fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

The Body Shop Bath Blends

The Body Shop Bath Blends

Oh yes! Het is finally weer eens tijd voor een review van producten van The Body Shop. Begin April kreeg ik het persbericht al binnen met hierin de lancering van de gloednieuwe The Body Shop Bath Blends. Inmiddels heb ik de producten thuis ook ontvangen en uitgebreid getest en in dit artikel ga ik je er alles over vertellen. Lees je mee?

The Body Shop Bath Blends

 

The Body Shop Bath Blends

Als je mijn blog al een hele tijd volgt dan weet je dat ik enorm houd van badderen. Vroeger thuis hadden wij altijd een bad en zodra ik ging samenwonen en de badkamer verbouwd moest worden wist ik één ding zeker: er moet een bad in! Wanneer ik de keuze heb tussen een douche of een bad dan laat ik veel liever een heerlijk badje vollopen. Voor mijn blog ontvang ik het meest producten voor onder de douche (en gelukkig kan je ze bijna ook altijd wel gebruiken als badschuim) maar zo nu en dan ontvang ik producten die echt specifiek voor een bad zijn. Dat was met deze The Body Shop Bath Blends het geval. Yay!!

The Body Shop zegt: “De fruitige, fluweelzachte Bath Blends van The Body Shop geven je badsessies een boost. Voor deze speciale badgoodies zijn superfruit en groenten gecombineerd die erom bekend staan dat ze bomvol vitaminen en antioxidanten zitten. Ze laten droge huid zacht en verzorgd aanvoelen.”

Ik ben altijd dol op de verpakkingen van The Body Shop en ook deze Bath Blends zien er, naar mijn mening, weer fantastisch uit. Het zijn kleine doorzichtige flesjes met een zilveren dop. Het etiket matcht goed met de kleur van het product en het lijkt bijna een smoothie! Eigenlijk was ik echt direct mega nieuwsgierig en kon ik niet wachten om de The Body Shop Bath Blends in een badje te mikken. In totaal zijn er vier varianten, namelijk:

  • Pear – groen flesje
  • Banana – geel flesje
  • Mango – oranje flesje
  • Berry – roze flesje

Ik heb de bovenste drie varianten ontvangen en daarom ga ik ook daar wat meer over vertellen.

Pear Bath Blend

Deze groene variant heeft een mix van knobbelige peren, kiwi-olie, boerenkoolextract en verzachtende, biologische Community Fair Trade-Aloë Vera uit Mexico. Hierdoor ontstaat er een hele zachte fruitige geur gemixt met een wat meer aardse geur.

Banana Bath Blend

Bananas! Deze gele variant ruikt heerlijk naar de welbekende bananensnoepjes. De blend heeft een mix van van verzachtende, biologische Community Fair Trade-kokosolie uit Samoa, hydraterende avocado-olie en Community Fair Trade-bananenpuree die is gemaakt van bananen met de ‘verkeerde’ vorm. Het is een hele romige geur met een tropische vibe.

Mango Bath Blend

Door naar de laatste, de oranje variant. Dit is gelijk de meest tropische en fruitige variant. Het is een combinatie van passievruchtextract, wortelextract en Community Fair Trade-mangopitolie uit India. Heerlijk fris en super sappig!

Conclusie

Tijdens het maken van deze productfoto’s werd het bad al gevuld met heerlijk, warm water. Zodra ik klaar was met de foto’s heb ik gelijk een flesje opengedraaid om deze The Body Shop Bath Blends te testen. Qua geur spreken ze me alle drie enorm aan maar uiteindelijk ben ik voor de tropische vibes gegaan oftewel de Mango Bath Blend. Op de verpakking staat dat je +/- een kwart van het flesje moet gebruiken per keer. Nu vond ik dit wat veel dus ik heb het gehouden bij één vijfde van het flesje. Dat betekent dus dat je met 1 flesje 5x ‘in bad kunt’. Omgerekend betaal je €1,80 per bad en dat is naar mijn mening een prima prijs. Zeker als je ziet wat bijvoorbeeld een bruisbal of een bathbomb kost.

Qua substantie is het echt een soort smoothie. Mijn bad begint direct super lekker te ruiken en kleurt direct oranje. Op de verpakking staat aangegeven dat je het bad even goed moet ‘roeren’ en hierdoor wordt het bad mooi egaal oranje. Het schuim begint ook meteen en mijn badkamer is binnen no-time heerlijk gevuld met een tropische, mango geur. Wat lekker dit zeg!! Na mijn badje voelt mijn huid heerlijk zacht en verzorgd aan.

Deze The Body Shop Bath Blends kosten € 9,- per stuk en zijn, uiteraard, te koop bij The Body Shop

Heb jij deze leuke flesjes al gespot in de winkel of in de webshop? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 18 mei 2020 / 08:44

    Ik ben dol op de producten van The Body Shop en deze producten klinken ook weer fantastisch!

  2. 15 mei 2020 / 10:39

    Ik ben dol op de mango geur van The Body Shop, dus deze ga ik zeker proberen! Als we weer mogen shoppen ga ik langs TBS 🙂