fbpx
25   136
32   72
12   186
65   385
33   193

Artdeco Perfect Color Lipstick in Mountain Rose

Artdeco Perfect Color Lipstick in Mountain Rose

Een tijdje terug schreef ik een review over de Artdeco Hot Chili Lip Booster. In dit artikel heb je kunnen lezen dat ik hier totaal niet over te spreken was. Als antwoord daarop kreeg ik een lipstick toegestuurd in de hoop dat deze me wel goed beviel. Super lief! Ik ontving de Artdeco Perfect Color Lipstick in Mountain Rose. Benieuwd hoe deze bevalt? Lees lekker met me mee!

Artdeco Perfect Color Lipstick in Mountain RoseArtdeco Perfect Color Lipstick in Mountain Rose

Artdeco Perfect Color Lipstick in Mountain Rose

Ik vind het echt super leuk dat ik deze lipstick heb ontvangen. Ik heb al meerdere producten van Artdeco getest maar nog geen lipstick. De kleur sprak me overigens echt meteen aan. De lipstick zit in een kartonnen, zwarte verpakking met witte tekst.  Op de verpakking staat de productnaam en op de achterkant vind je de ingrediëntenlijst. Op de bovenkant zit een sticker met de kleurnaam. Echter staat hier alleen ’38A’ op en kwam ik er op de website van Douglas pas achter dat de kleur ‘Mountain Rose’ heet.

Artdeco Perfect Color Lipstick in Mountain RoseArtdeco Perfect Color Lipstick in Mountain Rose

De lipstick zelf zit ook in een zwarte huls. Deze is glanzend en bevat alleen een witte opdruk met ‘Artdeco’. Ik vind de vormgeving er echt heel erg luxe uitzien. Prima gedaan als je het mij vraagt.

Artdeco Perfect Color Lipstick in Mountain Rose

Artdeco zegt: “Perfect Color Lipstick geeft een perfecte kleur dekking en een hoge glans. Het is een voedende lipstick met een romige textuur. De lipstick is gemakkelijk aan te brengen, zorgt voor een egale dekking, voelt zijdezacht aan en is langhoudend.”

Artdeco Perfect Color Lipstick in Mountain Rose

Swatch

Hier zie je de swatch van de Artdeco Perfect Color Lipstick in Mountain Rose op mijn arm. De lipstick is mooi gepigmenteerd en glijd echt over mijn arm heen. Het is een prachtige kleur, een beetje tussen oudroze en nude in.

Artdeco Perfect Color Lipstick in Mountain Rose
Hier draag ik de Artdeco Perfect Color Lipstick in Mountain Rose. Pretty Right? 

Artdeco Perfect Color Lipstick in Mountain Rose

Conclusie

Ik ben super blij met deze Artdeco Lipstick. Het is echt een aanwinst. Al heb ik al veel van dit soort kleurtjes in mijn stash, ik ben er dol op dus heb er eigenlijk nooit genoeg van. De lipstick is heel mooi gepigmenteerd en bevat een lichte, subtiele glans. Daarnaast voelt hij super comfortabel aan op de lippen en blijft hij zeker 3 uur mooi zitten. Oh en mocht dit niet helemaal je kleur zijn? Artdeco heeft nog 20 andere kleuren in het assortiment. Ik zou dus zeker even een kijkje gaan nemen!

Deze Artdeco Perfect Color Lipstick in Mountain Rose kost € 9,95 en is o.a. te koop bij Douglas.

Draag jij graag dit soort tinten?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

12 Reacties

 1. 25 januari 2017 / 23:34

  Wat een mooie, neutrale kleur! Ook echt iets voor mij. En wat heb je mooie foto’s! Liefs, Josine

 2. 21 januari 2017 / 00:47

  Mooie lipstick en de kleur staat je ook echt prachtig. Hebben ze toch goed ingeschat 🙂

 3. 20 januari 2017 / 22:42

  Artdeco is echt een prachtig merk en deze kleur staat je goed!

 4. 20 januari 2017 / 19:17

  Wat een prachtige kleur lipstick ! Staat je erg mooi.

 5. 20 januari 2017 / 16:04

  Ik hou van dit soort kleurtjes!!!!!!!!!!!

 6. 20 januari 2017 / 13:09

  De kleur staat je heel erg mooi!

 7. 20 januari 2017 / 11:42

  Leuk artikel! Mooie kleur ook, ik kan niet genoeg lipsticks hebben haha. Heb dit merk nog niet geprobeerd!

 8. 20 januari 2017 / 10:27

  Ahh echt een topkleurtje voor iedere dag, mooi!

 9. 20 januari 2017 / 09:35

  Ah wat tof zeg dat je deze kreeg! Dit is een prachtige kleur, ik ben bang dat ik deze ook wil..

 10. 20 januari 2017 / 08:59

  Fijn om te lezen dat deze lipstick wel goed bevalt! De kleur staat je ook erg mooi <3

 11. 20 januari 2017 / 08:48

  Prachtig kleurtje! Heel natuurlijk.

 12. 20 januari 2017 / 06:13

  Pretty! Echt zo’n kleurtje die ik graag draag en daarnaast vind ik ArtDeco een ontzettend fijn merk.