fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Favoriete parfums Herfst 2017

Favoriete parfums Herfst 2017

Oh nooo! Donderdag begint officieel de winter.. Al vind ik het nu al alles behalve warm, er komt nog veel meer kou aan. In de herfst en winter draag ik altijd heel graag flink wat parfum en daarom leek het me leuk om de herfst af te sluiten met mijn Favoriete parfums Herfst 2017. Benieuwd welke parfums dit zijn? Ik heb er drie uitgekozen!

Favoriete parfums Herfst 2017

Katy Perry’s INDI Eau de Parfum

Allereerst Katy Perry’s INDI Eau de Parfum. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin niet zulke hoge verwachtingen had van deze geur maar hij heeft me echt verrast. Sterker nog, ik draag hem echt heel vaak. Juist het mannelijke aan deze geur vind ik echt heerlijk! Het is een aparte geur die je (denk ik) lekker vindt of niet, en ik hoor duidelijk bij de eerste categorie.

Favoriete parfums Herfst 2017

Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum

Ik heb super veel parfum maar Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum is wel echt mijn ultime favorite! Er zijn inmiddels meerdere varianten van maar de allereerste ‘normale’ Decadence vind ik het allerlekkerst. De geur begint op te raken en ik moet hier echt een back-up van hebben. I love this perfume! 

Calvin Klein Obsessed for Women Eau de Parfum

Oeh de allernieuwste lancering van Calvin Klein. Ik ontving zowel de mannen- als vrouwenvariant van deze Calvin Klein Obsessed lijn en ze zijn beide echt fantastisch. Ik gebruik uiteraard de ‘for women’ variant en ik ben hier erg over te spreken. Een heerlijke geur die ik de laatste tijd erg vaak draag!

Favoriete parfums Herfst 2017

Dit zijn ze dan, mijn drie favoriete parfums herfst 2017. Ik heb echt bijgehouden welke parfum ik het meeste heb gedragen. Uiteindelijk heb ik uiteraard meer dan 3 parfums gebruikt maar deze 3 by far wel echt het allermeeste! De Katy Perry INDI parfum is te koop bij Kruidvat en de parfums van Calvin Klein en Marc Jacobs zijn o.a. te koop bij Douglas, Bol.com en Ici Paris XL.

Wat is jouw favoriete parfum herfst 2017? 

IMG_2672[1]Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. 19 december 2017 / 23:00

  oh wat een heerlijke parfums zeg! ik hou er ook echt van!

 2. 19 december 2017 / 21:30

  Decadence heb ik ook! Vind dat wel echt een zware avondgeur; maar die gebruik ik dan ook vooral als ik echt op stap ga; omdat die geur heerlijk lang blijft hangen! Voor overdag vind ik hem echt veel te zwaar!

  XX

  • 19 december 2017 / 22:26

   Hé Rosita, ik snap wat je bedoeld. Het is inderdaad wel echt een zware geur en daardoor vooral een avondgeur. Al vind ik hem zooo lekker dat ik hem heeél soms ook overdag op spray, haha 😉 X

 3. 19 december 2017 / 10:43

  Decadence wil ik nog eens aan gaan schaffen, dat vind ik echt een lekkere geur.

  • 19 december 2017 / 22:27

   Aah jaa is echt heerlijk, groot favoriet van me. Zo’n geur die ik direct opnieuw zou kopen als hij op is..

 4. 19 december 2017 / 10:23

  Mijn favoriete parfum draag ik heel het jaar; Paco Rabanne Olympéa, hiervoor was het Hypnose van Lancome. Ik kies meestal gewoon één geurtje en blijf daarbij tot ik wat lekkerders tegen kom of dat ik t luchtje zat word.

 5. 19 december 2017 / 09:20

  Oeh wat een fijne parfums! <3
  Mijn favoriete herfstparfum is van burberry.
  Liefs,
  Evelien

 6. VWillemse
  19 december 2017 / 07:30

  Dit zijn echt heel uiteen lopende geuren, maar alle 3 heel lekker.
  Ik vind de eerste orginele Decadence van Marc Jacobs toch ook wel de lekkerste hoor.
  Maar dat heb ik ook met de geur van Calvin Klein.
  Obsession en daarna sercet obsession vind ik toch wel kekkerder dan deze nieuwe variant.
  Niet verkeerd deze nieuwe Obssesed maar het orgineel is wel meteen diegene die me het meeste aanspreekt.