fbpx
17   34
58   258
41   84
60   177
40   226

3x HEMA Time To Reset Masker

HEMA Time To Reset Masker

Vandaag review ik 3 maskers van de HEMA uit de Time To Reset lijn. Ben jij benieuwd naar een review van 3x HEMA Time To Reset Masker? Lees dan zeker even mee!

HEMA Masker Review

HEMA heeft heel veel van dit soort maskertjes in haar assortiment. Ik review vandaag uit de ‘Time to Reset’ lijn de volgende maskers:

 • Chocolate Mud Face Mask
 • Berry Delight Clay Face Mask
 • Pomegranate Peel-Off Mask

HEMA Masker Review

HEMA Masker Review

HEMA Time To Reset Masker – Chocolate Mud Face

Ingrediënten: Aqua, Kaolin, Illite, Glycerin, Theobroma cacao seed butter, Glyceryl stearate SE, Bentonite, Ceteareth-20, Butyrospermum parkii butter, Aroma, Theobroma cacao fruit powder, Maris sal, Glucose, Citric acid, Sucrose, Potassium iodide, Sodium chloride, Potassium thiocyanate, Lactoperoxidase, Glucose oxidase, Vanilla planifolia fruit extract, Lecithin, CI 77492, CI 77499, CI 77491

HEMA Masker Review

Gebruiksaanwijzing: Huid reinigen en droogdeppen. Masker met de vingertoppen gelijkmatig aanbrengen op gezicht en hals. Masker 10 tot 15 minuten laten intrekken. Afspoelen met lauwwarm water.

HEMA Time To Reset Masker

Hier heb ik het HEMA Chocolate Mud Face Mask op. De geur van dit masker is heel erg warm en zoet. Echt alsof je puur chocolade op je gezicht smeert. De kleur is ook echt een chocoladekleur. Het masker brengt prettig aan en voelt aan alsof je een heerlijk dikke boter op je gezicht smeert. Gedurende de 10/15 minuten droogt het masker heel lichtjes in. Nadat ik het masker heb afgespoeld met lauwwarm water voelt mijn huid heerlijk zacht en verzorgd aan.

HEMA Masker Review

HEMA Masker Review

HEMA Time To Reset Masker – Berry Delight Clay Face

Ingrediënten: Aqua, Glyceryl stearate SE, Stearic acid, Glycol stearate, Glycerin, Bentonite, Glyceryl stearate, Coco-glucoside, Prunus persica kernel oil, Mica, PEG-100 stearate, Phenoxyethanol, Xanthan gum, Propylene glycol, Caprylyl glycol, Parfum, Rubus idaeus fruit extract, Aloe barbadensis leaf juice, Vitis vinifera fruit extract, Vaccinium macrocarpon fruit extract, Vaccinium angustifolium fruit extract, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citric acid, CI 77891, CI 15850, CI 42090

HEMA Masker Review

Gebruiksaanwijzing: Huid schoonmaken en droogdeppen. Masker gelijkmatig aanbrengen op gezicht en hals. Ogen en lippen vermijden. Masker 10 tot 15 minuten laten intrekken. Afspoelen met lauwwarm water.

HEMA Time To Reset Masker

Hier heb ik het HEMA Berry Delight Clay Face Mask op. De geur van dit masker is heel erg fris en fruitig. Echt een hele duidelijke ‘berry’ geur. De kleur is zoals je ziet bijna net zo paars als de verpakking. Het masker brengt prettig aan maar begint in de eerste minuut wel op het gezicht te prikken. Gedurende de 10/15 minuten droogt het masker niet echt in. Nadat ik het masker heb afgespoeld met lauwwarm water voelt mijn huid wel licht trekkerig. Heb meteen de behoefte een goede crème op mijn gezicht te doen.

HEMA Masker Review

HEMA Masker Review

HEMA Time To Reset Masker – Pomegranate Peel-Off Face Mask

Ingrediënten: Aqua, Polyvinyl alcohol, Alcohol denat., PPG-1-PEG-9 lauryl glycol ether, PVP, Glucose, Parfum, Xanthan gum, Rubus idaeus fruit extract, Glycerin, Propylene glycol, PEG-35 Castor oil, Vitis vinifera fruit extract, Aloe barbadensis leaf juice, Potassium iodide, Sodium chloride, Punica granatum fruit extract, Vaccinium macrocarpon fruit extract, Potassium thiocyanate, Passiflora incarnata flower extract, Panax ginseng root extract, Sorbitol, Phenoxyethanol, Oenothera biennis seed extract, Sodium benzoate, Nelumbo nucifera flower extract, Potassium sorbate, Lactoperoxidase, Glucose oxidase, Citric acid, Tocopheryl acetate, Sorbic acid, CI 14700, CI 60730

HEMA Masker Review

Gebruiksaanwijzing: Huid schoonmaken en droogdeppen. Masker gelijkmatig aanbrengen op gezicht en hals. Ogen en lippen vermijden. Masker 15 tot 20 minuten laten intrekken en daarna voorzichtig van gezicht lostrekken, beginnend bij de buitenste randen.

