fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

10 Questions about Blogging TAG

Time for another TAG!! Ik vond het namelijk wel weer eens tijd. In mijn zoektocht naar een toffe TAG kwam ik de 10 Questions about Blogging TAG. Op deze 10 vragen geef ik in dit artikel uitgebreid antwoord. Benieuwd naar mijn antwoorden op de 10 Questions about Blogging TAG? Lees nu gezellig mee!

10 Questions about Blogging TAG

De eerste 5 vragen…

1. Wanneer ben je je blog gestart en waarom? 
Wow, dat is alweer bijna drie jaar geleden. In maart 2015 op precies te zijn. Ik was destijds al een tijdje bezig met mijn opleiding HBO Communicatie en las heel veel beautyblogs. Omdat ik steeds meer leerde over websites, SEO/SEA etc. etc. vond ik het wel heel interessant om een eigen website te starten. Puur zodat ik alle stof ook daadwerkelijk kon toepassen. Tsja.. en daarom is eigenlijk mijn blog ontstaan. In combinatie met mijn liefde voor schrijven, fotografie en beauty ben ik hier nog steeds iedere dag super blij mee!

2. Weet je nog wat je eerste blogpost was? 
Hahaha, jazeker! Pff, ik weet het zelfs nog super goed en was er ook lichtelijk onzeker over. Maar hè, je moet ergens beginnen toch? Het was een review van een palette van Catrice. Lekker gangbaar, wel alleen met swatches want een make-up look fotograferen voor mijn eerste blogpost ging destijds toch net iets te ver.

3. Welke comment is je het meest bijgebleven? 
Hmmm.. heel erg lastig!! Ik krijg zoveel comments en ik moet zeggen dat ik heel erg blij ben met de sfeer op mijn blog. Altijd gezellig en positief, geen negativiteit of haat comments. Eigenlijk kan ik dus wel stellen dat iedere comment gewoon heel leuk is. Als mensen naar aanleiding van het lezen van mijn artikel daadwerkelijk ook echt actie ondernemen vind ik wel super tof. Zeker als je daarna ook nog een berichtje krijgt dat ze het helemaal met je eens zijn!

4. Wat was het eerste product dat je ooit voor je blog ontving? 
Oooh dit weet ik nog zo goed! Ik was samen met mijn moeder aan het shoppen in Rotterdam toen ik ineens een mailtje ontving. Het was van E.L.F. en zij wilde mij make-up producten toesturen voor een review. Mijn hemel, wat vond ik dat kicken en mega spannend!!!

5. Wat is het tofste dat je ooit dankzij je blog hebt mogen doen?
De laatste keer wordt ik steeds vaker uitgenodigd voor (PR) events en ik moet eerlijk zeggen dat ik dat wel echt heel erg leuk vind. Ik leer dan de meiden kennen waar ik normaliter mee mail en leer ook andere bloggers kennen. Super leuk en altijd een heel gezellig sfeertje. Zo ging ik vorige week naar het Etos Friends Trend Tasting Dinner en bezocht ik een VIP Influencer Shopping Night van My Jewellery.

De laatste 5 vragen…

6. Wat was je grootste blog-blunder? 
Hmmm.. heel eerlijk gezegd heb ik hier heel lang over na gedacht en ben ik tot de conclusie gekomen dat ik nog geen blunder heb begaan. Klinkt stom, maar ik ben echt mega perfectionistisch en ik zal niet zo heel snel iets online zetten waar ik niet achter sta of later spijt van heb. Misschien heb ik mijzelf hierdoor deze grote blog-blunder wel bespaard?

7. Word je vaak door lezeressen aangesproken op straat? 
haha, nee hoor, zo ver ben ik nog niet. Daarnaast woon ik bijvoorbeeld niet in Amsterdam maar in een klein dorpje en daar is het sowieso ons kent ons, blogger of niet. Wat ik wel leuk vind is dat ik soms op verjaardagen kom en mensen tegen kom die ik niet zo vaak zie. Dan krijg ik complimentjes over mijn blog en zeggen ze dat ze het iedere dag lezen! Super tof!

8. Wat vind je het leukst aan bloggen? 
Dat ik een soort van ‘eigen baas’ ben en iedere dag zelf kan bepalen wat ik online zet. Ik kan lekker creatief bezig zijn en mijn ei kwijt in alle artikelen die ik typ. Daarnaast ben ik dol op het uittesten van Make-Up dus dat komt heel erg goed van pas. Tsja en fotograferen, dat vind ik echt heerlijk om te doen. Oh en mede-bloggers ontmoeten, tè leuk!

9. Waar hoop je dat je blog over vijf jaar staat? 
Zoals ik al zei, ik ben perfectionistisch en ga heel professioneel om met mijn blog. Uiteraard is het mijn hobby en heb ik naast mijn blog gewoon een fulltime baan. Toch hoop ik mijn blog ieder jaar weer naar een nieuw en hoger niveau te tillen. Dit jaar ben ik erg goed gegroeid, qua statistieken en samenwerkingen. Iets waar ik enorm veel energie van krijg en ik wil deze stijgende lijn absoluut voort zetten in 2018.

10. Wat is jouw ultieme tip voor beginnende bloggers? 
Schrijf over iets wat je leuk vindt, dat is echt de beste tip! Schrijf niet over dingen waar je niet zoveel mee hebt en waarvan je denkt: ‘Dit zal wel goed gelezen worden!’ Als dat je drijfveer is dan is de lol er echt heel erg snel vanaf. Volg je hart en schrijf gewoon lekker over de onderwerpen die jij leuk vind. Uiteindelijk krijg je dan het publiek dat die onderwerpen leuk vind en kun je je helemaal thuis voelen op je eigen blog. Hoe heerlijk is dat?

Heb jij een blog? Zo ja, hoe lang al? 

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. Willemse
    21 december 2017 / 07:32

    Leuk om te lezen, en wat een super mooie foto bovenaan 🙂

  2. 21 december 2017 / 06:19

    Leuke tag vind ik dit. Ik heb mijn blog bijna net zo lang als jij jouw blog hebt, alleen ben ik een paar maanden later begonnen. Leuk is dat hè, als mensen naar aanleiding van een review van jou een product kopen en je daar later een berichtje over sturen. Ik blijf het bijzonder vinden :-).