fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

FOTD As Green as a Christmastree

It’s the most wonderful time of the year!! Christmas! Vandaag laat ik je een hele toffe, donkergroene look zien. Hoe toepasselijk? Ben jij benieuwd naar mijn FOTD As green as a Christmastree? Lees nu mee!

Basis

Tsja, de volgorde van de basis is natuurlijk logisch. Ik start met 2 van mijn favoriete producten van Paula’s Choice, namelijk de primer en de foundation. Mijn ogen geef ik een frisse look met de top concealer van Collection en mijn gezicht poeder ik af met de Mattifying Powder van Catrice. Mijn wenkbrauwen werk ik bij met het kitje van Catrice en de wenkbrauwgel van Hema. 

FOTD As Green as a Christmastree

Bronzer/Blush/Highlighter

Ik ga niet voor een al te heftige ooglook dus mijn contour, blush en highlighter besluit ik wat heftiger aan te brengen. Ik gebruik de bronzer van Bourjois omdat deze een licht gouden shimmer in zich heeft, heel mooi! De blush van Artdeco is mooi warm en shimmery en dat matched perfect bij deze ooglook maar hij is nog niet shimmery genoeg. Daarom breng ik nog een prachtige highlighter aan (overigens ook in mijn ooghoeken, op de cupidoboog en op het wenkbrauwbot) 

FOTD As Green as a Christmastree

Ooglook

Green, green and more green! De basis voor deze oogook is het palletje van IsaDora. Om het groene wat meer naar voren te laten komen breng ik de knalgroene kleur Appletini van Make-Up Geek eronder aan. Met de lichtbruine oogschaduw blend ik het groene mooi en zacht uit. Een zwarte mascara op mijn bovenste wimpers en een donkergroene op de onderste. Een donkergroen oogpotloodje op de waterlijn maakt de look helemaal af. 

FOTD As Green as a Christmastree

FOTD As Green as a Christmastree

Best subtiel toch? Precies wat ik eigenlijk zocht bij deze FOTD As Green as a Christmastree. Een mooie, subtiele kerstlook, net even iets feestelijker dan een everyday look. Perfect voor een kerstdiner, als je het mij vraagt!

Dit is mijn FOTD As green as a Christmastree. Hoe vind je de look?

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

7 Reacties

 1. 20 december 2017 / 19:05

  Wat een mooie look! Love it!

 2. 20 december 2017 / 18:50

  Hele mooie look, staat je ontzettend goed!

 3. 20 december 2017 / 16:31

  Mooie look en prachtig aangebracht. Ik vind de kleur van de lippenstift ook erg mooi! Deze look is het proberen wel waard.

 4. 20 december 2017 / 13:20

  Heb je zó mooi gedaan! Ben altijd erg onder de indruk van je ooglooks, zo mooi en subtiel en toch zijn de kleuren goed zichtbaar. Vind je wenkies ook ‘on fleek’ haha! Heel mooi!

 5. Ilona hermans
  20 december 2017 / 12:06

  Mooie look!

 6. 20 december 2017 / 10:28

  Mooie look Lindsey! Toen ik het artikel zag dacht ik huh groen?
  Maar het is heel mooi en subtiel, gaaf!

  Liefs
  x

 7. 20 december 2017 / 09:33

  Leuke look. Ik vind de kleur lipstick ook mooi.