fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Dermalogica Phyto Replenish Oil

Dermalogica Phyto Replenish Oil
Olie voor het gezicht. Ik ben er altijd een klein beetje huiverig voor. Olie staat namelijk voor mij gelijk aan vettigheid en dat is juist iets wat ik niet wil op mijn gezicht. Toch review ik vandaag een gezichtsolie, namelijk de Dermalogica Phyto Replenish Oil. Benieuwd hoe dit product bevalt? Lees met me mee!

Dermalogica Phyto Replenish OilDermalogica Phyto Replenish Oil

Dermalogica Phyto Replenish Oil

Dit is het eerste product dat ik test van Dermalogica. Vandaar dat het me wel gepast leek om eerst wat meer achtergrondinformatie te geven over het merk zelf. Zeker omdat het niet een ‘standaard’ merk is. Dermalogica zegt: “Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dat doet Dermalogica niet, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken.”

Deze olie is een lichtgewicht olie. Hij is bedoeld om het gelaat te versterken en de natuurlijke barrière van de huid te herstellen. De olie beschermt tegen omgevingsinvloeden, verzacht fijne lijntjes en gaat vochtverlies van de huid tegen. Klinkt dat niet super goed?

Dermalogica Phyto Replenish Oil
Dermalogica Phyto Replenish Oil
De Dermalogica Phyto Replenish Oil komt in een leuk kartonnen doosje binnen. Dit doosje is overwegend wit met blauwe, gouden en grijze accenten. Op de voorkant staat het flesje van de olie duidelijk afgebeeld. In een hoekje wordt duidelijk gemaakt dat het een nieuw product betreft en ook het merk komt duidelijk naar voren. Het ziet er chique uit, als je het mij vraagt. Aan de zijkant van de verpakking staan de ingrediënten en op de achterkant staat extra productinformatie.

Dermalogica Phyto Replenish OilDermalogica Phyto Replenish Oil
De voorkant van het doosje kun je openklappen en dan komt er extra productinformatie tevoorschijn en zie je ook het flesje. Dit vind ik echt super leuk gedaan! Dit flesje is ‘clean’ wit met een grijze dop. In de verpakking zit ook nog een boekje met alle informatie van de olie!

Dermalogica Phyto Replenish OilDermalogica Phyto Replenish Oil
En dan is het tijd om de olie aan te brengen. Moeilijk vast te leggen op camera maar het is een hele lichte olie die heel erg makkelijk uit te smeren is. In de gebruiksaanwijzing staat dat ‘voor een dagelijkse, healthy glow’ kunnen er 4 tot 6 druppels op een gereinigde huid worden aangebracht. Dit masseer ik heerlijk in!

Dermalogica Phyto Replenish Oil

Conclusie

Deze olie is echt top! Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat ik dit zou vinden, maar het is echt zo. De olie is zo licht dat het de huid echt totaal niet vet maakt en dat vind ik het grootste pluspunt. Daarnaast smeert hij heerlijk uit en laat mijn gezicht ontzettend gehydrateerd en verzorgd aanvoelen. Zeker tijdens deze wintermaanden is mijn huid ietwat droog en ik merk dat deze olie echt iets voor mijn gezicht doet.

De Dermalogica Phyto Replenish Oil bevat 30ml. en kost € 89,90 en is o.a. te koop in de webshop van Dermalogica. 

Gebruik jij weleens een gezichtsolie? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

11 Reacties

 1. 28 januari 2017 / 14:36

  Deze olie lijkt me heel erg fijn! Vooral in de wintermaanden is zo’n product echt een toevoeging in mijn huidverzorging.

 2. 27 januari 2017 / 22:32

  Ah heerlijk product he! Ik gebruik deze zelf ook en ben er ontzettend blij mee. Sowieso vind ik olie voor het gezicht heerlijk, maar deze staat zeker in mijn top drie.

 3. 27 januari 2017 / 21:24

  Ik zweer bij olie voor op het gezicht. Sinds dat ik olie gebruik is juist mijn huid minder vet als voorheen! Ook is het fijn om zulke oliën onder foundation aan te brengen, let wel op dat het geen foundation op waterbasis is dan wordt het er niet mooier op haha.

 4. 27 januari 2017 / 16:37

  Dat is ook altijd mijn 1e gedachte bij producten voor het gezicht op olie basis. Leuk omschreven! Liefs, Josine

 5. 27 januari 2017 / 12:36

  Het klinkt heel fijn, maar omdat ik niet weet hoe mijn huid zal reageren (elke huid is natuurlijk anders) vind ik de prijs te duur! Ik zou het graag willen proberen naar aanleiding van de review, maar geef mij dan eerst even een proefsetje, hihi.
  Liefs

 6. 27 januari 2017 / 10:51

  Fijne review, klink als een goede olie! Ben er erg benieuwd naar!

 7. 27 januari 2017 / 10:17

  Ik heb een keer een product van Dermalogica gebruikt en die was ontzettend fijn.
  Van The Body Shop heb ik een gezichtsolie en die gebruik ik tijdens koude dagen (zoals nu) heel graag!

 8. 27 januari 2017 / 08:58

  Wauw, wat een te leuke verpakking! Zo is het openmaken van het product echt een klein feestje. De olie klinkt ook erg prettig. Zelf ben ik echt dol op olies voor mijn gezicht, vooral in de winter is mijn huid extra droog, dus dan is een olie bij mij echt een redder in nood!

 9. 27 januari 2017 / 08:52

  Dit product ken ik niet, maar ik weet wel dat het een heel goed merk is!

 10. 27 januari 2017 / 07:49

  Ik heb nog nooit olie gebruikt voor op mijn gezicht! Ben toch altijd bang dat het mijn huid vetter maakt, maar als deze dat niet doet.. Fijn review wel!

 11. 27 januari 2017 / 06:24

  Dit klinkt als een ontzettend fijne olie. Ik ben dol op oliën, dus mij maak je altijd blij met zo’n product.