fbpx
96   172
49   181
31   69
68   138
25   273

3x Lidl Cien Masker

Lidl Cien Masker

In november 2015 schreef ik een uitgebreide review over 3x Hema Time To Reset Masker. Dit artikel werd zo goed gelezen dat het zelfs verscheen in ‘Mijn 5 best gelezen artikelen van 2016‘. Ik realiseerde me dat ik eigenlijk heel weinig maskertjes review. Stom eigenlijk, want ik vind het heel leuk om te doen. In dit artikel review ik 3x Lidl Cien Masker. Benieuwd naar deze Lidl Cien Maskers? Lees mee!

Lidl Cien MaskerLidl Cien Masker

3x Lidl Cien Masker

Lidl heeft van Cien heel veel van dit soort maskertjes in haar assortiment. Ik review vandaag de volgende maskers:

 • Aqua Moisturising Mask
 • Q10 Anti-Wrinkle Mask
 • Pure Cleansing Mask

Lidl Cien MaskerLidl Cien Masker

Aqua Moisturizing Mask

Gebruiksaanwijzing

‘Breng het masker gelijkmatig aan op een gereinigd gezicht. Vermijd hierbij de huid rondom de mond en ogen. Laat het masker 10-15 minuten inwerken en verwijder hierna de resten met een tissue.’

Mijn ervaring

Hier heb ik het Lidl Cien Masker Aqua Moisturizing Mask op. Het is een fijn en dun masker die ietwat blauwig is gekleurd. Het masker voelt heerlijk aan op het gezicht. Het verwijderen met een tissue bevalt me alleen niet heel erg goed. Ik heb het masker dan ook uiteindelijk verwijderd door het van mijn gezicht af te spoelen met lauwwarm water. Nadat ik het masker heb verwijderd voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan!
Lidl Cien Masker

Q10 Anti-Wrinkle Mask

Gebruiksaanwijzing

‘Breng het masker gelijkmatig aan op een gereinigd gezicht. Vermijd hierbij de huid rondom de mond en ogen. Laat het masker 10-15 minuten inwerken en verwijder hierna de restanten met een tissue.’

Mijn ervaring

Dit masker is bedoeld ‘preventief’ voor rimpels. Een prima masker dus om op mijn leeftijd te gebruiken! Dit masker brengt makkelijk aan en voelt op de huid lekker fris en verzorgend aan. Het verwijderen met een tissue ging ook bij dit masker niet heel fijn en dat heb ik dus verder ook gedaan met lauwwarm water. Na het verwijderen van het masker was mijn gezicht echt knalrood maar het voelde wel heel erg gevoed aan.

Lidl Cien MaskerLidl Cien Masker

Pure Cleansing Mask

Gebruiksaanwijzing

‘Breng het masker gelijkmatig aan op een gereinigd gezicht. Vermijd hierbij de huid rondom de mond en ogen. Laat het masker 10-15 minuten inwerken en spoel het masker af met lauwwarm water.’

Mijn ervaring

Hier heb ik het Lidl Cien Masker Pure Cleansing Mask op. Het masker is wit van kleur en is wat dikker. Dat komt natuurlijk vooral doordat het meer een klei masker is. Bij het aanbrengen prikt het masker ietwat maar dat is na een minuutje ongeveer verdwenen. Nadat ik het masker heb afgespoeld met lauwwarm water voelt mijn gezicht heerlijk gereinigd en verzorgd aan. Wel ietwat droog, waardoor ik de behoefte heb om direct een lekkere crème op te smeren. Dat vind ik een klein minpuntje.

Lidl Cien MaskerLidl Cien Masker

Conclusie

Ik heb natuurlijk de conclusies al gedeeld onder de kopjes ‘mijn ervaring’ maar ik zal het hier nog even kort samenvatten. Als ik een favoriet moet kiezen dan is dat absoluut de Aqua Moisurizing Mask. Dit masker is heerlijk fris en mijn huid voelt na het gebruik heerlijk verzorgd en gehydrateerd aan. Op de tweede plaats komt voor mij de Q10 Anti-Wrinkle Mask en op de derde plek eindigt de Pure Cleansing Mask.

Een Lidl Cien Masker kost € 0,99 ct. (inhoud: 2x8ml.) en is te koop bij Lidl. 

Dit was mijn review van de 3x Lidl Cien Masker. Welk maskertje spreekt je het meeste aan? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

9 Reacties

 1. 31 januari 2017 / 20:22

  Het eerste masker spreekt mij wel erg aan! Toch maar een kijkje nemen bij de Lidl, wist nl niet eens dat ze gezichtsmaskers verkochten haha!

 2. 31 januari 2017 / 12:43

  Fijne reviews, ik ben nooit eerder maskertjes van de Lidl tegengekomen. De eerste klinkt wel goed!

 3. 31 januari 2017 / 12:42

  Ik wist niet dat de lidl ook maskertjes verkocht! En vooral die eerste spreek me aan! Wel jammer van je ervaringen met het tweede, dat is niet echt fijn dat je gezicht echt kalrood zag…

 4. 31 januari 2017 / 10:24

  De eerste spreekt mij het meeste aan. Ik schrik ervan dat je na het tweede masker een rode huid had, dit lijkt mij niet fijn en goed.

 5. 31 januari 2017 / 10:03

  De Aqua Moisturising Maak spreekt mij het meest aan! Jammer genoeg heeft de Lidl bij ons in de buurt vaak dit soort producten niet. Hoeveel kosten ze eigenlijk per stuk? Of heb ik daar overheen gelezen?

 6. 31 januari 2017 / 09:49

  Zo fijn dat Lidl ook een klein deel cosmetica heeft nu. Wil het altijd nog al eens proberen! De maskertjes klinken best goed, die moet ik zeker eens testen!

 7. 31 januari 2017 / 08:10

  Wat een fijne review. Ik wist niet eens dat de Liddl maskertjes verkoopt. Vooral de Aqua Moisturizing Mask klinkt inderdaad erg fijn, die ga ik binnenkort eens inslaan!

 8. 31 januari 2017 / 08:08

  Het eerste masker spreekt mij het meest aan, die ga ik ook eens proberen.

 9. 31 januari 2017 / 07:45

  Ik zou of voor de Aqua variant gaan of voor de Pure Cleasing variant!