HEMA Time To Reset Masker

Hier heb ik het HEMA Pomegranate Peel-Off Face Mask op. De geur van dit masker is wederom heel erg fris en echt ‘granaatappel’. Deze kleur is niet zo dekkend maar juist meer  doorzichtig roze/jelly achtig. Het masker brengt niet heel erg makkelijk aan. Het is net een dikke honing die je op je gezicht aanbrengt. Gedurende de 15/20 minuten droogt het masker helemaal in. Het peel-off gedeelte gaat prima, je haalt gemakkelijk in één keer het hele masker eraf. Kijk wel goed uit met haartjes! Het masker lijkt bij de haargrens en wenkbrauwen net een harsstrip! Daarna voelt mijn huid helaas erg droog en trekkerig aan.

HEMA Time To Reset Masker

Als ik qua eten moet kiezen tussen chocolade, bessen of granaatappel dan valt mijn keuze absoluut op chocolade. Dat is met deze maskers niet anders. Het chocolademasker is mij veruit het beste bevallen van de drie. Waar de andere mijn huid trekkerig en droog achterlieten, geeft het chocolademasker mij een heerlijk gehydrateerd en zacht huidje. Ik ben echt absoluut fan van de HEMA Time To Reset Chocolade Mud Face Mask!

De HEMA maskertjes bevatten 10ml. en kosten normaal €1,50 per stuk. Er is echter nu een actie waarbij je 3 maskertjes kunt kopen voor €3,00. Ik ga morgen terug naar de HEMA om 3 chocolade maskertjes in te slaan!

Hoe vaak breng jij een maskertje bij jezelf aan? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

19 Reacties

 1. Sabine
  30 december 2016 / 20:12

  Neemt die Peel off alle gezichtshaartjes mee?

 2. 10 december 2015 / 07:57

  Ik zou echt vaker een maskertje moeten gebruiken, die Choco variant lijkt mij wel een goede keuze! Fijne eerlijke review, hier heb ik wat aan 🙂

  • 30 november 2015 / 13:29

   Jaa die is echt heerlijk! Je zou hem bijna opeten, haha!

 3. Svenja
  26 november 2015 / 11:52

  Aaaah wat tof, ik wist helemaal niet dat de Hema zoveel maskertjes in het assortiment heeft! Jammer dat een aantal een beetje een trekkerig gevoel geven! Maar het chocolade masker klinkt echt ontzettend fijn, die ga ik onthouden!

  • 26 november 2015 / 14:46

   Jaa ze hebben er echt heel erg veel! Vind het trekkerige gevoel ook altijd heel vervelend omdat ik van mening bent dat je huid juist heerlijk gehydrateerd aan moet voelen en niet droog. Het chocolademasker is echt mijn favoriet!

 4. 25 november 2015 / 20:11

  Fijne review, de chocolade masker ben ik nu wel nieuwsgierig naar geworden :)! Ik zou zin krijgen naar chocolade als het masker ruikt naar chocolade! X

 5. Valerie
  25 november 2015 / 15:38

  Leuke review! In België is de prijs van de maskers 1,75! Is niet veel duurder maar is toch raar vind ik?.. Wel leuke maskers! Tof om cadeau te geven vind ik persoonlijk 🙂

  xxx

  • 30 november 2015 / 13:29

   Oh heel gek inderdaad! Je zou toch denken dat de prijs hetzelfde is!

 6. 25 november 2015 / 12:26

  Goede review en ze zien er ook wel erg leuk uit! toch hou ik meer van een masker in een tube!

 7. 25 november 2015 / 12:17

  Wat een leuke review! Ik ben zelf altijd dol op de maskertjes van Hema, deze zien er ook echt fijn uit! X

 8. 25 november 2015 / 09:35

  Fijne review Lindsey. Ik vind de foto’s met de knallende kleuren heel mooi.

  Een goede reminder want ik mag wel weer een masker opdoen!

  • 30 november 2015 / 13:30

   Lief, dankjewel Nesrin! Ja ik doe het ook veel te weinig eigenlijk. Vandaar dat ik er maar nu gelijk 3 tegelijk kocht hihi, kan ik weer even vooruit!

 9. 25 november 2015 / 07:52

  Fijne review, ik ben benieuwd geworden naar het chocolade masker. Meestal trekt die juist niet mijn aandacht, maar een hydratherend laagje is zeker niet mis!

  • 30 november 2015 / 13:30

   Zelf vind ik hem echt heel erg fijn, maar ik ben ook echt dol op chocolade!

 10. 25 november 2015 / 06:45

  Het mud face mask klinkt goed, de andere vind ik wat minder omdat ik niet zo van trekkerige maskers hou.

  • 26 november 2015 / 14:45

   Ja ik houd daar ook totaal niet van, voor mij is het Chocolade Masker dus de winnaar!