fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Maybelline The Blushed Nudes

Maybelline The Blushed Nudes

Maybelline The Nudes is een oogschaduwpalette dat ik anderhalf jaar geleden uitgebreid reviewde. Na dit palette kwam Maybelline op de markt met een nieuw palette, namelijk het Maybelline The Blushed Nudes. En dat palette ga ik in dit artikel uitgebreid reviewen. Benieuwd? Lees gezellig met mee!

Maybelline The Blushed Nudes

Het palette heeft bijna dezelfde vormgeving als zijn voorganger. Alleen heeft zijn voorganger een zwarte verpakking en het Maybelline The Blushed Nudes palette heeft een roze, blushkleurige verpakking. Een vormgeving die mij persoonlijk heel erg aanspreekt en ik vind het dan ook absoluut goed passen bij het palette.


De verpakking is gemaakt van kunststof/plastic en heeft een doorzichtige deksel. Op de bovenkant staat alleen ‘Maybelline The Blushed Nudes’ en op de achterkant zit een grote, zwarte sticker met productinformatie.


In de binnenkant vind je in totaal 12 kleuren. Dit zijn allemaal zachte, roze, warme en romantische kleuren. Daarnaast zit er een duokwast in met aan de ene kant een sponsapplicator en aan de andere kant een kwast. Een vrij kleine kwast maar de meeste budgetmerken komen met een duo-sponsapplicator. Wat dat betreft heeft Maybelline hier dus iets meer moeite in gestoken. Prima gedaan, al gebruik ik sowieso liever mijn eigen kwasten. In het palette is geen spiegel aanwezig. Het ontbreken van de spiegel vind ik persoonlijk wel een minpuntje.

Swatches

Het palette en de swatches aan de linkerkant zijn gefotografeerd zonder flits en rechts met flits. Hierdoor kun je goed zien welke kleuren een matte of juist shimmery/glitter finish hebben. De eerste vier kleuren zijn het minst gepigmenteerd en daarna volgen de beter gepigmenteerde kleuren.


Hier heb ik een ooglook gemaakt met het Maybelline The Blushed Nudes. Ik heb de vijfde kleur van de bovenste rij gebruikt als transitiekleur. De eerste kleur van de tweede rij heb ik aangebracht op het bewegend ooglid en dit heb ik wat meer diepte gegeven met de vijfde kleur van de onderste rij. Om de look wat dieper te maken heb ik de laatste kleuren van de onderste rij aangebracht langs de bovenste- en onderste wimperrand.

Conclusie

Ik vind het echt een mooi palette en naar mijn mening heeft Maybelline goed werk verricht. Hij doet me zelfs een beetje denken aan het Urban Decay Naked 3 palette! Het zijn echt mooie, zachte kleuren en perfect voor everyday! ‘Nude’ palettes zijn vaak goud/zwart en bruin en dit palette is zachtroze/koper/roségoud. Hele mooie kleuren en absoluut iets voor mij. Daarnaast zitten er zowel warme als koele kleuren in dus dat maakt het palette extra veelzijdig. Ik raad hem in ieder geval absoluut aan!

Het Maybelline The Blushed Nudes palette kost € 15,99 en is te koop bij de drogisterijen. 

Draag jij graag zachte, romantische ooglooks? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

14 Reacties

 1. 18 januari 2017 / 23:43

  Wat een mooi palette! Ik kocht onlangs de “gewone” versie van deze 🙂

 2. 18 januari 2017 / 19:15

  Blij dat ‘ie voor jou wel goed werkt, want ik heb ‘m ook maar vind hem zoooo erg tegenvallen! Echt jammer 🙁

 3. 18 januari 2017 / 19:05

  Dit palette heb ik ook en pak ik er standaard bij wanneer ik een ooglook wil maken! Heel mooi 🙂

 4. 18 januari 2017 / 17:05

  Ik vind het ook een mooie palette , maar bij mij is die wel ietwat poederig

 5. 18 januari 2017 / 13:46

  Wauw dit palette is echt heel tof! liefs en veel plezier ermee X

 6. 18 januari 2017 / 10:27

  Ik wil deze al zo lang kopen, maar toch doe ik het niet haha. Heb al wel een paar andere palettes met ongeveer dezelfde kleuren! Maar mooi is die zeker 🙂

 7. 18 januari 2017 / 10:20

  Mooi palette!

 8. 18 januari 2017 / 10:20

  Mooi palette!

 9. 18 januari 2017 / 09:22

  Ik heb laatst nog staan twijfel om deze aan te schaffen en nu heb ik spijt dat ik het niet gedaan heb. Ik vond de kleuren combinatie in het palette erg mooi maar pigment mag er ook echt wezen!

 10. 18 januari 2017 / 08:42

  Aaah wat bevat dit palette een hoop mooie en lieve kleurtjes. Ik ben echt dol op koele/roze tinten, dus deze komt meteen op mijn wishlist!

 11. 18 januari 2017 / 08:22

  Prima palette! Vind roze tinten altijd het mooist in palettes. Naked 3 is ook altijd mijn favoriet als ik moest kiezen!

 12. 18 januari 2017 / 07:47

  Ik vind het een mooi palette! Snap wel dat je de vergelijking trekt met het Urban Decay Naked 3 palette.

 13. 18 januari 2017 / 06:17

  Ik was al erg benieuwd naar dit palette met haar zachte kleuren. Klinkt als een prima palette en de look die je gemaakt hebt vind ik mooi.