuwe fiets van Crown

Inmiddels ben ik 26 jaar en heb ik, sinds ik naar de middelbare school ga, nooit op een andere fiets gefietst dan een oude omafiets. In die tijd had iedereen, die niet heel ver naar school moest fietsen, zo’n fiets. We noemden het destijds een stapfiets en eigenlijk was het de kunst om hem zo lelijk mogelijk te maken of te kopen om ervoor te zorgen dat hij niet werd gestolen. Dit klinkt voor velen vast herkenbaar? Het werd nu wel eens tijd voor een mooie, goede fiets. In dit artikel laat ik je vol trots mijn nieuwe fiets van Crown zien.

Mijn nieuwe fiets van Crown

Het is de Crown Berlin 28 inch Transportfiets in de kleur zwart. Hij is er ook in andere kleuren, zoals army green, maar ik besloot te gaan voor zwart. Dat is tijdloos, altijd goed en lekker stoer. Het frame van deze fiets bestaat volledig uit staal en is hierdoor super stevig. Ik ben vrij lang (1.78m) en ben dus gegaan voor een 28 inch/53cm framemaat. Voor mijn lengte is deze fiets echt perfect!

Ik had één duidelijke, specifieke eis en dat waren versnellingen. Voorheen had ik een fiets zonder versnellingen en deze trapte echt super zwaar. Hierdoor heb ik nooit echt een prettige fietservaring gehad waardoor ik puur en alleen de fiets pakte als vervoer richting een feestje. Mijn nieuwe fiets van Crown heeft 7 versnellingen en fietst hierdoor echt heerlijk. Verder heeft hij 2 handremmen, LED verlichting en zowel voor- als achter een bagagedrager. Voor de voordrager ben ik nog op zoek naar een toffe mand of krat zodat ik er ook echt spulletjes in mee kan nemen.

Ik ben super blij dat ik nu een prachtige, nieuwe fiets heb en hoop hierdoor het plezier terug te krijgen in het fietsen en dus vaker de fiets te gaan pakken in plaats van mijn auto. Vorige week ben ik al 1x naar mijn werk gefietst dus het begin is gemaakt. Op het moment dat er nu goed weer wordt voorspeld wil ik mijzelf voornemen lekker de fiets te pakken!

Deze fiets is van Crown via Ado Bike

Heb jij een fiets? Zo ja, is hij prima of zwaar aan vervanging toe?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: