fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

Beautyfavorieten Januari 2017


Yeah! In 2017 ga ik natuurlijk vrolijk verder met iedere maand een ‘beautyfavorieten’ artikel. Dit omdat ik merk dat ik het zelf ook gewoon echt heel leuk vind om te lezen wat nou echt favorieten zijn van iemand. Natuurlijk is het deze maand de beurt aan de Beautyfavorieten van Januari 2017. Ben jij benieuwd welke beautyproducten ik de afgelopen maand graag heb gebruikt? Lees dan nu mijn Beautyfavorieten Januari 2017! Warning, het zijn er veel deze maand! 

Beautyfavorieten Januari 2017

Maybelline The Blushed Nudes

Dit palette lag stiekem al een tijdje op mij te wachten om te reviewen en deze maand besloot ik er eindelijk eens mee aan de slag te gaan. De kleurtjes spraken me sowieso al enorm aan maar natuurlijk was ik erg benieuwd naar de kwaliteit. De uitkomst? De oogschaduws in het Maybelline The Blushed Nudes palette zijn echt heel erg mooi gepigmenteerd en fijn om mee te werken. De afgelopen maand heb ik dit palettte er dan ook erg vaak bij gepakt. Het artikel kwam online op woensdag 18 januari.

Beautyfavorieten Januari 2017

Lidl Cien Aqua Moisturizing Mask

Omdat mijn 3x Hema Time To Reset Masker artikel zo goed is gelezen besloot ik hetzelfde te doen met de maskers van Lidl. In het artikel 3x Lidl Cien Masker reviewde ik drie verschillende maskers van Cien en mijn favoriet is absoluut de Lidl Cien Aqua Moisturizing Mask. Een heerlijk budget maskertje! Het artikel kwam online op woensdag 25 janauri.

Beautyfavorieten Januari 2017

L’Occitane Shea Foaming Cleanser

Ik ben de laatste tijd echt helemaal in-to de skincare. Zeker in de winter heb ik af en toe een droge huid en kan mijn huid wel wat extra verzorging gebruiken. Super leuk om dan verschillende producten uit te testen. Deze L’Occitane Shea Foaming Cleanser kreeg ik opgestuurd en ik ben hem direct gaan gebruiken. Ik was meteen enthousiast! Het is echt een super fijne cleanser die licht schuimt en dat maakt het product extra fijn in gebruik! Het artikel kwam online op donderdag 26 januari.

Beautyfavorieten Januari 2017

Artdeco Perfect Color Lipstick in Mountain Rose

Deze lipstick, de Artdeco Perfect Color Lipstick in Mountain Rose, is echt een plaatje. Het is naar mijn mening echt dè perfecte nude/roze kleur. Nog voordat ik de kleur swatchte wist ik al dat het een match made in heaven zou zijn. En dat is het zeker! Ik heb deze lipstick de afgelopen maand echt non stop gedragen! Het artikel verscheen op vrijdag 20 januari.

Beautyfavorieten Januari 2017

La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara

Deze mascara heeft me echt ontzettend verrast. Ik had nog nooit een mascara van La Roche-Posay geprobeerd dus ik wist ook niet wat ik moest verwachten. In de review gaf ik het al aan maar deze La Roche-Posay Respectissime Multi Dimensions Mascara is echt serieus top! Het effect met twee laagjes is gewoon precies zoals ik het graag zie en ik gebruik deze mascara dan ook super graag. Het artikel kwam online op maandag 23 januari.

Beautyfavorieten Januari 2017

 Colourpop Ultra Glossy Lips in Finders Keepers

Colourpop is een merk dat ik al een tijdje ken maar ik had er nog nooit iets van geprobeerd. In November testte ik de Colourpop Super Shock Eyeshadow in Muse en in januari was het tijd om de Colourpop Ultra Glossy Lips in Finders Keepers te testen. Het is echt een hele mooie lipgloss in een mooi natuurlijk kleurtje. Absoluut een favoriet aangezien hij standaard in mijn tas zit en ik hem perfect vind voor everyday.

Beautyfavorieten Januari 2017

Dermalogica Phyto Replenish Oil

Deze Dermalogica Phyto Replenish Oil ontving ik in een perspakketje en ik was er echt ontzettend nieuwsgierig naar. Ten eerste omdat ik altijd een beetje huiverig ben om olie op mijn gezicht te smeren en ten tweede omdat deze olie een behoorlijk kostbaar goedje is. Wat blijkt? De olie werkt echt ongelofelijk fijn en laat mijn huid erg zacht, gevoed en gehydrateerd aanvoelen. Het artikel verscheen op vrijdag 27 januari.

Dit waren mijn Beautyfavorieten Januari 2017. Wat is jouw favoriete beautyproduct van januari 2017?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 1 februari 2017 / 21:52

  Het masker van Cien ga ik gelijk even scoren dit weekend! Thanks voor de review

 2. 1 februari 2017 / 17:12

  Hele mooie favorieten!

 3. 1 februari 2017 / 13:40

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt voor dit artikel! 🙂 Ik ben wel benieuwd naar die cleanser van L’Occitane en die lipstick ziet er erg mooi uit! 🙂

 4. 1 februari 2017 / 11:50

  Oeh, dat palette van Maybelline heb ik gewonnen met een winactie! Hoop hem deze week binnen te krijgen :):) zoveel zin in nu, haha! Mijn favoriet van de afgelopen maand was de nieuwe MAC highlighter in Beaming Blush. Echt een toppertje 🙂

 5. 1 februari 2017 / 11:49

  Wat een mooie favorieten heb je! Die mascara van La Roche Posay zag er zo mooi uit op jouw wimpers!

 6. 1 februari 2017 / 11:42

  Wat een mooie favorieten! Het palette van Maybelline ziet er mooi uit <3 Ik heb hem zovaak al in mijn handen gehad maar nog niet aangeschaft, misschien toch maar doen!! 😀

 7. 1 februari 2017 / 11:38

  Blij dat het palette van Maybelline jou wel beviel; ik had echt moeite om er iets moois van te maken, haha!

 8. 1 februari 2017 / 11:13

  Wat een fijne favorieten heb je! En nu heb je me nog meer benieuwd gemaakt naar die maskers van de lidl! 😉

 9. 1 februari 2017 / 09:06

  Super fijn overzicht Lindsey! Je hebt een hoop mooie en goede producten in je bezit <3

 10. 1 februari 2017 / 08:59

  Wat een mooie producten allemaal, waar ik fijne reviews over heb gelezen! Naar dat masker van de Lidl ben ik zo benieuwd.

 11. 1 februari 2017 / 08:18

  Wat een hoop mooie producten! Vooral de lipgloss lijkt mij erg fijn 🙂

 12. 1 februari 2017 / 07:51

  Leuk om je favorieten te zien!