fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

L’Occitane Shea Foaming Cleanser


De laatste tijd ben ik steeds meer in-to de skincare. Ik vind het namelijk echt super interessant om skincare producten te testen! Deze L’Occitane Shea Foaming Cleanser ontving ik in een perspakketje en mijn aandacht werd er echt direct door getrokken. Tijd om hem uitgebreid te reviewen!!

L’Occitane Shea Foaming Cleanser

De naam zegt het al, deze Foaming Cleanser van L’Occitane bevat Shea Boter. Dit is een ingrediënt met super veel vitaminen. Het zorgt voor een betere elasticiteit van de huid, hydrateert, beschermt en voedt de huid. Niet verkeerd toch?


De L’Occitane Shea Foaming Cleanser zit in een tube met een draaidop. Hij heeft een klein gaatje waardoor je het product goed kunt doseren. Verder zit de tube er super clean en simpel uit. Een prima tube, als je het mij vraagt!


De bedoeling is dat je deze L’Occitane Shea Foaming Cleanser aanbrengt op je gezicht nadat je je gezicht vrij hebt gemaakt van make-up. De cleanser schuim je lichtjes op met lauwwarm water en vervolgens is het de bedoeling om het met ronddraaiende bewegingen in te masseren in je gezicht. Het schuim voelt echt zo super zacht aan en het gevoel is echt heerlijk. Het reinigt je gezicht super goed en alle overtollige make-up die nog achter was gebleven wordt compleet verwijderd. Het geeft echt een heerlijk schoon gevoel!

L’Occitane Shea Foaming Cleanser
Mocht je er gevoelig voor zijn, deze cleansing foam bevat parfum. Ik heb hier persoonlijk totaal geen last van maar ik vind het wel belangrijk om dit te vermelden.Verder zitten er in deze cleansing foam onder andere ingrediënten zoals kokosextract, vitamine E, glycerine en allantoïne. Heerlijke, voedende ingrediënten dus!

Conclusie

Ik ben echt super blij met deze L’Occitane Shea Foaming Cleanser. Het lichte schuim vind ik echt heerlijk aanvoelen op mijn gezicht en het product laat mijn huid super zacht en mega gereinigd aanvoelen. Dit product gaat absoluut een plaats innemen in mijn Daily Skincare Routine. Oh, mocht je trouwens willen weten wat mijn Daily Skincare Routine is? Let me know. Wellicht maar ik er dan een artikel van! X

Deze L’Occitane Shea Foaming Cleanser bevat 125ml., kost € 19,- en is te koop bij L’Occitane

Zou jij deze Foaming Cleanser willen uitproberen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

12 Reacties

 1. 31 januari 2017 / 17:25

  Hij klinkt erg fijn, en l’Occitane is sowieso een mooi merk! Wel jammer dat het product parfum bevat; zelf heb ik er ook geen last van maar ik probeer ingrediënten als parfum en alcohol toch het liefst een beetje te vermijden 🙂

 2. 27 januari 2017 / 19:25

  Oeh! Deze ziet er goed uit. Ik ben zo benieuwd naar letterlijk alle skincare van L’Occitane!

 3. 27 januari 2017 / 15:17

  Ik ben zeker benieuwd naar jou skin care routine! Ik heb zelf ook wat dingetjes van l’Occitane, sowieso al een erg fijn merk. Misschien dat ik dit product wel ga toevoegen aan mijn collectie! X Anna

 4. 27 januari 2017 / 00:42

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Lijkt me een erg fijn product. Gebruik zelf vaak een handcrème van l’Occitane.

 5. 26 januari 2017 / 22:42

  Het klinkt als een heel fijn product! Wat heb je er trouwens mooie en feestelijke foto’s van gemaakt 🙂

 6. 26 januari 2017 / 21:46

  Klinkt erg fijn!

 7. 26 januari 2017 / 20:48

  Lijkt me een fijn product!! En nog net op het randje qua prijs.

 8. 26 januari 2017 / 17:58

  Dit lijkt me dus echt een heerlijke cleanser! L’Occitane is sowieso een prachtig merk en dat er shea butter in verwerkt zit, maakt het extra fijn.

 9. 26 januari 2017 / 11:19

  Ik vind L’Occitane echt een heerlijk merk en dit klinkt ook weer geweldig. Shea Boter is zo fijn en het gevoel lijkt me ontzettend lekker op je gezicht! Malou x

 10. 26 januari 2017 / 08:39

  Klinkt als een toppertje. Ik vind vooral de substantie er ook heel fijn uitzien. En ik ben heel benieuwd naar de complete routine, dus ik ben voor een daily skincare artikel!

 11. 26 januari 2017 / 07:48

  Oh dit lijkt me echt heel erg prettig!

 12. 26 januari 2017 / 06:29

  Ik had al meer goede verhalen gelezen over deze cleanser. Hij klinkt dan ook ontzettend goed zeg!