fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

The Body Shop Cool Cucumber

The Body Shop Cool Cucumber

 

Ieder seizoen komt The Body Shop met nieuwe lanceringen. Eerlijk gezegd ben ik altijd wel erg te spreken over de lanceringen van The Body Shop. Voor de zomer komen zij onder andere met de Cool Cucumber lijn. Vandaag wordt het super heet en dan is een lijn zoals dit perfect getimed. Ben jij benieuwd naar de The Body Shop Cool Cucumber lijn? Lees dan nu zeker verder.

The Body Shop Cool Cucumber

Deze zomer verwelkomt The Body Shop twee nieuwe Special Editions: Cool Cucumber en Zesty Lemon. Beide special editions heb ik ontvangen maar ik heb besloten ze apart in een artikel te bespreken. In dit artikel ga ik dus alleen op de Cool Cucumber variant in en binnenkort kun je alles lezen over de Zesty Lemon Special Edition. Houd mijn blog dus zeker in de gaten!

Wist je dat komkommers voor ongeveer 96% uit water bestaan? Cool, toch? Daarnaast ze zitten ook boordevol gezonde voedingsstoffen. Ze bevatten vitamine B1, B2, B3, B6, foliumzuur, vitamine C, ijzer, calcium, zink, magnesium, fosfor en kalium.Alle producten uit de Cucumber-lijn bevatten het sap van komkommers die te krom zijn om te kunnen worden verkocht. Ze voelen heerlijk koel aan op je huid en ruiken ook nog eens ongelooflijk fris.

Deze Cool Cucumber Special Edition bestaat uit vier producten, namelijk:

 • Body Yogurt
 • Body Butter
 • Shower Gel
 • Hand Cream

Naast het sap van komkommers bevat deze lijn ook een biologische, natuurlijke menthol. Menthol is een natuurlijke stof met een muntachtige geur en een karakteristiek koelend effect. Het heeft verkwikkende en rustgevende eigenschappen die ervoor zorgen dat het een veelzijdig ingrediënt is voor gezondheids-schoonheidsproducten.

Body Yogurt

Oh yes! Dit is mijn favoriete product voor de lente en zomer. In de herfst en winter gebruik ik altijd een body butter en de andere seizoenen dus een body yogurt. Het is een soort waterig, jelly product dat heel fris aanvoelt, zich makkelijk laat uitsmeren en snel intrekt. #loveit Dit product is verrijkt met Community Fair Trade-amandelmelk.

Body Butter

Alhoewel ik dus in de lente en zomer liever een body yogurt gebruik, ben ik toch erg blij met deze body butter. Het is natuurlijk wel echt een frisse geur die je vooral in de lente en zomer gebruikt. Ik wil deze butter gaan gebruiken op de extreem droge plekken. In de zomer heb ik vaak last van droge hielen en droge schenen. Daar kan ik deze butter goed voor gebruiken! Dit product is verrijkt met Community Fair Trade-sheaboter.

Shower Gel

Kijk! Dit is altijd goed, een shower gel. Heerlijk toch? De geur is zo lekker fris, echt een feest in de douche. Wist je trouwens dat de shower gels van The Body Shop ook prima werken als schuim in een heerlijk bad? Een extra pluspunt, als je het mij vraagt. Dit product is verrijkt met biologische suiker.

Hand Cream

Het laatste product in deze lijn is een hand cream. Dit product is, net als de body butter, verrijkt met Community Fair Trade-sheaboter. Met deze handcrème fris je je handen op en hydrateer je ze enorm. Ik merk dat, door het smeren van desinfect en het veel wassen van mijn handen, mijn handen absoluut droog worden en dus wel wat extra handcrème op z’n tijd kunnen gebruiken.

Seriously Fresh

Ben je op zoek naar een verzorgingslijn voor de zomer die heerlijk fris, verkwikkend en verkoelend is? Dan zit je met deze The Body Shop Cool Cucumber 100% goed. De naam zegt het natuurlijk ook al. Ik ben absoluut verliefd geworden op deze geur! Van de producten en de kwaliteit was ik al overtuigd maar deze Cool Cucumber is echt helemaal naar mijn zin. Daar ga ik de komende weken ontzettend van genieten.

Een collectie waarmee je ‘doei!’ kunt zeggen tegen de winter en een high five kunt geven aan de zomer!

 • Body Yogurt €10
 • Body Butter €17
 • Shower Gel €7
 • Hand Cream €6Alle producten zijn uiteraard te koop bij The Body Shop!

Ken jij deze The Body Shop Cool Cucumber lijn al? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

 1. 21 mei 2020 / 08:29

  Heerlijke lijn, perfect voor de zomer. Ik ben gek op de producten van The Body Shop. Ik vind het printje op de verpakkingen heel leuk?